Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

kokie fainus popsai blink.gif thumbup.gif

versaal dailus visi tortukai

pamergiu, snikers , rafaelo, pastilazas
user posted image

varskinis su zele gabaliukais
user posted image

jaunosios, purksta perlu
user posted image

o kur butu galima paveizet @adrijos @ grozybiu cray.gif
Atsakyti
pamergiu koks groooozis!
Atsakyti
ACIU visiems, pastebejusiems mano popsiukus, ir uz jusu patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o Del klausimu :
Popsiukai iskepa greit, tesla greit daroma, jie be
be kremo,
o puosiau apie 10h doh.gif , kadangi gaila buvo valgyti, tai visus isduovanojau, nesiau i darzeli, pasta, poliklinika, o ketvirta suvalgem patys biggrin.gif ir zinoma pritruko, tai siandiena prisikepem vel, tik su sokoladiniu glajumi, aptepem pagal Olestos receptuka thumbup.gif
O pries tai, lidziau sokolada, puikiai jis istirpo,net labai puikiai, tik norejau ji praskiesti pienu ar grietinele, kad ploniau dengtusi, o pasirodo, kad grietinele ir piena vaikai isgere doh.gif , tai pabandziau praskiesti karstu vandenuku, ipiliau jo tik truputi, ir akimirksniu viskas virto baisia mase doh.gif blush2.gif
Teko ir eiti i pard., sekanti karta bandziau receptuka, kur ieina gliukoze skysta, bet su ja labai storai dengesi, ir buvo tokie kampoti, neapvalus, ir greit stingo, kad nespedavau ant apibarstyti ju, bet isdziuvus, graziai blyzga....
BUTU super, jej kas pasidalintu, jau isbandytu, sokoladiniu glajumi, kad ligiai graziai pasidengtu popsiukai, zinoma kad plonai, galite man i AZ, o as mainais duosiu skanu receptuka savo popsiukams, nes mano daug skanesnis nei tas kur emiau is instrukcijos mirksiukas.gif nes siandiena kepiau pagal ji thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
Erdve, keksiukai puikus, tik raideliu spalvos noretusi riskesniu mirksiukas.gif
Rakelė, tortuko pjuvis grazus, gal jus permazai sulaistet
Mani snikeris labai patinka, tik esu pagal save pakoregavus, daugiau riesutu dedu, ir net 2 pertepimus, o grietineles 1 (arba 2*2)
kr1stute, tortukas grazus, geles nuostabios thumbup.gif wub.gif , tik man nrtusi antro auksto siauresnio mirksiukas.gif
astase, kirmelyte man labai gera, gal tik riskesnes spalvytes noretusi
versaal, visi tortukai nuostabus, tvarkingi, ir spalvos labai grazios, gerai viskas suderinta, o labiausiai patiko su vaivorikste thumbup.gif wub.gif
pasta222, tortukai FANTASTISKI, labai labai wub.gif
o paveizet @adrijos @ grozybiu cray.gif maciau virsutineje temoje, kaskas idejo jos albuma nesenai mirksiukas.gif ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 26 kovo 2013 - 13:59
Sveikos 4u.gif
Mergaites,ar as galiu pirktine marcipanine mase nudazyt maistiniais dazais blush2.gif
Ir suformavus gelytes jas papildomai dziovinti reikia? 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
LIKTA,MINGAILIUX ,aciu 4u.gif 4u.gif
Joo PASTA222,kaip visada wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 26, 14:59)

o paveizet @adrijos @ grozybiu cray.gif maciau virsutineje temoje, kaskas idejo jos albuma nesenai mirksiukas.gif ,

dekui uz pagirimus 4u.gif

....toj pacioj temoi virsui..nu nekaip nerandu schmoll.gif ..paaiskinkit kvailai bobai blush2.gif
Atsakyti
prasideda sad.gif

http://verslas.delfi...s.d?id=60997575
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2013 03 26, 16:52)
dekui uz pagirimus 4u.gif

....toj pacioj temoi virsui..nu nekaip nerandu schmoll.gif ..paaiskinkit kvailai bobai blush2.gif

http://s1090.photobu...retale/profile/
Atsakyti
zinute #214 http://www.supermama...?...&p=61588122
Atsakyti
O kur isvis dingo @drija@? Kodel cia nebepasirodo? g.gif
Atsakyti
Aciu,kas pastebejo mano kirmeliuka lotuliukas.gif

VERSAAL labai dailus tortukai thumbup.gif

PASTA 222 vestuvinis liuksiskas thumbup.gif
Saunuoles Jus visos mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gucinija @ 2013 03 26, 18:28)

Pakomentinau:) nepatingekit ir jus;)

Pastaaa koks grozis wub.gif o kaip Jus padarot, kad tas virsutinis tortukas nepaspaustu apatinio? Vis tik svoris buna nemazas, kad ir lengvesnis i virsu dedasi. Man idomu, kaip apatinio pastilazas nesideformuoja nuo svorio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 26 kovo 2013 - 19:38