Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dar yra geru vyru

Tavo nickas, sayonara, man nieko nesako. jei ką iš anksčiau pasipasakotum, gal ir kas išplauktu.
Atsakyti
nevermind wink.gif

hasta la vista smile.gif
Atsakyti
As tikiu, kad yra geru vyru, bet jie visi ko gero jau isgrobstyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 28, 06:57)
As tikiu, kad yra geru vyru, bet jie visi ko gero jau isgrobstyti sad.gif


Kas iesko tas randa .
Atsakyti
Arba man trūksta fantazijos, arba sklerozė, arba mes nebuvom susitike. Kolkas mano prisiminimų skyrelyje tuščia.
Geras vyras, gera moteris, tai kažkas nesuderinama, tai, kas dėl vieno gerai, kitam visiškai priešingai. Gal tada reikėtu sakyti ne tai kad geras, bet atitinkanti mano pažiūras, ar kažką panašaus. Geras, tai kažkas konkretaus, bet tik individualiai vienam asmeniui.
Atsakyti
Manau, kad vyro geruma atspindi meile savo moteriai ir vaikams. Kuo labaiu jis juos myli, tuo buna geresnis. O kad vyras mus, moteris, myletu, turime pasistengti pacios wink.gif o cia jau kiekvienos asmeninis reikalas kokiais budais. Manau, kad pora butu butu laiminga, reikia, kad ji butu is to paties socialinio, dvasinio pasaule. Antraip, kazkuris vienas visada jausis nepilnavertis partneris kitam, o tai jau nebus gerai, prasides nesamoningas pavydas, bambejimas (dazniausiai is maziau issilavinusio zmogaus).
Mano, kol kas dar labai jaunoje seimoje, nera tokio dalyko, kad indus plauna moteris, kambarius tvarko irgi ji, vyras kala vini etc..... Jei man reikia as vini isikalu pati, o vyras padares valgyti visada suplauna indus. Dureliu masinos jis neatidarineja, bet einant pro bet kokias duris niekada neis pirmas, visada praleidzia mane, ar bet kokia kita moteri. Viskas prasideda nuo pagarbos ir meiles, o tam reikia didelio noro. Manau, kad protinga moteris bet kuri vyra gali padaryti bent truputi geresniu wink.gif wub.gif Niekada vyras negerbs tos moters, kuri leidziasi zeminama, nors ir jo paties.... taigi moterytes laikykites ir bukit protingos ir gudrios, nors visa tai turi ateiti is sirdies, jei to nera - nebutinai vyras del to kaltas ir negeras smile.gif
Atsakyti
Hmm, kam man partneris iš to paties luomo, toks greitai nusibos, jis turi būti kaip tik iš visai kito pasaulio, kad patį tave papildytu, bet ne dubliuotu. Tu turi semtis patirties, o ne ją kažkaip konservuoti. Kai du panašūs, tokios poros greitai išyra, nei dešimt metų neištempia, o ką jau kalbėti apie amžiną ištikimybę vienas vienas kitam. Kritinė riba, tai dešimt - trylika metų, (statistika, tiesiog sausi faktai, nekomentuojami)
Atsakyti
Man tai patiko Smurkos zodis- ISGROBSTYTI laugh.gif .
Atsakyti
Ram, galvoji kad esi didysis filosofas, bet tu tik sofistikuoji ar kabinejiesi prie zodziu. Paprasti dalykai ir yra paprasti dalykai, ir nereikia is ju lauzti kazkokiu fantastiniu isvedziojimu.
Man atrodo kiekvienas normalus zmogus supranta, ka reiskia zodis geras. Ir nors visi ta zodi supranta su lyriniu nukrypimu, esme lieka nepakitusi. Askritai diskusija ne apie tai.


