Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu va kaip atrast ta viduriuka, bijai neisplakti ir perplaki g.gif O del geliu nesakyk nieko blush2.gif , cia pacio pirmos darytos.
Vajei kaip atrodo lengva, tik kai pradei daryti, baigiasi visas lengvumas doh.gif. Nezinau ar as jas iveiksiu.
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2013 03 30, 18:12)
Nu va kaip atrast ta viduriuka, bijai neisplakti ir perplaki g.gif  O del geliu nesakyk nieko blush2.gif , cia pacio pirmos darytos.
Vajei kaip atrodo lengva, tik kai pradei daryti, baigiasi visas lengvumas doh.gif. Nezinau ar as jas iveiksiu.

na tiesiog su laiku pajausi TA isplakima, kai pradeda sluotele pjauti grietinele, tada uztenka.
del geliu - gerai gerai, nieko nesakau biggrin.gif . kada nors vis tiek iveiksi smile.gif
pvz sia puokstele dariau tris dienas (aisku ne nuo ryto iki vakaro), bet prisedom ir tai kiek laiko uzeme ir tobulejimui ribu nera, nes matau dar daug klaidu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 03 30, 18:01)
bet siaip atrdo ji graziai. standiklio nebutina deti. bet geles nelabai blush2.gif

o va as kaip tik pamaniau kad fainos naslaites biggrin.gif vis kitokios, kad ir ne 3D smile.gif bet idomios, prie lapuku galima kabinetis, gyvumo (pasvalvinimo) man truktu blush2.gif
Atsakyti
Keila tavo geles, tai man cia is fantazijos pasauliaus. O del spalvinimo tai net neisivaizduoju kaip spalvinti, nes as kai paspalvinsiu tai bus manau tepliuzai. Vakar su rozem kovojau, bet neiveikiau as ju. Nu nesigauna nors tu ka. Nu, bet as bandysiu. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Su artėjančiomis Šv. Velykomis visas. Visų tortukai labai faini, pasirodau ir aš savo velykinis savai šėimai. Vyšninis-karamelinis. Pastiliažas, šlapia beze.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliuosi: 30 kovo 2013 - 19:53
Visu tortukai nuostabus thumbup.gif thumbup.gif

cia mano. virs 5 kg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakelė: 30 kovo 2013 - 21:31
[quote=Rakelė,2013 03 30, 21:27]
O kodel zuikiai tokie liudni,ausis nuleide? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=kr1stute,2013 03 30, 22:51]
[quote=Rakelė,2013 03 30, 21:27]
O kodel zuikiai tokie liudni,ausis nuleide? smile.gif 4u.gif
[/quote]
a is ausu apie nuotaika sprendzias zuikiu bigsmile.gif biggrin.gif Ne nezinojau smile.gif) AI, taip gavos smile.gif blush2.gif Ner pavasario tai ir liudi unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 03 30, 19:13)
na tiesiog su laiku pajausi TA isplakima, kai pradeda sluotele pjauti grietinele, tada uztenka.
del geliu - gerai gerai, nieko nesakau biggrin.gif . kada nors vis tiek iveiksi smile.gif
pvz sia puokstele dariau tris dienas (aisku ne nuo ryto iki vakaro), bet prisedom ir tai kiek laiko uzeme ir tobulejimui ribu nera, nes matau dar daug klaidu biggrin.gif

As taip noreciau padaryt torta su daug geliu, bet man ner kantrybes su jom blush2.gif bet labai grazu, o su kokia formele ramunes darai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 03 30, 23:38)
As taip noreciau padaryt torta su daug geliu, bet man ner kantrybes su jom  blush2.gif  bet labai grazu, o su kokia formele ramunes darai?  g.gif

aciu
su ramuniu formele isstumiama 4u.gif
o man kazkaip kantrybes yra, as galima sakyti taip relaksiuoju biggrin.gif
Atsakyti
Su atbundančiu pavasariu,
sugrįžtančiais paukščiais
artėja pati gražiausia
pavasario šventė - Velykos.
Tegul į Jūsų namus ateina
švelnus saulės spindulys,
pirmųjų pavasarinių gėlių kvapas,
o kartu su numargintais margučiais