Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Rakelė @ 2013 03 28, 16:01)
man sustingo batukai smile.gif klijuok vandeniu, degtine 4u.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 28, 16:22)
Kaip tik dariau karuna is dengimo pastiliazo. Klijavau vandeniu. Viskas laikosi. Rytoj torta su ja darysiu

O sakykit, reikia man jo šeštadieniui (kitam), tai penktadienį padengiu mase (dengsiu Meian mase), padarau iš tos pačios masės karūną, ją per naktį džiovinu ir dedu šeštadienį ant toto ir viskas laikosi? Teisingai mastau? Pirmas užsakymas, nesinori susimauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 03 28, 19:12)
O sakykit, reikia man jo šeštadieniui (kitam), tai penktadienį padengiu mase (dengsiu Meian mase), padarau iš tos pačios masės karūną, ją per naktį džiovinu ir dedu šeštadienį ant toto ir viskas laikosi? Teisingai mastau? Pirmas užsakymas, nesinori susimauti  blush2.gif

As pries savaite pasidariusi ta karuna esu. Tegu geriau sustingsta negu paskui nedadziuvusi bus.
Atsakyti
Mano siandieninis kalniukas smile.gif
user posted image
Jogurtinis. nepasveriau su gelem, bet bus 2kg manau
Atsakyti
Rakele, net pavasariu pakvipo 4u.gif
Atsakyti
RAKELE ,superinis kalniukas 4u.gif . tik man graziau ziuretusi ant vienspalvio popieriaus smile.gif
Mingailiux,man visi jusu tortai labai labai wub.gif 4u.gif. neziurejus nik'o zinau kieno mirksiukas.gif ,bet va tas dviaukstis uzkliuvo blush2.gif ,kad antras aukstas neproporcinagas pirmam ... ar cia toks sumanymas buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 03 28, 21:11)
Mingailiux,man visi jusu tortai labai labai  wub.gif  4u.gif. neziurejus nik'o zinau kieno  mirksiukas.gif  ,bet va tas dviaukstis uzkliuvo  blush2.gif ,kad antras aukstas neproporcinagas pirmam ... ar cia toks sumanymas buvo  blush2.gif

Jo jo, per aukstas. Niekad nedarydavau 16cm diametro antro auksto. Si karta sumasciau pabandyt, bet reikejo svorio reikiamo tai vienu blynu i auksti dadejau (teisingiau blynu tiek apacioj, tiek virsuj po 4 buvo, bet snikeris zemesnis tai taip ir gavos. Reikejo is 3 blynu daryt virsu
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 03 28, 21:09)
Rakele, net pavasariu pakvipo 4u.gif

4u.gif 4u.gif

QUOTE(kr1stute @ 2013 03 28, 21:11)
RAKELE ,superinis kalniukas  4u.gif . tik man graziau ziuretusi ant vienspalvio popieriaus  smile.gif
**Mingailiux,man visi jusu tortai labai labai  wub.gif  4u.gif. neziurejus nik'o zinau kieno  mirksiukas.gif  ,bet va tas dviaukstis uzkliuvo  blush2.gif ,kad antras aukstas neproporcinagas pirmam ... ar cia toks sumanymas buvo  blush2.gif

Aciu. Aha, jau sulaukiau ir fb tokio pastebejimo. Pati kazkaip neatkreipiau demesio blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Likta, dėkoju už greitą atsakymą- jūs išgelbėjote mano torto papuošimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 03 28, 11:00)

grazus tortukas ir kaip visada ispudingas jo aprasymas smile.gif

QUOTE(Rakelė @ 2013 03 28, 19:40)

labai grazus toks geliu kalnelis thumbup.gif
Atsakyti
tortu negirsiu-pacios zinot, kad grazus tongue.gif 4u.gif
QUOTE(coco5 @ 2013 03 28, 12:49)
Mergaites noriu patarimo:

puikus patarimas buvo, puosti trupinukais, o langus ir kt. ispiesti galima sokoladu.
Mingailiux o man kaip tik graziai ziurisi tai neproporcingumas smile.gif kartais jau tie "islaizyti" tortai atsibosta, o va kai kas nors biskiuka su asimetrija-puikiai 4u.gif ir rozes wub.gif tas zalias tvirtintas?
QUOTE(aseni77 @ 2013 03 28, 18:20)
Sveikos kepėjėlės. Ar galima piešti šokoladu ant grietinėle aptepto torto? Ar neištirps šokoladas. Ar reik padengti torta sviestiniu kremu, o grietinėlė geriau kad nesiliestu su tortu?

grietinele galli liestis su tortu ir su sokoladu, jei jis nebus karstas-jai viskas bus ok, o tortui nuo grietineles irgi, nebent jis zele sluoksniu tada aisku ciuoz.
QUOTE(styga31 @ 2013 03 28, 18:45)
vis paskaitineju jusu tema nuostabus tortai ir patarimai vertingi.
noriu paklausti siandien sutepsiu torta, ji valgys sekmadieni, nesuges iki sekmadienio  blush2.gif  smile.gif
aciu jai kas atsakys  4u.gif

jei produktu galiojimai iki bent pirmadienio smile.gif tada viskas ok.
Atsakyti
Man taip pat labai grazus geliu kalnelis smile.gif thumbup.gif

likta kaip noreciau paragauti wub.gif

TITA777 panasu i kazkoki augala, bet tikrai ne i roze blush2.gif 4u.gif bandyk sukt ir toliau, tikrai pavyks thumbup.gif

Mingailiux tavo firminis jau tas zalias, atpazinciau bet kur wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svaigutis @ 2013 03 28, 16:21)
sveikos visos ax.gif
ar kad anors esat deje i rafaelo torta zele gabaliukus ar konservuotus vaisius? ax.gif

Esu dejus , tik tada nededu kokoso drožlių.
Papildyta:
QUOTE(styga31 @ 2013 03 28, 16:45)
vis paskaitineju jusu tema nuostabus tortai ir patarimai vertingi.
noriu paklausti siandien sutepsiu torta, ji valgys sekmadieni, nesuges iki sekmadienio  blush2.gif  smile.gif
aciu jai kas atsakys  4u.gif

Ne, nesuges . Bus kaip tik , nes ir susistoveti turi dar.

ps. Tik mane nervuoja kai vyro padeti lašiniai abiejuose šaldytuvuose prasmardina produktus.

Įdedu mano neskaitant busimo šiandien paskutinio foto . Medutis su želes gabaliukais , bet aš j dariau sirgdama ir nenorejau iš vis daug prie jo lysti . Tai apsirišus ir pirštiniuota dirbau su 38 tempa . Baisisi neteiskit doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinčiksa: 29 kovo 2013 - 07:29