Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

gerai ir padarėt, garantas, kad tvirtai stovės, tik reikia perspėti valgančiuosius, kad skaičiai su priklausiniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai gražus tortas, beje 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dažnai klausiate, iš ko gaminame, kur laikome papuošimus... kadangi mane namuose įkalinęs bronchitas, turėjau puikią progą peržiūrėti visus savo dengiamojo pastilažo likučių maišelius ir be jokių papildomų priedų pasipildžiau savo spinteles mielomis smulkmenomis...taigi dengiamasis pastilažas pagal Adriją( Cipciuką)...žinoma, ne ideali masė gėlių gamubai, bet kai neturiu profesionalios, tinka ir ši smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

o paskui viską į dėžutes, į dėžutes ir į sausą, tamsią spintelę, kad nebluktų spalvos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Olesta, kiek gražių gėlyčių wub.gif
labai gera idėja džiovint gėlytes ant kruopų, pasinaudosiu thumbup.gif
ir dar klausimas. Kodėl bezė gali išsiplakti su tokiomis granulytėmis? g.gif pirmą kartą pavyko gražiai išplakti o dabar šnipštas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feminell'a: 12 kovo 2013 - 08:40
visą laiką džiovinu gėles ant kruopų

cukraus granulytėmis??? bandysiu spėti...
* per trumpai plakei cukrų su baltymu iki uždėjimo ant garų
* arba ant per kaitrios liepsnos garinai bezė, sutraukė cukrų prie sienelių gabaliukais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 12 kovo 2013 - 08:46
QUOTE(Olesta @ 2013 03 12, 08:45)
visą laiką džiovinu gėles ant kruopų

cukraus granulytėmis??? bandysiu spėti...
* per trumpai plakei cukrų su baltymu iki uždėjimo ant garų
* arba ant per kaitrios liepsnos garinai bezė, sutraukė cukrų prie sienelių gabaliukais

o kiek reikia plakti iki uždėjimo ant garų? g.gif jaučiu tikrai per trumpai plakiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 12, 09:05)
Kaip jūs skaičius prilipinat, kad stovėtų? Mes pagalvojom, kad jei priklijuosim su mase nestovės, tad su krapštukais įsmeigėm blush2.gif

teisingai padaret smile.gif
Atsakyti
Noriu nusipiešti kokį nors piešinuką šokoladu ir po to uždėti jį ant torto. Tai turiu klausimą-ar tokį šokoladinį piešinį galima dėti ant bet kokio paviršiaus (pvz.beze ar kitokio kremo)? Ar reikia po to dar kuom nors jį užlieti?

ir dar
ar galima su skystais dažais kaip nors nudažyti beze? (pvz.jei dėsiu dažus į verdamą sirupą?)Ar geriau nė nebandyti?
Atsakyti
Perziurejau JUSU TOBULUS TORTUS....ir net dingo noras savo Jums rodyti biggrin.gif doh.gif
Erikiux tortai fantastiski,tiesiog be zodziu.
S_Z tikra pasaka wub.gif
Nevute wub.gif

As su varskes su persikais,apie 2kg user posted image
Atsakyti
na sveikos, groziu kurejos .. Stebukladares is tikruju.

Ateinu ir as su savo keliais paprastuciais..

Cia labai jau paprastas, pirma karta puosiau beze, bet neturejau tinkamo antgalio...Naminiam vartojimui tai tiko ir taip.

Bananinis 1.2 kg:

user posted image


Mascarpones su braskem 1.7 kg

user posted image

Na ir mano debiutas geliu lipdyme su vielutem, bais nebarkit nes be proto stengiaus:) O ir be jokiu formeliu.. Neturiu dar nieko.

Kurmio namas, 4.8 kg:

user posted image
Atsakyti
Olesta bigsmile.gif kiek "amunicijos" tortams blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super geles rolleyes.gif Su kokia formele spaudziat tas melynas dideles ir mazas g.gif blush2.gif 4u.gif

Tortukai grazus visu, o tas dviaukstis laaaabai thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražūs jūsų visų tortai. bandau kažką lipdyt ir aš. Tik va susidūriau su problema.
Anksčiau esu dariusi papuošimus iš cukrinės cipciuko masės. Viskas gaudavosi gerai, o vat dabar jau kelintas kartas niekaip nepavyksta tos masės pasidaryt. gaunasi ne "plastelinas", o guma. Ir kiek kartų bandžiau, vis guma ir guma. Pamaniau, kad su želatina kas nors negerai, bet pakeitus ją į kitą, visvien gavosi guma. Jau ir cukraus pudros gaila. Nebežinau ir ką daryt. Ar gali būti, kad želatiną perkaitinu. Bet kaitinu ant garų tik tol, kol visiškai ištirpsta. O kokia temperatūra turi būti vandens, kai užpilama brinkinimui? Gal tuo momentu per karštą vandenį užpilu?
Labai ačiū, jei kas nors atsakysite.
Atsakyti
QUOTE(Renatelem @ 2013 03 12, 11:44)
Labai gražūs jūsų visų tortai. bandau kažką lipdyt ir aš. Tik va susidūriau su problema.
Anksčiau esu dariusi papuošimus iš cukrinės cipciuko masės. Viskas gaudavosi gerai, o vat dabar jau kelintas kartas niekaip nepavyksta tos masės pasidaryt. gaunasi ne "plastelinas", o guma. Ir kiek kartų bandžiau, vis guma ir guma.  Pamaniau, kad su želatina kas nors negerai, bet pakeitus ją į kitą, visvien gavosi guma.  Jau ir cukraus pudros gaila.  Nebežinau ir ką daryt.  Ar gali būti, kad želatiną perkaitinu. Bet kaitinu ant garų tik tol, kol visiškai ištirpsta. O kokia temperatūra turi būti vandens, kai užpilama brinkinimui? Gal tuo momentu per karštą vandenį užpilu?
Labai ačiū, jei kas nors atsakysite.


As zelatina brinkinu su saltu vandeniu
Atsakyti
Mergaites, reikia pagalbos smile.gif kaip jus darote ir is ko tas drozlytes prie buteliu ?
Atsakyti