Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mergaites, noriu paklaausti, kas tirpindavo sokolada, jej jisai guzu pavirto, ar ji dar galima isgelbeti, ir kur nors panauduoti ?
dariau pirma kart popsiukus, tai su nauduojau 5 plyteles pliteles, nes pirmi 2 virko guzu doh.gif

=====

cia pirmieji mano puosti popsiukai, rezeltatu esu patenkinta, tik su sokoladu vargau doh.gif

user posted image
.

user posted image
.
.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 24 kovo 2013 - 22:39
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 24, 22:48)
verysad.gif 
umedyte, labai grzus tortukas, be priekaistu wub.gif
koks jo svoris, ir kokio diametro tortukas  ?

O cake-deko super pardavejai,tik gaila asortimentas per mazas, bet visada patys pritaiko nuolaideles, uzapvalina, ir dar smulkiu dovaneliu duoda thumbup.gif

aciu jums ir visoms kitoms, pastebejusioms manaji vestuvini 4u.gif diametras 24x24 cm.Svoris mazdaug 3,5 kg.
si parduotuve ir jos pardavejai tikrai thumbup.gif . thumbup.gif
---------------------------
ramune v. patirtis daro savo-jau tas liutas per 30 min thumbup.gif thumbup.gif
Magnolijos-nuostabios! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 24 kovo 2013 - 22:29
Aciu, kurios pastebejo mano liuta ir ne tik smile.gif

QUOTE(simbail @ 2013 03 24, 21:18)
O kailiukas liūtuko iš ko - beze ar grietinėlė čia? Labai skaniai atrodo  smile.gif

slapias beziukas cia, na seimyna ir draugai visad bezu patenkinti, o man persaldu biggrin.gif uz tai l. dievinu sokolado glazura ACIU OLESTAI UZ JA!
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 24, 22:48)

vat butent kad net uz menkiausia antgaliuka ir tai 10lt ima uz siuntima doh.gif dar net paklausiau-sako nesvarbu doh.gif o man jo vieno tereik blink.gif
o cake-deco liuks tikrai, ir siuntimas pigus ir pirkau kada tik viena molduka, tai sako pigiau tada dar siuntimas nes lengvas bus bigsmile.gif aptarnavimas laaabai greitas ir atsako i el. super operatyviai, tik taip asortimenta galetu plesti g.gif
Papildyta:
QUOTE(umedyte @ 2013 03 24, 23:22)
  ramune v.  patirtis daro savo-jau tas liutas per 30 min   thumbup.gif  thumbup.gif

oi kokia ten ta mano patirtis blush2.gif va knietejo pabandyt ir tiek tai greitai, niekur net sviestiniu netepta, zinojau kad greit bus "patvarkytas" biggrin.gif lygint ir nereik kai toks puosimas tai koks ten darbas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 24 kovo 2013 - 22:27
Dekoju merginos uz mano kinderio pastebėjimą, nesitikejau tokiu "ovaciju" smile.gif
Atsakyti
Erikiuk aciu uz pastebejima, o Jusu popsai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Perfect thumbup.gif
Atsakyti
erikiuxxx labai thumbup.gif jei guzu pavirto - perkepe unsure.gif panaudojimas savam pieno ar grietineles istirpinime bandant pasidaryti "karsta" sokolada ar sokolado gerima smile.gif arba siaip sugrauzti biggrin.gif
popsiukai daryti keptuveje kaip biskvitai ar is bulvytes mases? labai jau daili forma wub.gif ir dar-kokio ilgio pagaliukas? ax.gif
Atsakyti
Erikiux - popsai nuostabūs
Atsakyti
Dar Baltic Dekor prie Spartos antgaliukai parduodami, neseniai pirkau 10-12 lt/vnt, jei tik patogu toj vietoj.
Atsakyti
RamuneV,super Liutukas 4u.gif .
Erikiuxxx,popsai faini.as ju nesu bandzius,nes man atrodo daug darbo ,o jie toookie mazuciai biggrin.gif .Joo cia mano antri narcizai,as be fantazijos ,jei uzsikabinu ant kazko tai ir "varau"
Atsakyti
Mingailiux, be galo gražus tortas 4u.gif
likta, gėlės kaip gyvos wub.gif
ramune, gražus liūtukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 24, 23:16)

labai skaniai atrodo.laukiu nesulaukiu kada ir as jau galesiu juos isbandyti smile.gif
Atsakyti
Popsai.. bigsmile.gif clap_1.gif good.gif victory.gif jau ir velykomis pakvipo.. biggrin.gif
--------
Pasikartosiu:ar yra kuri dariusi zolyte is aisingo?kokie pliusai ir minusai?pamaniau,jog nedideliam apdzibavimui (keliems kuoksteliams) gal tiktu...? g.gif
Atsakyti