Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2013 03 11, 23:14)
oho, kiek daug naujų tortukų, nuostabu...ryškios spalvos, kruopščios figūrėlės, viskas liuks!!!

kodėl nerodo Youtube, negaliu atsakyti, nieko nejudinau schmoll.gif
o lapus nuraškau nuo naminių gėlių, kai reikia, nuplaunu, nusausinu ir naudoju blush2.gif tepu šokoladu ir stingdau...

į plakamą grietinėlę visada įsidėkite citrinos rūgštelės, bus kaip standiklis, nepilkit skystų dažų...

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, as turbut jums pabosiu, bet dar klausimukas:o is kokios mases geriausia daryti kaspina ant torto? kaip ji daryt radau temoje, kur nekomentuojama,o vat is kokios mases daromas, parasyta nebuvo sad.gif
Atsakyti
Kepėjėlės, gal galite man patarti kaip saugiai transportuoti keksiukus papuoštus kremu, ar yra pirkti spec. dėžučių ar įdėklų į jas keksiukams? Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 03 12, 14:56)
Kepėjėlės, gal galite man patarti kaip saugiai transportuoti keksiukus papuoštus kremu, ar yra pirkti spec. dėžučių ar įdėklų į jas keksiukams? Ačiū labai 4u.gif

Yra va tokie ideklai http://www.tastyfun....nsportuoti_24cm
Atsakyti
Aš šiuos įdėklus mačiau, bet man pasirodė labai brangu, nes man reikia tranportuoti 30 keksiukų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 03 12, 15:26)
Aš šiuos įdėklus mačiau, bet man pasirodė labai brangu, nes man reikia tranportuoti 30 keksiukų unsure.gif

Gal paciai pasidaryti tada?is kokios kartono dezes,, g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2013 03 12, 13:56)

Nuoroda, kaip pasidaryti pačiai dėžutę, tik kad anglų kalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 03 12, 11:37)

mielas

QUOTE(Shiushke13 @ 2013 03 12, 12:07)

thumbup.gif

QUOTE(astatortas @ 2013 03 12, 12:58)
Mergaites, reikia pagalbos smile.gif kaip jus darote ir is ko tas drozlytes prie buteliu ?

is to pacio pastilazo dengimui

QUOTE(ing. @ 2013 03 12, 14:46)
Mergaites, as turbut jums pabosiu, bet dar klausimukas:o is kokios mases geriausia daryti kaspina ant torto? kaip ji daryt radau temoje, kur nekomentuojama,o vat is kokios mases daromas, parasyta nebuvo sad.gif
as darau is pastilazo dengimui
Atsakyti
ACIU ! saules zuikuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 03 12, 15:57)
Nuoroda, kaip pasidaryti pačiai dėžutę, tik kad anglų kalba  mirksiukas.gif

Oi ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Siandien as ne su tortu,o sausainukais smile.gif vyrui vietoj gimtadieninio torto smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 12, 17:19)
Siandien as ne su tortu,o sausainukais smile.gif vyrui vietoj gimtadieninio torto smile.gif
[

thumbup.gif
Merginos gal kas turit išsisaugoję nuorodą kaip orchidėjas daryti ? 4u.gif
Atsakyti