geliu grazumas
Likta, nerealios geles. Taip ir norisi jas pamatyti ant torto. Tai gal ir su tortu pasirodysi, kai uzdesi
Aciu,Likta uz pagyras .Tamsa kokiu graziu atneset .o sakykit ,ar galima magnolijas su lelijos moldu daryt ?
LIKTA,as turbut sias gelytes pasideciua ant stalo vietoj puokstes ,kaip gyvos
kokios geles
ir tortukas labai tikrai bosiskas
mano rytinukas be progos reikejo produktus suvartoti nes galiojimas ant ribos tai sumakalavau vakar, siandien vaikams papuosiau kad graziau butu ideja kopinta, puosta ekstra gal per 30min tai labai nemetykit pomidorais
ir tortukas labai tikrai bosiskas
mano rytinukas be progos reikejo produktus suvartoti nes galiojimas ant ribos tai sumakalavau vakar, siandien vaikams papuosiau kad graziau butu ideja kopinta, puosta ekstra gal per 30min tai labai nemetykit pomidorais
mm, kaip skaniai atrodo
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 24, 16:53)
mm, kaip skaniai atrodo
aciu skaniai ir gavosi, juokiuos kad kai nereik tai makt smakt ir viskas gaunas ir bezas dregnam dubeni issiplake bet kaip kareivis ir tortas is likutiniu produktu skanus vaikai puse gauru jau nurinko siaip sviesiu biskvitu niekad vysniu sultim nelieju del spalvos bet si kart suejo ir spalva liko gera va jei reiks pakartot tai bus...
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 24, 16:19)
Likta, nerealios geles. Taip ir norisi jas pamatyti ant torto. Tai gal ir su tortu pasirodysi, kai uzdesi
Ačiū, deja, bent su šiomis nebus torto, jos bus kažkur interjere
QUOTE(kr1stute @ 2013 03 24, 16:28)
Aciu,Likta uz pagyras .Tamsa kokiu graziu atneset .o sakykit ,ar galima magnolijas su lelijos moldu daryt ?
Ačiū, galima su lelijos veineriu
QUOTE(astase @ 2013 03 24, 16:40)
LIKTA,as turbut sias gelytes pasideciua ant stalo vietoj puokstes ,kaip gyvos
Ačiū, panašu, kad jas taip ir padės
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 24, 16:46)
kokios geles
Ačiū, kaip norėčiau šio torto gabaliuko
Ir tortas labai gražus
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 24, 16:57)
aciu skaniai ir gavosi, juokiuos kad kai nereik tai makt smakt ir viskas gaunas ir bezas dregnam dubeni issiplake bet kaip kareivis ir tortas is likutiniu produktu skanus vaikai puse gauru jau nurinko siaip sviesiu biskvitu niekad vysniu sultim nelieju del spalvos bet si kart suejo ir spalva liko gera va jei reiks pakartot tai bus...
o cia pas jus koks receptas? kaip suprantu vysnios ir karamele?bet ne aseni, tas kur su aguonom?ar tiesiog improvizacija?atrodo skaniai, pasidalinkit:)
QUOTE(niurzga123 @ 2013 03 24, 18:00)
o cia pas jus koks receptas? kaip suprantu vysnios ir karamele?bet ne aseni, tas kur su aguonom?ar tiesiog improvizacija?atrodo skaniai, pasidalinkit:)
paprastutis biskvitas karamelinis, pertepimai-karamelinis, grietineles su vysniom, laisciau vysniu sultim su brendziu
Mano siandieninis snikersas. 2kg.
Pirma kart as ji kepiau, pirma kart pavyko mase gerai, pirma kart krimperi naudojau
Zodziu tortas nr 1
Vyro gimtadienio proga . tai labai jam necackinau, tik kas rupejo isbandziau ir viskas
Pirma kart as ji kepiau, pirma kart pavyko mase gerai, pirma kart krimperi naudojau
Zodziu tortas nr 1
Vyro gimtadienio proga . tai labai jam necackinau, tik kas rupejo isbandziau ir viskas
Mergaitės, gal kuri žinote,kur Vilniuje galima įsigyti antgaliukų tortams puošti, gal turguj kokiam kas pirkote ar gariūnuose - juk ten visko būna? Nes man reikia vieno antgaliuko, o už siuntimą mokėtis daugiau nei jis pats kainuoja tai na nesamonė kažkokia (čia aš apie tastyfun) Beje minėtos parduotuvės adresas jų puslapyje kažkodėl neskelbiamas, bet rašo, kad atsiimti patiems lyg ir galima. Ačiū labai, kurios atsakysite