Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Atnešu savo galima sakyti pirmuosius jūsų teismui blush2.gif

Varškinis su persikais ir trintom braškėm, saldainių masė, 2 kg
user posted image

Antras baisiai brokuotas, kai kas tik nuotraukoj pasimatė... naminiam valgymui.
Varškinis su persikais ir trintom braškėm, saldainių masė, 1,5 kg
user posted image
Atsakyti
Atnesu savo tortuka velykom. Puostas grietinele, sokoladu. Pirma kart puosiau grietinele, rankos, kojos drebejo biggrin.gif . Iki tobulumo dar labai toli, bet vis tiek esu patenkinta. Tik, kad iki rytojaus nenuciuostu grietinele, tai butu liuks smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos ,kepejeles.As su klausimu... kelis kart dariau pastilaza ir mase su kiausinio baltymu...ir visus kartus visiskas fiasko doh.gif .... nukreipkit teisinga linkme ,prasau 4u.gif .Gal kas noretu kursus pravest pastilazo darymo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kristute kas per mase su kiausinio baltymu
Atsakyti
Jau tortuku grozis wub.gif wub.gif
Pastilaza darau ta kur be baltymo 4u.gif
Atsakyti
na atnešu ir aš savo pirmąjį dviejų aukštų, ir pirmą kertą dengtą pastilažu tortuką ax.gif
Snickers'as/Vaisinis, pastilažas, 4kg
user posted image

ačiū visoms už pagalbą 4u.gif

privargau aš su juo, bet gavos kaip gavos... žodžiu pasidariau pastilažą, kuris bedengiant plyšo vienam krašte doh.gif dar bedengiant kažkaip sviestinis man pradėjo slinkt apačion... nu jau su siaubu ėjau dengti mažiuką, tas pasidengė kuo puikiausiai tai lupau ir nuo pirmo pastilažą ir dengiau per naują... biggrin.gif
atėjo laikas puošt, sekės visai neblogai, tik vėl privargau su ta juostele aplinkui, kaip jūs ją tokią gražią ir aplink visą tortą padarot? g.gif nes man nesigavo ištisa, suplyšdavo ar vėl koks galas pasidarydavo jai... todėl dėjau ir lipinau dalimis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 30 kovo 2013 - 15:47
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2013 03 30, 14:56)
Kristute kas per mase su kiausinio baltymu

Kiausinio baltymas,apie 0,5 cukraus pudros,2 v .s. aliejaus ir 1v.s. zelatinos ,tirpinam 2 v.s. vandens .Man nesigavo ... nors ne naujiena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 30, 15:22)
Jau tortuku grozis  wub.gif  wub.gif
Pastilaza darau ta kur be baltymo  4u.gif

Na nesigauna man jis.... ka daryti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 03 30, 16:44)
Kiausinio baltymas,apie 0,5 cukraus pudros,2 v .s. aliejaus ir 1v.s. zelatinos ,tirpinam 2 v.s. vandens .Man nesigavo ... nors  ne naujiena  biggrin.gif

dariau jau pora kartų šitą, man gaunas kuo puikiausiai jis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 03 30, 16:44)
Kiausinio baltymas,apie 0,5 cukraus pudros,2 v .s. aliejaus ir 1v.s. zelatinos ,tirpinam 2 v.s. vandens .Man nesigavo ... nors  ne naujiena  biggrin.gif
Papildyta:

Na  nesigauna man jis.... ka daryti  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

bandykit pastilaza dengimui.

---
PASTILAŽAS skirtas tortu dengimui

1 val. š. (nubrauktas) želatinos (naudoju Dr. Oetker 10-14g)
60 ml. vandens (tiek pilu jei laikau brendimui)
1 a. š. citrinų rūgšties (dedu 2)
3 v. š. dirbtinis medus
500 g. cukraus pudros
120 g. krakmolo
5 val. š. aliejaus (pilu 3)

Želatiną užpilti vandeniu, išbrinkinti.
Pudrą su krakmolu sumaišome, persijojame. 1/3 ar mažiau sauso mišinio įdedame į dubenį, kuriame maišysime masę, nesusidėti visko iš karto.
Išbrinkus želatinai, išlydome, dedam citrinos rūgštelės, pilam medų, išmaišom iki vientisos masės, atvesinam, maišant supilam į 1/3 jau atsidėto sauso mišinio palaipsniui susidedam likusį sausą mišinį, įsiminkom aliejų, konditerinių kvapų.
Masė laikoma plėvelėje sandariai suvyniota kambario temperatūroje.
Atsakyti
As su kalusimu musu kepejom. Nu atrodo stovi man ta grietinele. Tik ji man tokia atrodo nevientisa, su tokiom skylutem, nemoku net paaiskint. As ja gal perplakiau. Ir kada reikia deti standikli. As dejau pabaigoje.
Atsakyti
Na ir prineset grazuoliu tortuku!niku nebepamenu,bet kazkieno kelmas,krepselis,laivas......sunku ir beprisiminti,vienas uz kita grazesni! 4u.gif 4u.gif
SZ -kiek jusu tortu!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad ir miegate mirksiukas.gif ??
Atnesu savo.Pirmakart dariau zolyte ir zuikius smile.gif vis bijojau ,kad slapios beze nedaplaksiu ir viskas nuciuos,tai aisku perplakiau... verysad.gif bet isejo tas ,kas isejo rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Ir is anksto sveikinu visas kepejeles su artejanciomis sventemis!!!
Atsakyti
TITA - pagal viska, perplakei grietnele, jei atsirado gumuliuku. bet siaip atrdo ji graziai. standiklio nebutina deti. bet geles nelabai blush2.gif

kristute - darau tik pastilaza be baltymo, kai busi vietoj - pamokinsiu biggrin.gif
Atsakyti