Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(simbail @ 2013 03 24, 18:46)
Mergaitės, gal kuri žinote,kur Vilniuje galima įsigyti antgaliukų tortams puošti, gal turguj kokiam kas pirkote ar gariūnuose - juk ten visko būna? Nes man reikia vieno antgaliuko, o už siuntimą mokėtis daugiau nei jis pats kainuoja tai na nesamonė kažkokia (čia aš apie tastyfun) Beje minėtos parduotuvės adresas jų puslapyje kažkodėl neskelbiamas, bet rašo, kad atsiimti patiems lyg ir galima. Ačiū labai, kurios atsakysite  smile.gif

atsiemimas is ju vyksta ju nustatytu laiku ir nustatytoj vietoj. internetinej yra info smile.gif parduotuve yra "incognito" biggrin.gif o cake-deco netinka? pas juos nuvykti galit, man rodos ir ne tik link ju (jei ne tame gale miesto esat) tai kitoj vietoj susimatyti.
Rakelė liuks pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 24, 18:54)

Rakelė liuks pavyko smile.gif

4u.gif aciu
Atsakyti
Sveikos, tortai labai grazus, o geles mane is proto veda doh.gif Grysiu po atostoguir as bandysiu.

QUOTE(Rakelė @ 2013 03 24, 17:09)

Rakele, grazus tortukas, tvarkingas toks, vyriskas. Gal krimperiuka reikejo maziau ziodyti, butu kantelis ryskesnis gavesis 4u.gif Bet svarbu pabandei, kita kart bus viskas zinoma. Pasidalink skoniu, kai paragausit, nes vis dar nekepiau as jo, o norisi, bet jau ir taip pro duris vod telpu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 03 24, 20:06)
Sveikos, tortai labai grazus, o geles mane is proto veda doh.gif Grysiu po atostoguir as bandysiu.
Rakele, grazus tortukas, tvarkingas toks, vyriskas. Gal krimperiuka reikejo maziau ziodyti, butu kantelis ryskesnis gavesis 4u.gif Bet svarbu pabandei, kita kart bus viskas zinoma. Pasidalink skoniu, kai paragausit, nes vis dar nekepiau as jo, o norisi, bet jau ir taip pro duris vod telpu lotuliukas.gif

4u.gif aciu
Butinai pasidalinsiu, ir pjuvi fotkinsiuos sau. Siandien formos krastu nusigrandziau, tai skanu buvo. As biskvitus suliejau viskiuotu vandeniu, tai toks ir skonis vyriskas buvo rolleyes.gif Nu rytoj matysim smile.gif Bus susistovejes gerai smile.gif
Del krimperio - aciu. As jo papildomai neziodinau, tik kiek is saves issiziojes buvo unsure.gif Bet turbut tikrai reikejo labiau spustelet g.gif
Na, bet kaip lokys, apgautas zuikio sake : amžių gyveni - amžių mokaisi biggrin.gif
Atsakyti
RAKELE,mielas tortukas thumbup.gif

Mergaites dar iskilo klausimelis , o jogurtinis tortas butina sviestiniu kremu aptepti?nes kada cia sau kepiausi varskini gaivumeli ir nesutepiau ,bet nieko nieks nepatyzo...
Aciu
Atsakyti
QUOTE(astase @ 2013 03 24, 20:35)
RAKELE,mielas tortukas  thumbup.gif

Mergaites dar iskilo klausimelis , o jogurtinis tortas butina sviestiniu kremu aptepti?nes kada cia sau kepiausi varskini gaivumeli ir nesutepiau ,bet nieko nieks nepatyzo...
Aciu

visus kuriu kremai ne sviestiniai butinai reiktu izoliuoti nuo mases smile.gif sviestinio kremo paskirtis:
1. islyginti pavirsiu
2. izoliuoti torto kremus nuo mases, beze ar pan. kad jie netirptu
3. prilipinti mase prie torto.

jei viena syk nieko nenutiko nereiskia kad taip ir bus, juk nenorite po isvargto tortuko ir puikaus rezultato pamatyti kaip kas nors tirpsta...
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 24, 20:50)
visus kuriu kremai ne sviestiniai butinai reiktu izoliuoti nuo mases smile.gif sviestinio kremo paskirtis:
1. islyginti pavirsiu
2. izoliuoti torto kremus nuo mases, beze ar pan. kad jie netirptu
3. prilipinti mase prie torto.

jei viena syk nieko nenutiko nereiskia kad taip ir bus, juk nenorite po isvargto tortuko ir puikaus rezultato pamatyti kaip kas nors tirpsta...

