gerai ir padarėt, garantas, kad tvirtai stovės, tik reikia perspėti valgančiuosius, kad skaičiai su priklausiniais labai gražus tortas, beje
dažnai klausiate, iš ko gaminame, kur laikome papuošimus... kadangi mane namuose įkalinęs bronchitas, turėjau puikią progą peržiūrėti visus savo dengiamojo pastilažo likučių maišelius ir be jokių papildomų priedų pasipildžiau savo spinteles mielomis smulkmenomis...taigi dengiamasis pastilažas pagal Adriją( Cipciuką)...žinoma, ne ideali masė gėlių gamubai, bet kai neturiu profesionalios, tinka ir ši
o paskui viską į dėžutes, į dėžutes ir į sausą, tamsią spintelę, kad nebluktų spalvos
Olesta, kiek gražių gėlyčių
labai gera idėja džiovint gėlytes ant kruopų, pasinaudosiu
ir dar klausimas. Kodėl bezė gali išsiplakti su tokiomis granulytėmis? pirmą kartą pavyko gražiai išplakti o dabar šnipštas
labai gera idėja džiovint gėlytes ant kruopų, pasinaudosiu
ir dar klausimas. Kodėl bezė gali išsiplakti su tokiomis granulytėmis? pirmą kartą pavyko gražiai išplakti o dabar šnipštas
visą laiką džiovinu gėles ant kruopų
cukraus granulytėmis??? bandysiu spėti...
* per trumpai plakei cukrų su baltymu iki uždėjimo ant garų
* arba ant per kaitrios liepsnos garinai bezė, sutraukė cukrų prie sienelių gabaliukais
cukraus granulytėmis??? bandysiu spėti...
* per trumpai plakei cukrų su baltymu iki uždėjimo ant garų
* arba ant per kaitrios liepsnos garinai bezė, sutraukė cukrų prie sienelių gabaliukais
QUOTE(Olesta @ 2013 03 12, 08:45)
visą laiką džiovinu gėles ant kruopų
cukraus granulytėmis??? bandysiu spėti...
* per trumpai plakei cukrų su baltymu iki uždėjimo ant garų
* arba ant per kaitrios liepsnos garinai bezė, sutraukė cukrų prie sienelių gabaliukais
cukraus granulytėmis??? bandysiu spėti...
* per trumpai plakei cukrų su baltymu iki uždėjimo ant garų
* arba ant per kaitrios liepsnos garinai bezė, sutraukė cukrų prie sienelių gabaliukais
o kiek reikia plakti iki uždėjimo ant garų? jaučiu tikrai per trumpai plakiau
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 12, 09:05)
Kaip jūs skaičius prilipinat, kad stovėtų? Mes pagalvojom, kad jei priklijuosim su mase nestovės, tad su krapštukais įsmeigėm
teisingai padaret
Noriu nusipiešti kokį nors piešinuką šokoladu ir po to uždėti jį ant torto. Tai turiu klausimą-ar tokį šokoladinį piešinį galima dėti ant bet kokio paviršiaus (pvz.beze ar kitokio kremo)? Ar reikia po to dar kuom nors jį užlieti?
ir dar
ar galima su skystais dažais kaip nors nudažyti beze? (pvz.jei dėsiu dažus į verdamą sirupą?)Ar geriau nė nebandyti?
ir dar
ar galima su skystais dažais kaip nors nudažyti beze? (pvz.jei dėsiu dažus į verdamą sirupą?)Ar geriau nė nebandyti?
na sveikos, groziu kurejos .. Stebukladares is tikruju.
Ateinu ir as su savo keliais paprastuciais..
Cia labai jau paprastas, pirma karta puosiau beze, bet neturejau tinkamo antgalio...Naminiam vartojimui tai tiko ir taip.
Bananinis 1.2 kg:
Mascarpones su braskem 1.7 kg
Na ir mano debiutas geliu lipdyme su vielutem, bais nebarkit nes be proto stengiaus:) O ir be jokiu formeliu.. Neturiu dar nieko.
Kurmio namas, 4.8 kg:
Ateinu ir as su savo keliais paprastuciais..
Cia labai jau paprastas, pirma karta puosiau beze, bet neturejau tinkamo antgalio...Naminiam vartojimui tai tiko ir taip.
