Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dar yra geru vyru

QUOTE (Vega @ 2004 07 28, 18:08)
QUOTE (Varna @ 2004 07 28, 10:57)
1. Pasaulietinė, o ne pasaulėtine. Pons klaidu daug darote wink.gif

4. Ismeskit sita bedavotoja kasnors  laugh.gif

"Kasnors" rashomas shitaip: kas nors. Cia del klaidu. wink.gif smile.gif

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėl rašybos klaidų nieko negaliu padaryti, čia pas mane didžiulė spraga, bet aš į tai dėmesio nebekreipiu, jei žmogus pradeda dėmėsį kreipti į tokias smulkmenas, tai jame daugiau nieko ir nebeliko, tai tiesiog tuščia skardinė, toks vertina tik etikete, o turinys jam nesvarbu, vienu žodžiu tuštybių tuštybė.
Atsakyti
QUOTE (ram @ 2004 07 29, 06:55)
Dėl rašybos klaidų nieko negaliu padaryti, čia pas mane didžiulė spraga, bet aš į tai dėmesio nebekreipiu, jei žmogus pradeda dėmėsį kreipti į tokias smulkmenas, tai jame daugiau nieko ir nebeliko, tai tiesiog tuščia skardinė, toks vertina tik etikete, o turinys jam nesvarbu, vienu žodžiu tuštybių tuštybė.

Ram, tu ir vel neteisus, gal tu ir manai, kad zmogus susideda is tokiu dorybiu, kaip klaidu rasant nedarymas.... Bet pameni, ka reiske ne toj vietoj padetas kablelis ? (toks senas geras multikas buvo wink.gif ) tai buvo tikrai ne smulkmena thumbup.gif taip kad, kiekvienai save gerbianciai moteriskei, yra maloniau skaityti be klaidu palikta vyro rasteli, na o jei ji pati beraste, tai aisku neturi tokios dideles svarbos, reiskia zmogus atitiko zmogu laugh.gif apie koki tu turini kalbi, kai zmogus net rasyti be klaidu nemoka? laugh.gif
Atsakyti
Tu iš tų kuri ir ant Saulės dėmių ieško, o man tai kas.
Atsakyti
nea, as is tu kuri ne demiu iesko, o panasaus i save zmogaus: panasaus intelekto, is panasios aplinkos kilusio (nesizavejau niekada berniukais su butais ir brangiomis masinomis), protingo, su humoro jausmu, verto pagarbos zmogaus.... ir zinai ka? as ji turiu, ir esu be galo laiminga clap.gif sunglasses2.gif
Papildyta @ [mergetime]1091080065[/mergetime]
Ir zinai, Ram, tavo kalbos man primena viena 38 metus turinti bambekli, su kuriuo teko tureti artimu reikalu, jis save skaite paciu protingiausiu, zaviausiu ir geidziamiausiu filosofu, bet paskui pasirode, kad tas filosofas priestarauja pats sau, yra alkocholikas (beje to nepripazistantis) ir gali pries smulkute savo moteri pakelti ranka..... taigi begau neatsigrezdama, ir dabar tai prisimenu, kaip didziausia kosmara, nors mes su juo prabuvom tik 3 men.
Atsakyti
O prie ko čia aš, tai tavo nuomonė ir tu ja gali susikisti kur tik nori, tiesa, aš ir pats atitinkamai išsisakiau, tokiu atveju susikišam ir išsivaikštom.
Atsakyti
Vega laugh.gif laugh.gif laugh.gif spausdinimo klaida. Graziai patraukei per danti wink.gif biggrin.gif

Atsakyti
Ar dar yra gerų vyrų?
Patikėkit, tai taip žeminančiai skamba, jauties, lyg būtum turgaus prekystalio turinys, lyg būtum vergas, kuris visiškai nieko nereiškia, kurį perka, parduoda, o kai nereikia nužudo, žinoma ne tiesiogiai, bet kiek vyrų sielų yra sudeginta ant šeimos aukuro. Moterys net nesusimąsto apie tai, jos tiesiog isteriškai klykia, jog buvo apgautos. Bet jos to pačios norėjo, nes pačiai neužteko ryšto pasakyti; taip, aš taves noriu tik vienam vakarui, arba ką tokio panašaus. Jos įkaitina situaciją iki raudonumo, o kai pačiai pradeda padai svilti, tada kaltina vyrus. Moterys, tai kruvinas aukuras, kuris apie tai kas mėnesį primena.
Sakykit, ar dar yra nuostabių moterų, kurios į vyrą žiūrėtu kaip į sau lygų, o ne kaip į savo nuosavybę. Mes gi visu pirma ne vyras ar moteris, bet yra kitas žodis, viską apibendrinantis, mes žmonės ir mus jungia meilė. Tik meilė ir daugiau nieko. Nejau to per maža, nejau šitą tyrą jausmą dar reikia kažkuom sutepti? Mylėti ir mėgautis meile, tai nuostabu.
Atsakyti
tikriausiai ir yra dar geru vyru bet as jo dar nesutikau... o as vyro ir nelaikau savo nuosavybe butent ir svojoju sutikti toki kuris butu mano draugas ir nedramintis- kartu keliautume, ziuretume filmus valgytume ir myletumes...lovoje ir ne tik.. o paskui gyvnetume kartu augintume vaikucius ir pasentume kartu.. vienas mano vyras buvo blogas bet geras lovoj o dabartinis man per mazai demesio skiria intymiais dalykais..uolus katalikas...
Atsakyti
QUOTE (ram @ 2004 07 29, 07:58)
O prie ko čia aš, tai tavo nuomonė ir tu ja gali susikisti kur tik nori, tiesa, aš ir pats atitinkamai išsisakiau, tokiu atveju susikišam ir išsivaikštom.

kai susikisi, papasakok kaip sekesi wink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Varna @ 2004 07 29, 08:00)
Vega  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  spausdinimo klaida. Graziai patraukei per danti  wink.gif  biggrin.gif

Varna, " geri vyrai yra protingi, shvelnus, jautrus, supratingi, mokantys uzhjausti, tvarkingi , savo moteri myli labiau nei automobili ar krepshini, ir........... tikroveje neegzistuoja". Tai va, kadangi ash shioje temoje neturiu ko pasakyti, tai bent ieshkau klaidu. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 29 liepos 2004 - 15:16
zbitka10, tai tik tavo vizija ir ji nieko neturi bendro su meile. Meilėje nieko tokio nėra, apie ką svajoji, meilė - tai kurkas daugiau nei meilė. Ji beribė, bet joje nieko nėra žemiško, nes ji ne žmonių sukurta, o mums duota, duota su viltimi, jog sugebėsime tinkamai ja pasimnaudoti. Tai didžiausias turta, turtas net materialiaja prasme, nes už tyra meilės jausma savo širdyje gauni laimę, laimingą gyvenimą. Laimė, ji nepriklauso nei nuo jokių išorinių faktorių, mylinti širdis - pilna, jai nieko netrūksta, joje telpa visas pasaulis, visi joje ras užuovėja nuo gyvenimo negandų, bet prie mylinčios širdies turi ateiti atvira - kupina vilties ir pasitikėjimo širdimi, tik tada ji pajėgs užsiliepsnoti meilės ugnimi.
Atsakyti