Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dar yra geru vyru

QUOTE(blondinas Nr.249 @ 2010 10 28, 18:45)
paimk is prieglaudos maza berniuka ir padaryk is jo gera vyra.
Sulauks pilnametystes ir galesi zenytis.

a vat čia jau pedofilija... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 10 28, 18:48)
a vat čia jau pedofilija... bigsmile.gif

parasysiu suprantamiau.
Paimk su senmerge is prieglaudos po maza berniuka ir padaryk is ju gerus vyrus.
Sulauks pilnametystes, apsikeisit ir galesi zenytis.
Pagalvok apie tai..
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.249 @ 2010 10 28, 18:56)
parasysiu suprantamiau.
Paimk su senmerge is prieglaudos po maza berniuka ir padaryk is ju gerus vyrus.
Sulauks pilnametystes, apsikeisit ir galesi zenytis.
Pagalvok apie tai..

mastau.gif a tai tadu kaip tas sindromas,kai sūneliai mamytes įsi(pa) myli vadinas ? rolleyes.gif Čia pagal mane tas pats tongue.gif
Atsakyti
tikrai yra,pati tuo isitikinau,kiek trurejau vaikinu,negaliu ne vienu skustis,ypac dabartiniu,jis tikras perliukas smile.gif o ir radom viens kita visai netiketai tiesiog istojom i tokias specialybes kur ne neplanavom,galiausiai buvo grupes supazindinimas ir mudu pasodino kartu,nuo to laiko jau esam kartu,tj metai virs,is kuriu jau pora menesiu kartu gyvenam smile.gif
o jis tikrai geras bei rupestingas visada gaunu ypac daug meiles ir demesio,kartais net per daug,bet visgi tai yra malonu blush2.gif netanka pyktis del buities,na turi keles negeras savybes nes nesvarius rubus palieka kur negalima bet jau baigiu tai isaukleti biggrin.gif .galeciau daug visko isvardinti,nes tokiu kaip jis reta,net daug kas sake gera laimiky pasigavau(nes kai vyko susipazindinimas pasakiau kad esu zveje,bet pasigyriau dideliu laimikiu ,kurio net nepagavau,bet noresjosi.,tiesiog buvo nekaltas melas as p[agalvojau,aij kad ir padidinsiu laimiky juk nesuzinos kad pamelavauy,nes i zvejy jis man visai nepanasus buvo,o ir tj sake kad kasistas yra,taciau isaiskejo kad ir zvejys didziausias:ax: ,tai ji blush2.gif tad dbr juokauju kad ant 5kg zuvies pagavau 105kg vaikinuka biggrin.gif
Atsakyti
Aišku,kad yra jei tik neieškai visiškai idealaus,kiekvienas žmogus turi ydų...
Atsakyti
visi vyrai geri kol su jais negyveni,o paskui prasideda... biggrin.gif
Atsakyti
As manau,kad yra geru vyru,is draugu tarpo ir giminiu ju yra tik vienetai.Bet man turbut pasiseke turiu toki vyra smile.gif
Atsakyti
Gera zmona pasidaro gera vyra, reikia siek tiek pastangu biggrin.gif
Atsakyti
yra
Atsakyti
Nemanau, kad yra daug geru laisvu, neuzimtu, vienisu vyru.Tokius greit isgrobsto.
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 28, 00:27)
Nemanau, kad yra daug geru laisvu, neuzimtu, vienisu vyru.Tokius greit isgrobsto.

o pacios turbut visos idealios? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Boniss @ 2011 04 28, 12:41)
o pacios turbut visos idealios?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aisku idealios, o ko ne biggrin.gif
Atsakyti