Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(miegutis @ 2013 03 27, 20:09)
atlaiko tikrai, bent jau man net nebandė čiuožti biggrin.gif

Dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 27, 08:47)

Puikus spalvų perėjimas thumbup.gif

QUOTE(pasta222 @ 2013 03 27, 13:54)

labai gražus zebriukas

QUOTE(akinukas @ 2013 03 27, 14:54)

Šaunuolė, puikiai susidorojai

Pikti paukščiai

[attachmentid=227646]

Šviesūs biskvitai, pertepti žemuogių, aviečiu, persikų su persikų gabaliukais kremais, 2,3 kg
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2013 03 27, 17:58)
Sveikos,
As su tokiu gal retoriniu klausimu. Nenoriu klausti "puosti ar nepuosti", bet esme tame laikysis ar ne?
5dieni dengsiu torto sonus slapia beze, bet valgysim tik 7dieni (per velykas). Kitokios galimybes (laiko atzvilgiu) neturiu. Zinoma, beze bus ant sviestinio kremo, laikysiu saldytuve. Tai vat ir yra tas esminis pamastymas: nuciuos ar ne? Ka Jus manot? Ir gal geriau nelaikyti sandariai uzdarius, kad nesusikondensuotu su oru, o tik palikt kazkoki tarpa orui cirkuliuoti?

atlaikys tikrai smile.gif
Papildyta:
akinukas, nugi gražu thumbup.gif
likta, labai gražu wub.gif

---

ačiū visoms už gražius žodžius barbei 4u.gif
Atsakyti
Atnesu pirma roze is pastilazo dengimui.

user posted image

O kita turejo but bijunas, bet isejo greiciau kopustas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2013 03 28, 11:45)
Atnesu pirma roze is pastilazo dengimui.

sakyciua i roze nelabai panasi, bet tokia labai stiliova gele. man patinka. tik reiketu daugiau isploninti lapelius 4u.gif

o bijunas.. nu nepanasus i bijuna, bet jei sakot kad cia kopustas, tai superinis biggrin.gif

prasau nepykti 4u.gif
Atsakyti
Mergaites noriu patarimo:planuoju kepti rafaelo torta ir formuoti is jo masina. Kaip paprastai bet graziai galima butu ji papuosti, jei nemoku nei dzibuoti beze, nei dengti mase...
vienintelis variantas koki sugaloju- aplieti sokoladu ir su sviestiniu kremuku nupiesti langus.. ax.gif
busiu labai dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

iškilo toks klausimėlis beskaitant, Jūs darydamos kelių aukštų tortus juos sutvirtinat? g.gif
Pvz: darydamos dviejų aukštų tortą dedat sutvirtinimus apatiniame aukšte, kad nesusiplotų apatinis tortas ir vieną per abu aukštus, kad netyčia tortai nepabėgtų viens nuo kito... g.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2013 03 28, 12:49)
vienintelis variantas koki sugaloju- aplieti sokoladu ir su sviestiniu kremuku nupiesti langus.. ax.gif

man daug paprasciau apdzibuoti beze,ar apdengti mase,nei aplieti sokoladu doh.gif tikrai sudetinga (bent jau man) jis greit stengsta,o,jei per silta pili,vel kas nors pradeda ciuozti..... zodziu,sokoladas man-aukstasis pilotazas biggrin.gif pats paprasciausias variantas su trupinukais,tikriausiai ir taip galima g.gif
jUSU teise rinktis,ir nuspresti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fainika @ 2013 03 28, 13:28)
Sveikos,

iškilo toks klausimėlis beskaitant, Jūs darydamos kelių aukštų tortus juos sutvirtinat? g.gif

jei naudoju savam vartojimui-niekuo netvirtinu,o jei kelis km reikia nusivezti,susmeigiu medinius iesmelius(kitos smeigia storesnius siaudelius) ir antra auksta deti ant popierinio padekliuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 03 28, 11:20)
sakyciua i roze nelabai panasi, bet tokia labai stiliova gele. man patinka. tik reiketu daugiau isploninti lapelius 4u.gif

o bijunas.. nu nepanasus i bijuna, bet jei sakot kad cia kopustas, tai superinis biggrin.gif

prasau nepykti 4u.gif

O ko cia pykt, is pastabu reikia mokytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2013 03 28, 13:36)
man daug paprasciau apdzibuoti beze,ar apdengti mase,nei aplieti sokoladu doh.gif tikrai sudetinga (bent jau man) jis greit stengsta,o,jei per silta pili,vel kas nors pradeda ciuozti..... zodziu,sokoladas man-aukstasis pilotazas biggrin.gif pats paprasciausias variantas su trupinukais,tikriausiai ir taip galima g.gif
jUSU teise rinktis,ir nuspresti 4u.gif
Papildyta:

na matot, nemoku as dzibuot beze, o siaip ji turbut nelabai tepasi rolleyes.gif ko gero neliesiu sokoldu ax.gif
Atsakyti
Likta, grazu smile.gif Paskaicius Jusu tortu pertepimus, susidaro ispudis, kad gyvenat kazkur prie misko, nes tai avietes, tai zemuoges, tai melynes sudetyje biggrin.gif

Roze ir kopustas tai liux, 4u.gif uz drasa pasirodant, as esu pagaminus kelias geles, net pavadinimo nesugalvoju, bet ui nesirodysiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano siandieniniai:

Vysninis/karamelinis, jogurtinis su kriausemis, 5kg

user posted image

Turtingas kavos, 2,8kg

user posted image
Atsakyti