Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 13, 17:35)
viska darau iskart tiesiai ant reikiamo padeklo

QUOTE(Rakelė @ 2013 03 13, 17:52)
labai gerai daryt ant to paties padeklo, jei jis aptrauktas permatoma plevele  thumbup.gif
Aciu kazkam uz sia ideja  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū už atsakymus 4u.gif nes aš kaip didžiausia terlė visada apterlioju padėkliuką doh.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakymus 4u.gif
Reikes nusipirkt dirbtinio medaus ir isbandyt kas gausis 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,
noriu paklausti, ar TASTYFUN greit atsako i laiskus ???
nes parasiau 9d. ir jokio atsakymo nesulaukiau iki siol, nors praeitais metais labai greit atrasydavo . (Dar iki siol negrazino nei pinigeliu, nei trukstamos prekes, kai pirkau rugpjucio menesi sad.gif

QUOTE(Fainika @ 2013 03 13, 16:17)
Ateinu su kvailoku klausimu blush2.gif ant ko jūs laikote tortus nuo sutepimo pradžios ir apdengimo mase iki perkėlimo ant padėkliuko ar servėtėlės? g.gif

iskart viska darau ant gero padeklo mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Nevute @ 2013 03 13, 10:22)
O is kokiu uzsieniniu internetiniu parduotuviu dazniausiai uzsisakot prekes?  smile.gif

as tik is ebay pas kinecius, nes pigiausiai ir nemokamai atsiuncia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 kovo 2013 - 19:20
Sveikos mergaites
Esu tyli jusu gerbeja,cia randu daug patarimu ,aciu Jums. 4u.gif tortukai jusu nuostabus.ikelsiu ir savo kelis paskutinius kuklius darbelius,klaideliu yra nemazai...bet mokausi mirksiukas.gif

http://www.part.lt/i...53946438310.JPG
http://www.part.lt/i...dbe9a1c1992.JPG

http://www.part.lt/i...a0c2da01f10.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 14 kovo 2013 - 07:04
Gal padesit, nesuprantu kaip padaryti krema... reik puses litro pieno, 4saukstu miltu, 1,5 stikl cukraus, veliau imust 2 kiausinius ir 200gr sviesto. Jau nepirma kart darau panasius ir niekaip neiseina kremas....tiesiog skystaliukas ir vsio o receptai visur panasus bet nieks man ten netirsteja idejus miltu
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 13, 20:18)
Mergaites,

As rasiau per FB tai po keliu val. ir gavau atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 13, 19:18)
Mergaites,
nes parasiau 9d. ir jokio atsakymo nesulaukiau iki siol, nors praeitais metais labai greit atrasydavo . (Dar iki siol negrazino nei pinigeliu, nei trukstamos prekes, kai pirkau rugpjucio menesi sad.gif
iskart viska darau ant gero padeklo mirksiukas.gif
Papildyta:

as tik is ebay pas kinecius, nes pigiausiai ir nemokamai atsiuncia thumbup.gif

del Tasty fun- kazkada ilgai negavau atsakymo, tada parasiau FB kad negaunu atsakymo- tada sureagavo greit smile.gif Tai pasiteisino, kad mano laiskas nuejo i Spam'a, todel nemate. Dabar atsako greit, bet siaip paprasciau pasiskambinti smile.gif Jei ko man reik skubiai, tai skambinu.
Atsakyti
paprastai tai labai greit atsako...
Atsakyti
meno kuriniai jusu tortukai mergytes !!!

mielos kepejeles is kur perkate twirtesnius torto padeklus (na kad pakelus torta jis nesilankstytu)? aciu...
Atsakyti

mielos kepejeles is kur perkate twirtesnius torto padeklus (na kad pakelus torta jis nesilankstytu)? aciu...
[/quote]
Minordijoj Kaune perku, yra paprasti auksiniai ir sidabriniai, ir yra auksiniai karpytais krastelais trisluoksniai, man islaiko triju aukstu vestuvinius,super geri. As visus tortus tik ant trisluoksniu dedu.
Atsakyti
Astase, mieli tortukai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o gal ebejuj esat kokiu tvirtesniu, padoresniu tortu padekliuku uzmate? 4u.gif
Atsakyti