QUOTE(kr1stute @ 2013 03 25, 21:41)
Na Keila ,atnesu savo isvargta tortuka . nemegstu cia rodytis,nes man iki cia nesamu tortuku, tai ooooi kaip toli ....[
na tai pradedam
visumoj tortas atrodo tvarkingas, isbaigtas. pastebejimas virsutinis aukstas siek tiek pasvires? nes per foto atrodo kreivas. ir kai nesu megeja tokios geltonos spalvos, tai man ji nepatinka . tai va tiek pastabu. bet sias pastaas atperka geliu grozis
kirmeliukas - nemirtingas
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 25, 20:56)
Butinai
[quote=*Keila*,2013 03 25, 23:16]
na tai pradedam
visumoj tortas atrodo tvarkingas, isbaigtas. pastebejimas virsutinis aukstas siek tiek pasvires? nes per foto atrodo kreivas. ir kai nesu megeja tokios geltonos spalvos, tai man ji nepatinka . tai va tiek pastabu. bet sias pastaas atperka geliu grozis :wu
Kookia akis . Tikrai virsutinis siek tiek ilindo i apatini ,nes netvirtinau, ir tik foto pamaciau . tai ejau perdaryt,bet jau nebefotkinau .As norejau laaabai sviesios gelsvos,bet uzmirsau ,kad marcipanas labai gerai spalva ima ,tai gavos,kad gavos . Aciu uz pastebejimus
na tai pradedam
visumoj tortas atrodo tvarkingas, isbaigtas. pastebejimas virsutinis aukstas siek tiek pasvires? nes per foto atrodo kreivas. ir kai nesu megeja tokios geltonos spalvos, tai man ji nepatinka . tai va tiek pastabu. bet sias pastaas atperka geliu grozis :wu
Kookia akis . Tikrai virsutinis siek tiek ilindo i apatini ,nes netvirtinau, ir tik foto pamaciau . tai ejau perdaryt,bet jau nebefotkinau .As norejau laaabai sviesios gelsvos,bet uzmirsau ,kad marcipanas labai gerai spalva ima ,tai gavos,kad gavos . Aciu uz pastebejimus
QUOTE(kr1stute @ 2013 03 25, 21:41)
jau keila parase viska,ka norejau o geles tai pasakiskos
QUOTE(astase @ 2013 03 25, 22:39)
koks pukuotukas
QUOTE(versaal @ 2013 03 26, 00:41)
kokie groziai
Popsiukai kataloginiai
Visi tortukai, keksiukai labai Futbolo kamuolys atlietas, zinau ji sunku padaryti
Bet jau narcizu grozis Is kokios mases daret, cia turbut nera paprastas pastilazas? Tiesiog tobuli
Visi tortukai, keksiukai labai Futbolo kamuolys atlietas, zinau ji sunku padaryti
Bet jau narcizu grozis Is kokios mases daret, cia turbut nera paprastas pastilazas? Tiesiog tobuli
BITE MAJA ,cia is mases "Satin ICE" daryti . Man pastilazas net dengimui nesigauna ,apie gelem daryt net nekalbu .
Saules Zuikuti ,aciu
Versaaal nu kaip grazu
Saules Zuikuti ,aciu
Versaaal nu kaip grazu
QUOTE(versaal @ 2013 03 26, 00:41)
tortukai- zuikiai- o is ko daryta zolyte??
Versal, atejo, kaip drebtelejo.... tokiu grooooziu..... wow!
O kirminukas manes kazko nesuviliojo. Toks riebus, kaip tikras kirminas. Fui, nemegstu kirminu... Tai man asociacija is karto kai toks pavalges
Kr1stute, labai grazios gelytes
O kirminukas manes kazko nesuviliojo. Toks riebus, kaip tikras kirminas. Fui, nemegstu kirminu... Tai man asociacija is karto kai toks pavalges
Kr1stute, labai grazios gelytes
Versaal, nu nerealiai, o tas su Na palauk isvis issisaugojau abu paskutinius
(kr1stute @ 2013 03 25, 21:41)
Labai gražūs narcizai
(astase @ 2013 03 25, 22:39)
kirmeliukas - koks pūkuotas
(versaal @ 2013 03 26, 00:41)
Kiek grožybių atnešėte,