Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos 4u.gif Aš su keliais klausimėliais:
1. Jei bus varškinis ar jogurtinis želinis pertepimas, šlapias bezas nenubėgs man?
2. Jei papuošimus daryčiau iš želė gabaliukų ant šlapio beze, atlaikytų valandos kelionę automobilyje neištirpus?
Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 03 25, 11:01)
Sveikos  4u.gif Aš su keliais klausimėliais:
1. Jei bus varškinis ar jogurtinis želinis pertepimas, šlapias bezas nenubėgs man?
2. Jei papuošimus daryčiau iš želė gabaliukų ant šlapio beze, atlaikytų valandos kelionę automobilyje neištirpus?
Ačiū  mirksiukas.gif

nuciuos. reik sviestinio.
Atsakyti
Ačiū visoms, pastebėjusioms mano magnolijas

Erikiux - popsai nuostabūs.
Sakykite, o Jūsų popsai be kremo, tiesiog toje elektrinėje keptuvėje iškepti ir papuošti
Atsakyti
Sveikinimas pusseseres virsininkei smile.gif realiai zalia ryskesne smile.gif
kepu tortus ir keksiukus tik savo seimynai, tai patirties ne per daugiausiai smile.gif
[attachmentid=227582]
Atsakyti
Merginos visų tortukai ir kiti skanumynai labai liuks wub.gif

mano dar vienas klausimėlis - kada dėti dažus (sausus) darant pastilažą?
Atsakyti
Laba diena
Cia buvo kalbama apie parduotuve konarskio g. 21, vadinasi jinai SICILIS. Buvau joje sia savaite pirkau antgailius. Mokejau 8 lt uz viena.

Miergaites perziurejau jusu tortus, jie pasakiski. Jus tokios darbstuoles!!.
Kiek imanoma perskaiciau ir as tortu gamybos tema ir turiu pora klausimu.
Dariau mase tortams dengti is : baltymas, aliejus zele ir pudra. Jeigu tokia mase torta dengti tai ok, bet jeigu darau geles man jos kazkiek tai isdziuvusios byra. Gal kas galetu pasidalinti informacija ka as darau netaip, arba pasidalinkyte prasau, kokiu patikrintu receptu mases gelems ir fugurelems.
Ir dar norejau paklausti kokius naudojate dazus, nes jau mases spalvos pas jus tai pasakiskos.
Atsakyti
QUOTE(astase @ 2013 03 23, 21:47)
Jogurtinis ir varksinis gaivumelis 4 kg,

jusu tortukas puostas beze kiek suprantu? blush2.gif

QUOTE(simbail @ 2013 03 24, 17:46)
Mergaitės, gal kuri žinote,kur Vilniuje galima įsigyti antgaliukų tortams puošti, gal turguj kokiam kas pirkote ar gariūnuose - juk ten visko būna? Nes man reikia vieno antgaliuko, o už siuntimą mokėtis daugiau nei jis pats kainuoja tai na nesamonė kažkokia (čia aš apie tastyfun) Beje minėtos parduotuvės adresas jų puslapyje kažkodėl neskelbiamas, bet rašo, kad atsiimti patiems lyg ir galima. Ačiū labai, kurios atsakysite  smile.gif

sestad buvau parduotuvej konarskio g scilis. nu zinokit akys sokinejo, visko norejos, nes nieko neturiu.
antgaliuku paziurekit kokiu turi ju psl.mazesniu kaina apie 8lt, didesniu berods virs 10.

QUOTE(ramune.v @ 2013 03 24, 19:50)
3. prilipinti mase prie torto.

cia juk galima pastilaza bir kita diena lipinti? g.gif

Visi tortukai, geles nu nerealus, atsiziuret negaliu wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Ateinu su dideliu pagalbos sauksmu. Turiu uzsakyma juodasis miskas arba turtingas kavos (prikluasomai nuo to,su kuriuo imanoma) triju aukstu mazdaug 70 zmoniu. Sakykit ar imanoma be tarpu visu tris aukstus sudet ir mazdaug kokie turetu buti tie aukstai svorio ir ismatavimu tokiam kiekiui zmoniu 4u.gif nes nori kad butu be tarpu ir tik vieno skonio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spylkutia: 25 kovo 2013 - 19:27
QUOTE(spylkutia @ 2013 03 25, 20:15)
Sveikos. Ateinu su dideliu pagalbos sauksmu. Turiu uzsakyma juodasis miskas arba turtingas kavos (prikluasomai nuo to,su kuriuo imanoma) triju aukstu mazdaug 70 zmoniu. Sakykit ar imanoma be tarpu visu tris aukstus sudet ir mazdaug kokie turetu buti tie aukstai svorio ir ismatavimu tokiam kiekiui zmoniu 4u.gif nes nori kad butu be tarpu ir tik vieno skonio.

aišku kad įmanoma, tiesiog dėkit sutvirtinimus kiekvienam aukšte ax.gif
viskas apie torto aukščius yra čia http://www.supermama...?...8104&st=204 beveik psl gale mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 25 kovo 2013 - 19:48
JustDi, prapjovem snikeri. smile.gif Sanus, bet ne iki griuvimo ax.gif As gal maziau suliejau, toks kietesnis isejo, noretusi minkstesnio man jo rolleyes.gif
pjuvis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakelė: 25 kovo 2013 - 19:50
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 25, 18:47)
JustDi, prapjovem snikeri. smile.gif Sanus, bet ne iki griuvimo  ax.gif As gal maziau suliejau, toks kietesnis isejo, noretusi minkstesnio man jo  rolleyes.gif
pjuvis

Atrodo graziai, mane kazkas stabdo ji daryti 4u.gif Bet vistiek kada bandysiu ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na Keila ,atnesu savo isvargta tortuka smile.gif . nemegstu cia rodytis,nes man iki cia nesamu tortuku, tai ooooi kaip toli ....user posted image .nesiseke su mase,tai virsutini auksta dengiau marcipanu,del to ten taskiuku yra... sokoladine simfonija,medutis.svorio nezinau ,svarstykles nerodo .tai virs triju kg. biggrin.gif .laukiu pastebejimu
Atsakyti