Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dar yra geru vyru

QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 11, 20:20)
Sita tema paskelbiau pries 6m. Pries 3.5 metu atsitiktinai radau GERA VYRA- simpatiska, issilavinusi, darbstu, rupestinga, gerbianti mane, neziurinti i kitas.. buciuojanti man rankas, daznai sakanti komplimentus, neegoista, nes pirmiausiai galvoja apie mane..Radau toki, kokio norejau, kokio nesitikejau sutikti. Zinoma, idealiu nera..jis uzsispyres, neromantiskas, bet jo gerosios savybes tikrai 5k. atstoja jo trukumus (kuriu turiu ir as) Kitais metais tuokiames!! bigsmile.gif  bigsmile.gif Deja, jis ne lietuvis... wub.gif  tokio gero lietuvio tikiausiai nebuciau sutikus, nes visi pasitaike kelyje buvo prisikti, arba uzimti..
Linkiu sekmes ir Jums 4u.gif

Yra ir lietuviu geru, bet mano kelyje ju nepasitaike. Kam pasitaike-puiku. As turiu draugiu, kurios Lietuvoje sekmingai istekeje, turi gerus vyrus. As tik kalbejau apie SAVE.
Uzsieniecio niekad neiskojau specialiai. Tiesiog taip nutiko. Nejauciu kulturu skirtumo. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
yra yra biggrin.gif bet su niekuo nesidalinsiu schmoll.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 10 14, 20:44)
aš ne apie jutiminius procesus kalbėjau. Pats kurčiausias gali būti tobulas vyras. jeigu jis "girdi" savo moterį.

visiskai su jumis sutinku 4u.gif
Atsakyti
Nėra schmoll.gif mad.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 10 25, 08:52)
Nėra schmoll.gif  mad.gif  gun_bandana.gif

Nu kur tau bus, jei visus piktai šaudai...
Atsakyti
Yra... mirksiukas.gif ...bet jie kaip dievai-visi girdėjo,bet nieks nematė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 25 spalio 2010 - 19:15
kolkas vis dar manau, kad nera biggrin.gif
Atsakyti
Kol kas dar yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nernesta @ 2010 10 24, 16:09)
yra yra  biggrin.gif bet su niekuo nesidalinsiu  schmoll.gif  biggrin.gif  tongue.gif

agam, yra tik jie jau uzimti biggrin.gif
Atsakyti
Amžina nevisai vykusių moteriškių problema, kaip rast gerą vyrą...
Atsakyti
QUOTE(lebarde @ 2010 10 28, 17:56)
Amžina nevisai vykusių moteriškių problema, kaip rast gerą vyrą...

hah.gif nuoširdžiai sveikinu vieną vykusią...visam forume... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 10 25, 08:52)
Nėra schmoll.gif  mad.gif  gun_bandana.gif

paimk is prieglaudos maza berniuka ir padaryk is jo gera vyra.
Sulauks pilnametystes ir galesi zenytis.
Atsakyti