Sveikos, jusu tortai nuostabus!!!
As velykom zadu daryti ka nors idomesnio, gamainsiu juodaji miska, biskvitai jau iskepti, siandiena sutepsiu, tik man vienas klausimas iskilo del sharlot kremo, kuriuo metu ji reikia isvirus deti? as kelis kartus dariau tai dar toki pravesusi tepdavau ir nakciai i saldytuva, bet cia paskaiciau, kad daro jog uztepa ta krema ir tada iskart dengia mase.. tai ir susimasciau kaip cia man daryti viska. Ar siandien sutepti ir viska pabaigti, o rytoj tik uzdeti papuosima jau ant uzdengtos mases.
Aciu visosm atsakiusioms
Atnesu jusu teismui siandien darytas rozes, bent jau jas dariau . Rozines is sokoladines mases, balta is pastilazo. Sunkiai man su jomis sekasi.
Nevute - pabambesiu , nepatinka ta zalia spalva, bet tortas grazuolis
nu bet zuiiiiikis - grozis
TITA - tik nepykit, nes tik pasakant klaidas tobulejama , rozes panasios i kopusta. jus tuos ziedlapius kai dedat tai islaikykit mazdaug ta pati auksti visu, ne mazejancia tvarka. tikiuosi supratot?
mingaliux- ka cia ir besakysi tavo braizas, grazu...
popsiukai lb mieli
nu bet zuiiiiikis - grozis
TITA - tik nepykit, nes tik pasakant klaidas tobulejama , rozes panasios i kopusta. jus tuos ziedlapius kai dedat tai islaikykit mazdaug ta pati auksti visu, ne mazejancia tvarka. tikiuosi supratot?
mingaliux- ka cia ir besakysi tavo braizas, grazu...
popsiukai lb mieli
QUOTE(astase @ 2013 03 29, 18:38)
Jogurtinis puostas sokoladu,svoris 1,900
VISAS SU ATREJANCIOMIS VELYKOMIS
VISAS SU ATREJANCIOMIS VELYKOMIS
grazus kelmas, tik gaila, kad taip is toli fotkinot. o jau zuikio subiniukas toks mielas
QUOTE(Nevute @ 2013 03 29, 11:13)
QUOTE(sarah- @ 2013 03 29, 18:53)
griuk negyvas
Keila tikrai nepykstu, del to ir rodau, kad noriu gauti patarimu, nes pati matau, kad man nesigauna.
Na reiks pabandyti ta auksti islaikyti. Vienu zodziu darbas, darbas ir dar karta darbas.
Na reiks pabandyti ta auksti islaikyti. Vienu zodziu darbas, darbas ir dar karta darbas.
Ar gali kas nors atsakyti?
Merginos, gal kuri galetumet parekomenduoti kur isigyti torciuka krikstynoms Kaune Noretusi tokio nekasdieninio ir nelabai brangaus
Labai atsiprasau, jei apie tai sioje temoje diskutuoti negalima
Labai atsiprasau, jei apie tai sioje temoje diskutuoti negalima
QUOTE(*Keila* @ 2013 03 29, 18:49)
grazus kelmas, tik gaila, kad taip is toli fotkinot. o jau zuikio subiniukas toks mielas
Aciu uz pastabele,kitam kartui,pasitaisysiu
SARAH-fantastika !!!