Geru vyru tikrai mazai liko, bet ar daug liko ir geru moteru? Man atrodo dabar daug zmoniu sugedo ir papuvo, pasidare tusti vartotojai, kapitalistai, kulturiniai analfabetai. Bet liko ir geru zmoniu, ir kai tokius sutinki, tai jautiesi kaip kilogramini baravyka rades thumbup.gif
Atsakyti
Klausyk Varna, kaip nori taip vadink, bet tievertinimai, tai mastymo problema, tai diskretiško mastymo pasekmės, kai žmogaus suvokimas yra pasislinkes nuo esminio. Tiesa yra viena ir ji nedaloma, neskaidoma ir ji būtent randasi tarp taip ir ne, tarp gėrio ir blogio... todėl bet koks vertinimas, tai jau nukrypimas nuo normos. Kartoju, kaip nori, taip tai vadink, bet yra būtent taip.
Gera moteris yra tol, kol netampa žmona, o tada jau pasidaro lagaminas be rankenos, nešti sunku ir palikti gaila. Todėl reikia turėti žmoną ir gerą moterį.
Atsakyti
Zinoma, kad yra geru vyru... tik jie dazniausia buna su kitomis moterimis laugh.gif . Man kazkaip visada atrodo, kad jau maniskis pats blogiausias, netvarkingiausias, tinginiausias ir pats didziausias - iausias!
Lygiai taip pat atrodo ir jam.... kazkur smezuojanti gazele, jam tikrai geresne uz mane...

As turiu drauge, dar netekejusia ir neturincia draugo. Jai jau siek tiek virs 30m. Ji kai pas mane ateina, kai as jai pavarau koks maniskis kiaule ir t.t., ta pati padaro dar ir kitos drauges, tai ji po to eina visur ir karksi, kad visi vyrai blogi... O juk pabandytu kas tuos musu vyrus atimti, ar kai jie kur isvaziuoja - vat tada ir tampa paciais geriausiais, tvarkingiausiais, darbstuoliais!
Atsakyti
QUOTE (ram @ 2004 07 28, 09:39)
Hmm, kam man partneris iš to paties luomo, toks greitai nusibos, jis turi būti kaip tik iš visai kito pasaulio, kad patį tave papildytu, bet ne dubliuotu. Tu turi semtis patirties, o ne ją kažkaip konservuoti. Kai du panašūs, tokios poros greitai išyra, nei dešimt metų neištempia, o ką jau kalbėti apie amžiną ištikimybę vienas vienas kitam. Kritinė riba, tai dešimt - trylika metų, (statistika, tiesiog sausi faktai, nekomentuojami)

o tau Ram, tai ziuriu niekas neitinka, is vis ka tu cia veiki mad.gif taves pasiklausius net koktu darosi, nepyk. Bet kaip tu isivaizduoji 2 zmones vienas baiges 7 klases, kitas turintis magistro laipsni, apie ka tokie zmones gali kalbetis, koks yra vieno IQ o koks kito, ir kuris cia kuri papildys? kuo papildys? Taip jie is kitu pasauliu, bet kiek manai ju santuoka tesis kai pasibaigs aistra ir liks tik bendravimas? manau kad neilgai.

kitas dalykas socialinis sluoksnis, jei vienas pastoviai mates tik smurtaujanti teva ar besivalkiojancia motina, o kitas su tevais vaiksciojo po teatrus, vaziavo prie juros ir t.t... kas bendro gali buti tarp siu zmoniu, jau ju vien poziuris i zmogu skiriasi, jie mato kitomis akimis....

ir esi be galo neteisus sakydamas, kad panasus zmones dubliuoja vienas kita, besidubliuojanciu zmoniu is vis nera, kiekvienas esam isdividualus, su savo priciudais ir geromis savybemis. Gaila man taves, del tavo tokio mastymo (tikriausiai kalbejai is patirties), tipo panasus zmones vienas kitam atsibosta. Manau, kad jei neijungsi savo vaizduotes, tai ir budamas pats skirtingiausias per 10 metu isiesi kitam zmogui. Jei zmones is kitu pasauliu, tai kiekviens praleidzia didziaja dali savame pasaulyje, tai pamastyk smegenimis, kam tada buti su tuo kitu zmogumi kartu???????????????????? o jei dar tas kitas zmogus nori kuo daugiau laiko praleisti su tavimi????????????? kuris tada geras gaunasi, ir kokia santarve seimoje gali buti??????

apie istikimybe, cia jau kita kalba, ir gali eiti pakomentuoti i kita skyreli wink.gif
Atsakyti