QUOTE(te verde @ 2010 09 23, 15:52)
Kaip cia pasakius del tu 15 min, jei vyras pusdieni namuose sedejo ir negalejo tos indu kruveles susitvarkyti...mane tai tokie dalykai gana blogai veikia, graziai sakant.
Nieko nesakau, jei griztame abu kartu vienu laiku, tai tada draugiskai pasigaminame, draugiskai susistvarkome arba draugiskai sedime bardake ir nieko neveikiame.
Kol nera darbu, vaiku, viska regis gali padaryti, pavaduotivyra nuo elementariu namu darbu, bet veliau tikrai jau uzknisa, kad zmogus nesusigaudo jog yra tiek pat atsakingas kiek ir jo antroji puse uz jaukius namus ir darna.
Jo, pritariu. Esu jaunesne uz vyra 7 metais, bet atsakomybes atzvilgiu jauciuos zymiai uz ji vyresne. Visalaik stengiaus buti gera zmona. Svarus namai, paruosti pietus, laikas kartu, vaikas ir darbas. Taip 10 metu. Visalaik mylejau savo vyra, bet dabar viskas pradejo skersai gerkles stotis. Jis nebezino nei kur jo pasas, nei kaip saskaitas apsimoketi. Suprantu, kad esu pati kalta ir bandau dali atsakomybes perkelti jam, bet viskas baigiasi pykciais. Turiu kaip darzelinukui aiskinti kai ka atlikti, atrodo, kad jo smegenys nebeveikia. Net perkant masina, modeli renku as. Kaip susigrazint vyriska vyra???