QUOTE(Maja_vilma @ 2013 03 29, 16:56)
Sveikos, jusu tortai nuostabus!!!
As velykom zadu daryti ka nors idomesnio, gamainsiu juodaji miska, biskvitai jau iskepti, siandiena sutepsiu, tik man vienas klausimas iskilo del sharlot kremo, kuriuo metu ji reikia isvirus deti? as kelis kartus dariau tai dar toki pravesusi tepdavau ir nakciai i saldytuva, bet cia paskaiciau, kad daro jog uztepa ta krema ir tada iskart dengia mase.. tai ir susimasciau kaip cia man daryti viska. Ar siandien sutepti ir viska pabaigti, o rytoj tik uzdeti papuosima jau ant uzdengtos mases.
Aciu visosm atsakiusioms
As velykom zadu daryti ka nors idomesnio, gamainsiu juodaji miska, biskvitai jau iskepti, siandiena sutepsiu, tik man vienas klausimas iskilo del sharlot kremo, kuriuo metu ji reikia isvirus deti? as kelis kartus dariau tai dar toki pravesusi tepdavau ir nakciai i saldytuva, bet cia paskaiciau, kad daro jog uztepa ta krema ir tada iskart dengia mase.. tai ir susimasciau kaip cia man daryti viska. Ar siandien sutepti ir viska pabaigti, o rytoj tik uzdeti papuosima jau ant uzdengtos mases.
Aciu visosm atsakiusioms
kai praves kremas uztepkit ant torto ir i saldytuva, bent 3 val. geriausiai nakciai, kita ryta dar plonai aptepkit kremuku ir tada denkit mase