Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dar yra geru vyru

QUOTE(Remigute @ 2011 05 05, 10:26)
Kiekvienas idealuma gali skirtingai interpretuot  smile.gif  as savo vyrui jauciuos ideali visom prasmem ir jis man toks yra, tobulas, kokiu gyvenime tikrai kasdien nesutiksi

va dar viena bendraminte radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 05, 15:58)
va dar viena bendraminte radau  4u.gif

Smagu girdet 4u.gif o kiek judu santuokoj, ar draugysteje su vyru? ax.gif
Atsakyti
žinoma yra cool.gif
tik tas, kuris man geras, kitai gali būti blogas smile.gif ir atvirkščiai tongue.gif
Atsakyti
Beabejo smile.gif tik kiekvienam tas gerumas gali kitaip atrodyti.
Atsakyti
zinokit tikrai yra! savo beveik 30tmeti atsvenciau su geriausiu vyru savo gyvenime! bendruajam neilgai, iki siol visi vyrukai buvo kazkokie.........visokie... ir tikrai jau negalvojau kad sutiksiu toki limpanti prie manes:)
tad galiu drasiai sakyt - YRA! tik labai labai mazai........ ir atsianda jie ne visada kai norim mes, o tada kai reikia 4u.gif smile.gif
Atsakyti
...yra dar gerų vyrų - vienas iš tokių su manimi jau 22 metai, niekam neatiduosiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ne, schmoll.gif geru vyru nera schmoll.gif Geros esame tik mes, moterys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nicole @ 2011 12 26, 21:08)
Ne, schmoll.gif  geru vyru nera  schmoll.gif Geros esame tik mes, moterys  thumbup.gif

Yra, tik gal nesutikote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2011 12 28, 11:24)
Yra, tik gal nesutikote  smile.gif

Taip, tikrai yra. Maniskis toks, pats geriausias. Ne idealus, bet tikrai geras. kartu mes beveik 10 metu, draugavom nuo paauglystes, as jam buvau pirma kaip moteris, ir jis man pirmas. iki siol jis man vienintelis, as jam - taip pat - tikrai ta zinau. Myli mane, lepina, padeda priziureti sunu, padeda namus tvarkyti, zodziu, ramstis man gyvenime.
Moterys, tikrai yra geru vyru, linkiu, kad kiekviena toki sutiktumet.
Atsakyti
QUOTE(perliuke11 @ 2012 01 16, 15:48)
Taip, tikrai yra. Maniskis toks, pats geriausias. Ne idealus, bet tikrai geras. kartu mes beveik 10 metu, draugavom nuo paauglystes, as jam buvau pirma kaip moteris, ir jis man pirmas. iki siol jis man vienintelis, as jam - taip pat - tikrai ta zinau. Myli mane, lepina, padeda priziureti sunu, padeda namus tvarkyti, zodziu, ramstis man gyvenime.
Moterys, tikrai yra geru vyru, linkiu, kad kiekviena toki sutiktumet.

Net skaityt malonu smile.gif ir as toki pat ramsti salia saves turiu, idealus, man tobulas 4u.gif
Atsakyti
O kur jūs, moterys, tuos sau tobulus ir idealius vyrus randat?
Atsakyti
Mano geras.. smile.gif
Atsakyti