Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos, jusu tortai nuostabus!!!
As velykom zadu daryti ka nors idomesnio, gamainsiu juodaji miska, biskvitai jau iskepti, siandiena sutepsiu, tik man vienas klausimas iskilo del sharlot kremo, kuriuo metu ji reikia isvirus deti? as kelis kartus dariau tai dar toki pravesusi tepdavau ir nakciai i saldytuva, bet cia paskaiciau, kad daro jog uztepa ta krema ir tada iskart dengia mase.. tai ir susimasciau kaip cia man daryti viska. Ar siandien sutepti ir viska pabaigti, o rytoj tik uzdeti papuosima jau ant uzdengtos mases.
Aciu visosm atsakiusioms wink.gif
Atsakyti
Atnesu jusu teismui siandien darytas rozes, bent jau jas dariau biggrin.gif . Rozines is sokoladines mases, balta is pastilazo. Sunkiai man su jomis sekasi.

user posted image
Atsakyti
Nevute - pabambesiu biggrin.gif , nepatinka ta zalia spalva, bet tortas grazuolis wub.gif
nu bet zuiiiiikis - grozis wub.gif wub.gif

TITA - tik nepykit, nes tik pasakant klaidas tobulejama 4u.gif , rozes panasios i kopusta. jus tuos ziedlapius kai dedat tai islaikykit mazdaug ta pati auksti visu, ne mazejancia tvarka. tikiuosi supratot? mirksiukas.gif

mingaliux- ka cia ir besakysi biggrin.gif tavo braizas, grazu...

popsiukai lb mieli
Atsakyti
Jogurtinis puostas sokoladu,svoris 1,900

VISAS SU ATREJANCIOMIS VELYKOMIS 4u.gif

user posted image

NEVUTE,jetau koks grozis !!!!
[/quote]
RAKELE,saunus kalnelis
MINGAILIUX -kaip visada nuostabus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astase: 29 kovo 2013 - 17:41
QUOTE(astase @ 2013 03 29, 18:38)
Jogurtinis puostas sokoladu,svoris 1,900

VISAS SU ATREJANCIOMIS VELYKOMIS  4u.gif

grazus kelmas, tik gaila, kad taip is toli fotkinot. o jau zuikio subiniukas toks mielas biggrin.gif
Atsakyti
Nevute..Mingailiux-kaip visada,tortukai nuostabus wub.gif

Su artejanciom šv. Velykom! Tegul kartu su pavasariu į Jūsų namus ateis ramybė, šiluma, džiaugsmas ir kantrybe...Ir ta proga ,keli mano paprastuciai:

Turtingas kavos..4kg.
user posted image

Napoleonas 2,5 kg.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 03 29, 11:13)

QUOTE(sarah- @ 2013 03 29, 18:53)

griuk negyvas wub.gif
Atsakyti
Keila tikrai nepykstu, del to ir rodau, kad noriu gauti patarimu, nes pati matau, kad man nesigauna.
Na reiks pabandyti ta auksti islaikyti. Vienu zodziu darbas, darbas ir dar karta darbas.
Atsakyti
Ar gali kas nors atsakyti?
Atsakyti
Merginos, gal kuri galetumet parekomenduoti kur isigyti torciuka krikstynoms Kaune smile.gif Noretusi tokio nekasdieninio ir nelabai brangaus ax.gif
Labai atsiprasau, jei apie tai sioje temoje diskutuoti negalima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 29 kovo 2013 - 19:33
Dekui *saules_zuikutis* 4u.gif ..Mergaites ,turiu klausima?-kokius dazus rinktis,kad butu grazi zalia spalva.As turiu HOLLY GREEN(sugarflair)...bet ji tokia i tamsesne puse,jau eina i pabaiga,tai galvoju kokia cia nusipirkus.Patarkite prasau,busiu dekinga 4u.gif

visgi dar viena ikelsiu smile.gif

jogurtinis 2,5 kg.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 29 kovo 2013 - 19:52
QUOTE(*Keila* @ 2013 03 29, 18:49)
grazus kelmas, tik gaila, kad taip is toli fotkinot. o jau zuikio subiniukas toks mielas biggrin.gif

Aciu uz pastabele,kitam kartui,pasitaisysiu smile.gif

SARAH-fantastika !!!
Atsakyti