Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Pastos tortai nu nuostabus.. ner kitokio zodzio jau wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 24, 23:48)

Asortimentas ju geras , ir daug, bet siuntimas 10lt. uz koki antgaliuka doh.gif

O cake-deko super pardavejai,tik gaila asortimentas per mazas, bet visada patys pritaiko nuolaideles, uzapvalina, ir dar smulkiu dovaneliu duoda, o man tiesiai i namus net atveza thumbup.gif , nes pasiseke man , kad jiems pakeliui thumbup.gif

Aš iš cake-deko irgi esu pirkusi tai viskas buvo gerai,na dovanėlių nedavė, bet gal suma per maža buvo ax.gif

QUOTE(ing. @ 2013 03 25, 18:27)

sestad buvau parduotuvej konarskio g scilis. nu zinokit akys sokinejo, visko norejos, nes nieko neturiu.
antgaliuku paziurekit kokiu turi ju psl.mazesniu kaina apie 8lt, didesniu berods virs 10.
cia juk galima pastilaza bir kita diena lipint
Uiii, kiek ten visko  bigsmile.gif  pažiūrėjau jų internetiniam. Dėkui labai  smile.gif

Atsakyti
Atnešu savo pirmą barbę. Minusų yra, bet kaip pirmas blynas toks gan normalus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 27, 08:47)

man grazu.su spalvu perejimais...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

norėjau jūsų pasiklausti:
galvoju pabandyti pirmą kartą dengti tortą, pagal kuri receptą geriausiai masę daryti? su gliukoze ar papr.cukrumi? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai skaiciau ir domejausi jusu padarytais darbeliais, jus visos darote nuostabius tortus. As dar tik labai neseniai pradejau juos gaminti. Noreciau prisideti prie jusu ir gal ne is karto, o po keliu metu man pavyks gaminti taip puikiai kaip ir jums. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliz@ @ 2013 03 26, 17:30)

dekui 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 26, 20:36)

Pastaaa koks grozis wub.gif  o kaip Jus padarot, kad tas virsutinis tortukas nepaspaustu apatinio? Vis tik svoris buna nemazas, kad ir lengvesnis i virsu dedasi. Man idomu, kaip apatinio pastilazas nesideformuoja nuo svorio g.gif

apatinis snikers virsutinis rafaelo, uzdengus dar palaikau saldituve po to surenku mirksiukas.gif

zebriukas, visninis jogurtinis
user posted image
Atsakyti
stai ko, mielosos kepejeles, ismokau is jusu blush2.gif lauksiu komentaru blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Mergaitės, gal kuri pagelbėtumėt ir sulipdytumėt Mažojo princo figūrėlę? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
akinukas, na labai grazu, labai 4u.gif
O jau senbuviu tai is viso nerealiai, nuo pastos tortu akiu nenutraukiu,ypac nesciosios 4u.gif
Jau ir patys su MB pradejom lipdyt gelytes, kaspinuka, ale kiek tai laiko uztrunka, tai vajei vaje,o dar kai du pipirai aplink laksto,tai is viso katastrofa doh.gif
tikiuosi,kad igusim greit ir viskas eisis greiciau unsure.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti ruošiuosi puošti tortuką su grietinėle, ar galima iš vakaro ar išlaikys išraitymai ar geriau ta pačią diena?
Atsakyti
atlaikys tikrai...
Atsakyti