QUOTE (Arvira @ 2004 09 26, 17:33) | ||
Kaip paaiskint ...jei neidomi nuomone man - tai negi sauksiu Jei skaitai , kad nereikia nei ziniu nei meno tada rasyk pati , kad irodytum. O visi punktai netinka , nes iki namu seimininkes...kai i pensija iseisiu tada gal ,o paaugliai mano vaikai , atsipalaidavimui - nesamone yra malonesniu dalyku , kaip pirtys su masazais ...oh ir kiti malonus dalykeliai O skaitoma ne tam , kartais tik suzinot ,kartais ir kitu nuomone paskaityt ,o mastymas su tuo nieko bendro neturi.Jau senai ...vidurine baigiau , bet negaliu pamirst pirmos mokytojos zodziu , kai ji sakydavo mums "ziurit i knyga ir matot tik spyga ". Su tavim diskusija tuo ir baigsiu , nes yra idomesniu pamastymu ir temu nei pilstyt is tuscio i kiaura ,as kitos nuomones apie vyrus ka padarysi toks auklejimas. |
Cia ir nebuvo diskusija, o kibimas prie vos ne kiekvieno mano zodzio. Gerai, kad esi kitokios nuomones, kuria salygojo didziai gerbiamas zurnalas "Moteris", as savosios nuomone tau nepersu, todel relax.
Aplamai, kalbejom apie zinias; jas tau priduoda zurnalai, man- kiti saltiniai, todel nesuprantu ko cia prakaituoti?
Nepriimk mano zodziu tiesmukiskai ir asmeniskai.
O kas del straipsniu, tai as juos karts nuo karto parasau, ta propaguoju nuo savo pionierisku laiku, nors tai, anaiptol, ne mano duona kasdienine.
PEACE?!!
QUOTE (Tropez @ 2004 09 26, 17:55) |
Gerai, kad esi kitokios nuomones, kuria salygojo didziai gerbiamas zurnalas "Moteris" kalbejom apie zinias; jas tau priduoda zurnalai, man- kiti saltiniai, todel nesuprantu ko cia prakaituoti? |
AS nerasiau , kad nuomone man "Moteris"salygoja . Nuomone suformavo mano pacios gyvenimiska patirtis .
Is kur istraukei , kad zurnalai priduoda zinias - as ir nevardijau ka skaitau
O kaip turiu reaguot jei mano zodzius cituoji ir kas liecia prakaitavima - nespresk apie kitus taip jei..., nes praustis dazniau reikia ir prakaito nesijaus
P A B A I G A
QUOTE (Arvira @ 2004 09 26, 18:15) |
O kaip turiu reaguot jei mano zodzius cituoji ir kas liecia prakaitavima - nespresk apie kitus taip jei..., nes praustis dazniau reikia ir prakaito nesijaus P A B A I G A |
...labai samojinga... ...bet geriau maziau nervuotis, tada maziau prakaituosi.
V i s i s k a i neprakaituoju niekada medicina visagale
O kuom tai prisideda prie geru vyru buvimo ar nebuvimo?
Noa, ar ruošiesi blogų vyrų pagausėjimui aplinkui, kad avatarą pakeitei ? Ar jų "pakutenimo" profilaktikai, kad tokiais netaptų ?
QUOTE (Vandenis66 @ 2004 09 26, 09:49) | ||
tuo postu as bandziau Dee-Dee išaiškinti,kad nereikia dirbt dvieju darbu iš karto.Kokybiškai nepavyks atlikt nė vieno. Pvz. metu artėjant prie finalo išgirsti ne-"aš tirpstu",o"kas bus pusryčiams?" Ko gero moteris finalo nematytu ,o vyras pusryčiu O jei iš eilės viskas būtu,pabaige aptartu ,arba aptare pradetu -viskas būtu O gal aš klystu?Tada vairuodamas -skaitysiu ar ilgai gyvensiu |
Dėkui, dėkui, dabar jau žinosiu...
QUOTE (Masako @ 2004 09 27, 12:52) |
o mano vyras pats nuostabiausias ir geras, ir mylintis, ir siekiantis karjeros, ir svelnus, ir demesingas, tik as kartais bunu tikra jo gyvenimo nuodytoja bet jis vis tiek mane myli |
as kazkais nusispjauciau tris kartus per kairi peti taip rasydama
Taaaip. 21 puslapis diskusiju apie gera, tobula vyra.. Bet gal is pradziu reikia issiaiskinti, kas slepiama po zodziu "vyras"?
(Cia as siaip - dar truputi zibalo i ta ugni )
(Cia as siaip - dar truputi zibalo i ta ugni )
Turiu gera vyra. Manau jis geras todel kad turi gera zmona, o as esu gera zmona kad turiu gera vyra. Tikiuosi ta pati galesiu pasakyti ir po daugybes metu...
QUOTE (Mamiakė @ 2004 09 27, 12:31) |
Noa, ar ruošiesi blogų vyrų pagausėjimui aplinkui, kad avatarą pakeitei ? Ar jų "pakutenimo" profilaktikai, kad tokiais netaptų ? |
As cia sugrizimo i darba proga Avataras atitinka mano savijauta
Bet blogiems vyrams gasdint irgi labai gerai tinka