Sveikos Aš su keliais klausimėliais:
1. Jei bus varškinis ar jogurtinis želinis pertepimas, šlapias bezas nenubėgs man?
2. Jei papuošimus daryčiau iš želė gabaliukų ant šlapio beze, atlaikytų valandos kelionę automobilyje neištirpus?
Ačiū
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 03 25, 11:01)
Sveikos Aš su keliais klausimėliais:
1. Jei bus varškinis ar jogurtinis želinis pertepimas, šlapias bezas nenubėgs man?
2. Jei papuošimus daryčiau iš želė gabaliukų ant šlapio beze, atlaikytų valandos kelionę automobilyje neištirpus?
Ačiū
Ačiū
nuciuos. reik sviestinio.
Ačiū visoms, pastebėjusioms mano magnolijas
Erikiux - popsai nuostabūs.
Sakykite, o Jūsų popsai be kremo, tiesiog toje elektrinėje keptuvėje iškepti ir papuošti
Erikiux - popsai nuostabūs.
Sakykite, o Jūsų popsai be kremo, tiesiog toje elektrinėje keptuvėje iškepti ir papuošti
Sveikinimas pusseseres virsininkei realiai zalia ryskesne
kepu tortus ir keksiukus tik savo seimynai, tai patirties ne per daugiausiai
[attachmentid=227582]
kepu tortus ir keksiukus tik savo seimynai, tai patirties ne per daugiausiai
[attachmentid=227582]
Merginos visų tortukai ir kiti skanumynai labai liuks
mano dar vienas klausimėlis - kada dėti dažus (sausus) darant pastilažą?
mano dar vienas klausimėlis - kada dėti dažus (sausus) darant pastilažą?
Laba diena
Cia buvo kalbama apie parduotuve konarskio g. 21, vadinasi jinai SICILIS. Buvau joje sia savaite pirkau antgailius. Mokejau 8 lt uz viena.
Miergaites perziurejau jusu tortus, jie pasakiski. Jus tokios darbstuoles!!.
Kiek imanoma perskaiciau ir as tortu gamybos tema ir turiu pora klausimu.
Dariau mase tortams dengti is : baltymas, aliejus zele ir pudra. Jeigu tokia mase torta dengti tai ok, bet jeigu darau geles man jos kazkiek tai isdziuvusios byra. Gal kas galetu pasidalinti informacija ka as darau netaip, arba pasidalinkyte prasau, kokiu patikrintu receptu mases gelems ir fugurelems.
Ir dar norejau paklausti kokius naudojate dazus, nes jau mases spalvos pas jus tai pasakiskos.
Cia buvo kalbama apie parduotuve konarskio g. 21, vadinasi jinai SICILIS. Buvau joje sia savaite pirkau antgailius. Mokejau 8 lt uz viena.
Miergaites perziurejau jusu tortus, jie pasakiski. Jus tokios darbstuoles!!.
Kiek imanoma perskaiciau ir as tortu gamybos tema ir turiu pora klausimu.
Dariau mase tortams dengti is : baltymas, aliejus zele ir pudra. Jeigu tokia mase torta dengti tai ok, bet jeigu darau geles man jos kazkiek tai isdziuvusios byra. Gal kas galetu pasidalinti informacija ka as darau netaip, arba pasidalinkyte prasau, kokiu patikrintu receptu mases gelems ir fugurelems.
Ir dar norejau paklausti kokius naudojate dazus, nes jau mases spalvos pas jus tai pasakiskos.
QUOTE(astase @ 2013 03 23, 21:47)
Jogurtinis ir varksinis gaivumelis 4 kg,
jusu tortukas puostas beze kiek suprantu?
QUOTE(simbail @ 2013 03 24, 17:46)
Mergaitės, gal kuri žinote,kur Vilniuje galima įsigyti antgaliukų tortams puošti, gal turguj kokiam kas pirkote ar gariūnuose - juk ten visko būna? Nes man reikia vieno antgaliuko, o už siuntimą mokėtis daugiau nei jis pats kainuoja tai na nesamonė kažkokia (čia aš apie tastyfun) Beje minėtos parduotuvės adresas jų puslapyje kažkodėl neskelbiamas, bet rašo, kad atsiimti patiems lyg ir galima. Ačiū labai, kurios atsakysite
sestad buvau parduotuvej konarskio g scilis. nu zinokit akys sokinejo, visko norejos, nes nieko neturiu.
antgaliuku paziurekit kokiu turi ju psl.mazesniu kaina apie 8lt, didesniu berods virs 10.
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 24, 19:50)
3. prilipinti mase prie torto.
cia juk galima pastilaza bir kita diena lipinti?
Visi tortukai, geles nu nerealus, atsiziuret negaliu
Sveikos. Ateinu su dideliu pagalbos sauksmu. Turiu uzsakyma juodasis miskas arba turtingas kavos (prikluasomai nuo to,su kuriuo imanoma) triju aukstu mazdaug 70 zmoniu. Sakykit ar imanoma be tarpu visu tris aukstus sudet ir mazdaug kokie turetu buti tie aukstai svorio ir ismatavimu tokiam kiekiui zmoniu nes nori kad butu be tarpu ir tik vieno skonio.
QUOTE(spylkutia @ 2013 03 25, 20:15)
Sveikos. Ateinu su dideliu pagalbos sauksmu. Turiu uzsakyma juodasis miskas arba turtingas kavos (prikluasomai nuo to,su kuriuo imanoma) triju aukstu mazdaug 70 zmoniu. Sakykit ar imanoma be tarpu visu tris aukstus sudet ir mazdaug kokie turetu buti tie aukstai svorio ir ismatavimu tokiam kiekiui zmoniu nes nori kad butu be tarpu ir tik vieno skonio.
aišku kad įmanoma, tiesiog dėkit sutvirtinimus kiekvienam aukšte
viskas apie torto aukščius yra čia http://www.supermama...?...8104&st=204 beveik psl gale
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 25, 18:47)
JustDi, prapjovem snikeri. Sanus, bet ne iki griuvimo As gal maziau suliejau, toks kietesnis isejo, noretusi minkstesnio man jo
pjuvis
pjuvis
Atrodo graziai, mane kazkas stabdo ji daryti Bet vistiek kada bandysiu Aciu
Na Keila ,atnesu savo isvargta tortuka . nemegstu cia rodytis,nes man iki cia nesamu tortuku, tai ooooi kaip toli .... .nesiseke su mase,tai virsutini auksta dengiau marcipanu,del to ten taskiuku yra... sokoladine simfonija,medutis.svorio nezinau ,svarstykles nerodo .tai virs triju kg. .laukiu pastebejimu