Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dar yra geru vyru

Mano yra geras wub.gif kur gavau- pats atejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (agneklimjan @ 2004 08 27, 20:58)
Geriausi vyrai tie, kurie mums nepriklauso

Ir as norejau ta sakyt laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Jei tokiu rasit, rasykit man i a.z. Atsilyginsiu. smile.gif
Atsakyti
AMZINA STUDENTE, gal pirmiausia tu ta atlyginima paviesink, gal tada ir atsiras susidojusiu tavo pasiulymu?

As bent viena gera zinau, ale jis toooks geras, kad taip niekada ir nepasidave mano kerams.. turiu galiu ne tiems, kam reikia laugh.gif nu... bet gi nemirstu, dar laiko yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (agneklimjan @ 2004 08 30, 21:06)
AMZINA STUDENTE, gal pirmiausia tu ta atlyginima paviesink, gal tada ir atsiras susidojusiu tavo pasiulymu?

As bent viena gera zinau, ale jis toooks geras, kad taip niekada ir nepasidave mano kerams.. turiu galiu ne tiems, kam reikia laugh.gif nu... bet gi nemirstu, dar laiko yra rolleyes.gif

Tai ka, ir neisduosi? Sau atsargai laikai? rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
Kažkada sakydavau: "geri vyrai - mirę arba vedę"...
Atsakyti
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 08 31, 09:16)
Tai ka, ir neisduosi? Sau atsargai laikai? rolleyes.gif laugh.gif

rolleyes.gif Nea, neisduosiu, jis, taip sakant, yra mano itakos sferoj laugh.gif . Aha, atsargai laikau cool.gif , dabar, tipo, per jauna, tai jei jau taip nori, palauksiu as tos senatves, o tada vel pulsiu tvirtove tongue.gif ne po metu, tai po 10, ne po 10, tai po 20 rolleyes.gif
Papildyta @ [mergetime]1093940342[/mergetime]
P.s. kazkodel geriausi pasitaiko prancuziukai rolleyes.gif .
gerai jau gerai, turiu dar pora atsargoj, bet ne sau, jei susidomesit, kreipkites cool.gif ...atlyginimas pageidautinas laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Mano yra thumbup.gif tik nezinau is kur pas ji tiek kantrybes,nes esu bambekle(erzina jei palieka netvarka virtuveje),bet as issakau kas nepatinka ir pati tvarkau.O paziurejus i pazistamu vyrus,tai mano angelas
Atsakyti
Nieko nera geriau uz savo vyra... Apie toki zenta visu mamos svajoja. Jis buvo mano sesers grupiokas, tai mama vis sakydavo "i tokius bernus reikia ziureti, ot kad toki zenta tureti", teko kartu tusintis, taip ir susipazinom, bet draugauti padejom visai netycia (nuo sms'u). Jau metai laiko kai susituoke, iki tol 3 metus draugavom ir nesiskundziu, saunesnio vyro dar nesu sutikusi. Ir mamos svajone issipilde, nes zentas ir prie pecio ir prie svecio tiesiog neimanoma jo nemyleti...
Atsakyti
Žinoma, kad yra biggrin.gif Tik jie nenukrenta iš dangaus tongue.gif Kaip sakoma: 'Nori tapti generoliene - ištekėk už leitenanto" wink.gif
Atsakyti
Atsiprašau jei pasikartosiu, nes kantrybės visiems puslapiams perskaityt neužteko... Vyro gerumas šiaip priklauso nuo laikotarpio ; vienišoms ar ką tik išsiskyrusioms gerų vyrų nėra arba "yra kažkur", įsimylėjusioms ir ką tik ištekėjusioms ( keli metai ) jų vyrai yra patys, patys.... o po keletos vedybinių metų vyrai tampa.... na yra įvairių variantų bet dažniausiai tinka į kategoriją " tinkamas buityje" wink.gif
Atsakyti
atsakau kai vyras laugh.gif , tai va, yra tu vyru labai geru ale ne kiekvenai vaplei betkuris geras gali ytikti, nes vienom geras ir toks kurio smegenyse viena raukshle ir ta nuo kirvio, o kitai kitaip... kaip sakant kuri sawo sultyse verda tai ir nori tokio kuris butu to pacio molio. kitaip sakant jei bobute wapna tai ir vyras to pacio sukirpimo bus, ale jeigu wapnai vedars pritinka tai mumi tik dzeugtis turim laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
Atsakyti