Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dar yra geru vyru

Neįsikertu į žodžių geras ar blogas, taip ar ne reikšmes, išvis tokie vertinimai netelpa galvoje, tai tas pats, jei iš arbūzo valgytumėt tik žievę arba tik sėklas, o visą skanūjį minkštimą išmestumėt lauk. Nėra nei blogų nei gerų, tai tik jūsų kapotos pasaulėžiūros vaisius.
Atsakyti
Man mano vyras taip pat idealus. Myli mane, mergyte pupyte musu: maudo, keicia pamperius, nuramina greiciau uz mane. Sugeba gerti mano tevus, sutarti su mano mama. Apskritai yra labai taikus ir geras zmogus, rupinasi mumis, sugeba uzdirbti pinigu seimai, nepijokas, tik va.............ruko.
Atsakyti
QUOTE (ram @ 2004 07 27, 06:51)
Pamečiau pradėtą temą, kažkur dingo "be komentarų", tiek to, šy tą čia parašysiu. Šiandien dangu stebėti nebus jokios galimybės, dangus visiškai užsimerkė, bet tai, kiek buvo galima stebėti priverčia susimąstyti. Nuo liepos 19 dienos iki vakar, t.y. 26 dienos, stebint Saulę, susidaro toks įspūdis, jog ji į mus dabar pasisukus savo vienu ašigaliu ir juom vizgina prieš mus. Būtent toks vaizdelis susidaro, jei tai ką matai mėgini aiškinti iš standartinės dėmių judėjimo Saulės paviršiumi pozicijos. Bet tai apsurdas. Vakar skaitinėjau astronomų stebėjimų rezultatus, štai ką jie sako: planeta "X" stovi mums tiesiog prieš nosį ir niekas jos nepastebi, ar nenori matyti. Taip, iš dalies jie teisūs, į Saulę pažiūrėjes nieko negali matyti, tik vieną ar kelis ant jos esančias dėmes, bet stebint tų dėmių judėlimą, gali suprasti, jog jos juda aplink savo kažkokį centrą. Antra, jei mesteli į Saulę pirmą žvilgsnį, atpalaidavus dėmėsį, tai gali pastebėti, jog ant Saulės disko yra kažkas dar, nes skiriasi bendra paviršiaus tekstūra. Anksčias tas kūnas sudarė 1/4 Saulės disko, dabar jau apie 3/4, panašiai dvigubai išaugo. Jei žinotum kur kristum, šieno pasidėtum, taip ir čia, niekas nieko konkrečiai nežino, vienaip ar kitaip mėgina spėlioti. Piešiniai ant javų laukų rodo, jog Žemė bus dar vis supama magnetinių laukų, kiek tai tesis - neaišku. Čia kažką teigti ar neigti nėra prasmės, tiesiog yra taip kaip yra. Skykim, jei aš moku skaityti japoniškai, o jus tos kalbos nesuprantant, tai nejau imtumėt abejoti, jei išversčiau kokį tekstą, nejau nepasitikėtumėt mano vertimu? Kiek jūs skaitot verstų kūrūnių, straipsniu, nejau pastoviai jais abejojate?

Nu zmogus visai su protu susipykes ir ne kitaip g.gif .
Atsakyti
Ram, yra ta tema Be komentarų, niekur nedingo, grįžk ten, prašau, negadink kitų temų. Be to, tavo gerbėjos gali čia tavęs nerasti ir ko nors apie pasaulio pabaigą nesužinoti.
Atsakyti
QUOTE (artev @ 2004 07 27, 07:41)
Nu zmogus visai su protu susipykes ir ne kitaip g.gif .

Jis viso labo tik pasiklydo laugh.gif
Atsakyti
Gyvenate rėmuose, viskas sudėliota į tam tikras vietas. Einu iškoti, kur pasimetė ta tema
Atsakyti
Gyvenimas ir turi buti sudelioas i vietas, o ne chaotiskas. Neisivaizuodju kiek galima temti gyvenant neaisku ir neapibrezta gyvenima. Persasi isvada, kad zmogus gyvenantis toki gyvenima turetu buti be principu, be nusistovejusios pasauleziuros. Geras, tai nera absoliuti savoka. Ram gal Jus ir operuojate apsoliuciomis savokomis. Siaip kategorijas nusistato kiekvienas savas pagal savo gyvenimo supratima ir patyrima. Jei vyras geras, tai nereiskia, kad jis sedi rankutes sudejes ir ziuri i savo zmona kaip i aukseli ir jai patarnauja kaip avinelis. Garas kiekvienai moteriai yra savaip suvokiama savoka. Vienai tai gali buti emocionalus, prisirises zmogus, kitai nedaedantis susavo zyzimais apie meile, bet sugebantis buti idomiu zmogus. Taip, kad nereikia cia mums aiskinti savo pasauleziuros. Kiekviena turime sava ir gerai suprantame ka reiskias geras ar blogas. Geras mano vyras yra man, daugeliui kitu jis bus nepakenciamas. Del to zmones ir suranda po ilgu ieskojimu savo drauga. Ir nereiskia, kad jei mano drauges vyras jai yra geras, kad jis toks pats bus ir man.
Atsakyti
QUOTE (ram @ 2004 07 27, 07:59)
Gyvenate rėmuose, viskas sudėliota į tam tikras vietas. Einu iškoti, kur pasimetė ta tema

Ziurek tik tu per daug uz remu neiseik, nes tokius uzdaro kai kur (ir dazniausiai visai ne be reikalo). Tokia jau ta musu visuomene wink.gif
Atsakyti
Dvokia nuo tokių kalbų lavonais.
Atsakyti
poster_offtopic.gif
Ei, moderatoriai, musu sielu saugotojai!!!! Nu netvarka namuose, kodel neismetat nusisnekanciu i jiems skita tema!!!! As neturiu nieko pries "keistuolius", kol jie agresyviai nepuldineja praeiviu, o sito Ram regis jau nebepatenkina jo rubrikos remai, jis pradejo spaminti ir musu temas.
protest.gif protest.gif protest.gif protest.gif protest.gif
Ne, spam'ui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foxenas: 27 liepos 2004 - 08:35
Visa tai vienas ir tas pats gyvenimas, jis nėra tik nuo gimimo iki mirties. O jūs jau ir į olbei paketus pridėjot. Gyvenimas, tai kur kas platesnis spektras nei išsivaizduojat, ar jūs jau save laikot visažiniais?
Atsakyti
QUOTE (ram @ 2004 07 27, 08:21)
Dvokia nuo tokių kalbų lavonais.

Jei tau dvokia, tai ir ciuozk is cia...
Atsakyti