Aciu Ramune.v
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2013 03 24, 17:46)
Mergaitės, gal kuri žinote,kur Vilniuje galima įsigyti antgaliukų tortams puošti, gal turguj kokiam kas pirkote ar gariūnuose - juk ten visko būna?

Cake-deko galima susitart ir susitikt mieste, nebūtina siųstis.
Dar Konarskio gatvėje yra konditerinių priemonių parduotuvėlė,nepamenu pavadinimo dabar, bet beveik prieš tą didįjį verslo centrą įsikūrusi.

RamuneV, labai gražus liūtukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 kovo 2013 - 20:08
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 24, 17:46)

mano rytinukas be progos smile.gif

O kailiukas liūtuko iš ko - beze ar grietinėlė čia? Labai skaniai atrodo smile.gif

QUOTE(ramune.v @ 2013 03 24, 19:54)
atsiemimas is ju vyksta ju nustatytu laiku ir nustatytoj vietoj.

QUOTE(saintlina @ 2013 03 24, 22:06)
Cake-deko galima susitart ir susitikt mieste, nebūtina siųstis.

Dėkui mergaitės labai. O apie Cake-deko pamiršus buvau visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astase @ 2013 03 24, 20:35)
RAKELE,mielas tortukas  thumbup.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
verysad.gif Uj, kiek jus daug prisnekejote bigsmile.gif
umedyte, labai grzus tortukas, be priekaistu wub.gif
koks jo svoris, ir kokio diametro tortukas ?
Atisa Orchideja pavyko puikiai, o tortuko nebus ?
ramune.v nors eiline, bet backute tavo patiko thumbup.gif ir liutukas patiko mirksiukas.gif
Mingailiux kaip visad labai grazu wub.gif
feminell'a tikrai labai patiko 4u.gif
gyvatele grazios gelytes wub.gif
Ruciukas, labai patiko kinderis, superinis thumbup.gif
Nevute, visi puikus, bet mergycka LABAI LABAI patiko wub.gif wub.gif
saules_zuikutis*, simsonu seimineles tortukas superinis, ir spalvyskai, ir suderintas padekliukas thumbup.gif wub.gif
astase, tortukas nuostabus wub.gif ,
greit ir man paciai reikes tokio doh.gif
kr1stute, tai jau cia antra puokste narcizu ? labai grazi thumbup.gif
likta, Magnolijos FANTASTISKOS, kaip tikros wub.gif
Papildyta:
Rakelė, kaip pirma kart, tai puikiai vyskas pavyko thumbup.gif

QUOTE(simbail @ 2013 03 24, 17:46)
Mergaitės, gal kuri žinote,kur Vilniuje galima įsigyti antgaliukų tortams puošti, gal turguj kokiam kas pirkote ar gariūnuose - juk ten visko būna? Nes man reikia vieno antgaliuko, o už siuntimą mokėtis daugiau nei jis pats kainuoja tai na nesamonė kažkokia (čia aš apie tastyfun) Beje minėtos parduotuvės adresas jų puslapyje kažkodėl neskelbiamas, bet rašo, kad atsiimti patiems lyg ir galima. Ačiū labai, kurios atsakysite  smile.gif

Asortimentas ju geras , ir daug, bet siuntimas 10lt. uz koki antgaliuka doh.gif
gerai kad dabar jau galima ligtai atsiimti sutartoje vietoje, bet ziuriu pastoviai kainos pas jos kyla, ir jokiu nuolaidu nedaro blush2.gif pirma syki pirkau uz 400 pries metus, tai tik dabar atveze trukstamu padekliuku, dar priedo uzsakiau priekiu virs 200lt., tai dar norejo kad uz atvezima sumokeciau blush2.gif
O cake-deko super pardavejai,tik gaila asortimentas per mazas, bet visada patys pritaiko nuolaideles, uzapvalina, ir dar smulkiu dovaneliu duoda, o man tiesiai i namus net atveza thumbup.gif , nes pasiseke man , kad jiems pakeliui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 24 kovo 2013 - 21:47
mielas liutukas
o jau geles liktos pasakiskos!
Atsakyti