Bananinis 1.2 kg:
Mascarpones su braskem 1.7 kg
Na ir mano debiutas geliu lipdyme su vielutem, bais nebarkit nes be proto stengiaus:) O ir be jokiu formeliu.. Neturiu dar nieko.
Kurmio namas, 4.8 kg:
Olesta kiek "amunicijos" tortams super geles Su kokia formele spaudziat tas melynas dideles ir mazas
Tortukai grazus visu, o tas dviaukstis laaaabai
Tortukai grazus visu, o tas dviaukstis laaaabai
Labai gražūs jūsų visų tortai. bandau kažką lipdyt ir aš. Tik va susidūriau su problema.
Anksčiau esu dariusi papuošimus iš cukrinės cipciuko masės. Viskas gaudavosi gerai, o vat dabar jau kelintas kartas niekaip nepavyksta tos masės pasidaryt. gaunasi ne "plastelinas", o guma. Ir kiek kartų bandžiau, vis guma ir guma. Pamaniau, kad su želatina kas nors negerai, bet pakeitus ją į kitą, visvien gavosi guma. Jau ir cukraus pudros gaila. Nebežinau ir ką daryt. Ar gali būti, kad želatiną perkaitinu. Bet kaitinu ant garų tik tol, kol visiškai ištirpsta. O kokia temperatūra turi būti vandens, kai užpilama brinkinimui? Gal tuo momentu per karštą vandenį užpilu?
Labai ačiū, jei kas nors atsakysite.
Anksčiau esu dariusi papuošimus iš cukrinės cipciuko masės. Viskas gaudavosi gerai, o vat dabar jau kelintas kartas niekaip nepavyksta tos masės pasidaryt. gaunasi ne "plastelinas", o guma. Ir kiek kartų bandžiau, vis guma ir guma. Pamaniau, kad su želatina kas nors negerai, bet pakeitus ją į kitą, visvien gavosi guma. Jau ir cukraus pudros gaila. Nebežinau ir ką daryt. Ar gali būti, kad želatiną perkaitinu. Bet kaitinu ant garų tik tol, kol visiškai ištirpsta. O kokia temperatūra turi būti vandens, kai užpilama brinkinimui? Gal tuo momentu per karštą vandenį užpilu?
Labai ačiū, jei kas nors atsakysite.
QUOTE(Renatelem @ 2013 03 12, 11:44)
Labai gražūs jūsų visų tortai. bandau kažką lipdyt ir aš. Tik va susidūriau su problema.
Anksčiau esu dariusi papuošimus iš cukrinės cipciuko masės. Viskas gaudavosi gerai, o vat dabar jau kelintas kartas niekaip nepavyksta tos masės pasidaryt. gaunasi ne "plastelinas", o guma. Ir kiek kartų bandžiau, vis guma ir guma. Pamaniau, kad su želatina kas nors negerai, bet pakeitus ją į kitą, visvien gavosi guma. Jau ir cukraus pudros gaila. Nebežinau ir ką daryt. Ar gali būti, kad želatiną perkaitinu. Bet kaitinu ant garų tik tol, kol visiškai ištirpsta. O kokia temperatūra turi būti vandens, kai užpilama brinkinimui? Gal tuo momentu per karštą vandenį užpilu?
Labai ačiū, jei kas nors atsakysite.
Anksčiau esu dariusi papuošimus iš cukrinės cipciuko masės. Viskas gaudavosi gerai, o vat dabar jau kelintas kartas niekaip nepavyksta tos masės pasidaryt. gaunasi ne "plastelinas", o guma. Ir kiek kartų bandžiau, vis guma ir guma. Pamaniau, kad su želatina kas nors negerai, bet pakeitus ją į kitą, visvien gavosi guma. Jau ir cukraus pudros gaila. Nebežinau ir ką daryt. Ar gali būti, kad želatiną perkaitinu. Bet kaitinu ant garų tik tol, kol visiškai ištirpsta. O kokia temperatūra turi būti vandens, kai užpilama brinkinimui? Gal tuo momentu per karštą vandenį užpilu?
Labai ačiū, jei kas nors atsakysite.
As zelatina brinkinu su saltu vandeniu
Mergaites, reikia pagalbos kaip jus darote ir is ko tas drozlytes prie buteliu ?