Mergaites, noriu paklaausti, kas tirpindavo sokolada, jej jisai guzu pavirto, ar ji dar galima isgelbeti, ir kur nors panauduoti ?
dariau pirma kart popsiukus, tai su nauduojau 5 plyteles pliteles, nes pirmi 2 virko guzu
=====
cia pirmieji mano puosti popsiukai, rezeltatu esu patenkinta, tik su sokoladu vargau
.
.
.
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 24, 22:48)
umedyte, labai grzus tortukas, be priekaistu
koks jo svoris, ir kokio diametro tortukas ?
O cake-deko super pardavejai,tik gaila asortimentas per mazas, bet visada patys pritaiko nuolaideles, uzapvalina, ir dar smulkiu dovaneliu duoda
aciu jums ir visoms kitoms, pastebejusioms manaji vestuvini diametras 24x24 cm.Svoris mazdaug 3,5 kg.
si parduotuve ir jos pardavejai tikrai .
---------------------------
ramune v. patirtis daro savo-jau tas liutas per 30 min
Magnolijos-nuostabios!
Aciu, kurios pastebejo mano liuta ir ne tik
slapias beziukas cia, na seimyna ir draugai visad bezu patenkinti, o man persaldu uz tai l. dievinu sokolado glazura ACIU OLESTAI UZ JA!
vat butent kad net uz menkiausia antgaliuka ir tai 10lt ima uz siuntima dar net paklausiau-sako nesvarbu o man jo vieno tereik
o cake-deco liuks tikrai, ir siuntimas pigus ir pirkau kada tik viena molduka, tai sako pigiau tada dar siuntimas nes lengvas bus aptarnavimas laaabai greitas ir atsako i el. super operatyviai, tik taip asortimenta galetu plesti
Papildyta:
oi kokia ten ta mano patirtis va knietejo pabandyt ir tiek tai greitai, niekur net sviestiniu netepta, zinojau kad greit bus "patvarkytas" lygint ir nereik kai toks puosimas tai koks ten darbas
QUOTE(simbail @ 2013 03 24, 21:18)
O kailiukas liūtuko iš ko - beze ar grietinėlė čia? Labai skaniai atrodo
slapias beziukas cia, na seimyna ir draugai visad bezu patenkinti, o man persaldu uz tai l. dievinu sokolado glazura ACIU OLESTAI UZ JA!
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 24, 22:48)
vat butent kad net uz menkiausia antgaliuka ir tai 10lt ima uz siuntima dar net paklausiau-sako nesvarbu o man jo vieno tereik
o cake-deco liuks tikrai, ir siuntimas pigus ir pirkau kada tik viena molduka, tai sako pigiau tada dar siuntimas nes lengvas bus aptarnavimas laaabai greitas ir atsako i el. super operatyviai, tik taip asortimenta galetu plesti
Papildyta:
QUOTE(umedyte @ 2013 03 24, 23:22)
ramune v. patirtis daro savo-jau tas liutas per 30 min
oi kokia ten ta mano patirtis va knietejo pabandyt ir tiek tai greitai, niekur net sviestiniu netepta, zinojau kad greit bus "patvarkytas" lygint ir nereik kai toks puosimas tai koks ten darbas
Dekoju merginos uz mano kinderio pastebėjimą, nesitikejau tokiu "ovaciju"
Erikiuk aciu uz pastebejima, o Jusu popsai Perfect
erikiuxxx labai jei guzu pavirto - perkepe panaudojimas savam pieno ar grietineles istirpinime bandant pasidaryti "karsta" sokolada ar sokolado gerima arba siaip sugrauzti
popsiukai daryti keptuveje kaip biskvitai ar is bulvytes mases? labai jau daili forma ir dar-kokio ilgio pagaliukas?
popsiukai daryti keptuveje kaip biskvitai ar is bulvytes mases? labai jau daili forma ir dar-kokio ilgio pagaliukas?
Erikiux - popsai nuostabūs
Dar Baltic Dekor prie Spartos antgaliukai parduodami, neseniai pirkau 10-12 lt/vnt, jei tik patogu toj vietoj.
RamuneV,super Liutukas .
Erikiuxxx,popsai faini.as ju nesu bandzius,nes man atrodo daug darbo ,o jie toookie mazuciai .Joo cia mano antri narcizai,as be fantazijos ,jei uzsikabinu ant kazko tai ir "varau"
Erikiuxxx,popsai faini.as ju nesu bandzius,nes man atrodo daug darbo ,o jie toookie mazuciai .Joo cia mano antri narcizai,as be fantazijos ,jei uzsikabinu ant kazko tai ir "varau"
Mingailiux, be galo gražus tortas
likta, gėlės kaip gyvos
ramune, gražus liūtukas
likta, gėlės kaip gyvos
ramune, gražus liūtukas
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 24, 23:16)
labai skaniai atrodo.laukiu nesulaukiu kada ir as jau galesiu juos isbandyti
Popsai.. jau ir velykomis pakvipo..
--------
Pasikartosiu:ar yra kuri dariusi zolyte is aisingo?kokie pliusai ir minusai?pamaniau,jog nedideliam apdzibavimui (keliems kuoksteliams) gal tiktu...?
--------
Pasikartosiu:ar yra kuri dariusi zolyte is aisingo?kokie pliusai ir minusai?pamaniau,jog nedideliam apdzibavimui (keliems kuoksteliams) gal tiktu...?