Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kr1stute @ 2013 03 23, 23:38)
Aciu Zuikuti,RAkele,
lKeila,abai malonu girdeti is taves pagyras....Nu jooo uzsispyrimo gelem netruksta,O vat kaip puosti ismokt ???? cia jau kitas klausimas  biggrin.gif  doh.gif

nu tik jau tik jau biggrin.gif , ka matau, ta sakau.. saunuole.
o kas del puosimo? nesk cion tortus, tuoj analizuosim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 03 23, 22:44)
nu tik jau tik jau biggrin.gif , ka matau, ta sakau.. saunuole.
o kas del puosimo? nesk cion tortus, tuoj analizuosim bigsmile.gif

Kiausiniais apmetysit ,tai nenesiu ,nu nesiseka man visai smile.gif .nebent antradieni parodysiu ka primeistravojau.Nes sitie narcizai butent progai skirti...
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2013 03 23, 17:17)
Sveikos, as su pora klausimu:
1. Gal pasakysit, ka ne taip padariau su sokoladinem rozem, nes pirma man itarimas kilo, kad gana netrumpai uztruko, kol maisant mase virs garu voneles ji pradejo atsokineti nuo sienu. Galutiniam rezultate rozes darosi, taciau mase sunkiai idirbama, kieta, o patys krasciukai sutrukineja, neiseina grazus lygus, kaip kad pavyzdziuose. Gal per mazai medaus? Dejau 1.5 valgomo sauksto. Gal siek tiek perkaito mase? Nes vietomis pastebejau, jos buvo panasi i perkaitusia. Nezinau, kame beda...
2. Gal kaunietes pasakys, kur perka kartonines dezes pakuoti tortams? Ir kiek mazdaug mokate uz deze?



Merginos, bukit geros, atsakykit , nezinau, ka su likusia mase daryt: ar kankintis su tom rozem, ar ja trenkt lauk g.gif
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2013 03 24, 00:43)
Merginos, bukit geros, atsakykit , nezinau, ka su likusia mase daryt: ar kankintis su tom rozem, ar ja trenkt lauk  g.gif

su sokoladu mazai kas dirba, todel susilaukti atsakymo ir sunkiau.
1. as ta mase darius pora syk tik-tokia tai patareja biggrin.gif viena kart nesigavo, buvo panasiai kaip jums, maniau perkaitinau, antra kart gavosi normaliai, ka dariau kitaip? net sunku pasakyti gal leciau sildziau g.gif dar priklauso ir nuo sokolado, as naudojau karunos.
jei idesit perdaug medaus ji nelaikys formos, man vistik rodos kad buvo perkaitinta-bet kaip ir minejau menka as patareja tuo klausimu smile.gif gal kas kitas pakomentuos.
2. kiek zinau maisto institute, minordijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 24 kovo 2013 - 08:38
nevute, koks fainas kinderis thumbup.gif ir mergytė miela wub.gif
SZ, labai gražu 4u.gif
kr1stute, kokios gėlės, kaip tikros bigsmile.gif ir dėk tortukus čia mirksiukas.gif mano irgi palyginus su profių dar kreivi šleivi, bet juk nereik norėt iškart nuostabius tortus kept. Viskas su laiku ir su praktika ateina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2013 03 24, 00:43)
Merginos, bukit geros, atsakykit , nezinau, ka su likusia mase daryt: ar kankintis su tom rozem, ar ja trenkt lauk  g.gif

esu darius senai kelis kartus,,mase gaunasi kieta,bet darant ziedlapi nuo ranku minksteja ir duodasi ...jei pertaitinta tai ji trupa,reikia kaitint neilgai,tik issilido ir viskas
Atsakyti
Tai va matot, kad man kazkaip ilgai uztruko, kol ta mase susoko i gabala g.gif isminkiau ja gerai, daug riebalu isbego. Dirbant ji minksteja, bet patys krasciukai sutruksta, tai dariau is rutuliuko ziedlapi. Na cia sudetingas variantas, itariu, kad reiks persinest prie masiu, tik kad man jos baisiai neskanios. Detalems dar nieko, nelabai valgomos jos, bet jau dengimui...
Papildyta:
Naudojau taipogi Karunos juodaji sokolada.
Is kokios mases geriausia daryti geles?
Atsakyti
Nu va, ka snd. nuo ryto nulipdziau.
Vienos imones bosui, kolektyvas sugalvojo padaryti staigmena jubiliejaus proga, nustebinti ir taip ji pasveikinti (tas bosas labai megsta tortus). Tortas aprasinetas aplink su palinkejimais jam

Snikersas, jogurtinis su persikais, 5,9kg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingailiux: 24 kovo 2013 - 11:20
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 24, 12:19)
Nu va, ka snd. nuo ryto nulipdziau.
Vienos imones bosui, kolektyvas sugalvojo padaryti staigmena jubiliejaus proga, nustebinti ir taip ji pasveikinti (tas bosas labai megsta tortus). Tortas aprasinetas aplink su palinkejimais jam



thumbup.gif thumbup.gif ir cia tik sio ryto darbas?man ko gero jis butu ejes visa savaite.... doh.gif doh.gif beje,su kuo jus priklijuojate tuos smulkius pabarstukus ant torto virsaus? g.gif jei klijais,tai ar ju nesimato,neblizga??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 24 kovo 2013 - 11:26
QUOTE(umedyte @ 2013 03 24, 12:24)
thumbup.gif  thumbup.gif ir cia tik sio ryto darbas?man ko gero jis butu ejes visa savaite.... doh.gif  doh.gif beje,su kuo jus priklijuojate tuos smulkius pabarstukus ant torto virsaus? g.gif jei klijais,tai ar ju nesimato,neblizga??

Tai gele buvo padaryta is anskto. Tortai irgi sutepti is vakaro. Papuosimas si ryta smile.gif

O pabarstukai su vandeniu suslapintas pavirsius ir pabarstyta. Su degtine galima (kai MV nusprende, kad as kepdama torutus isgeriau visa bonke degtines (nes jos turinys isnyko lotuliukas.gif ), tai pradejau vandeniu valyti krakmola ir slapinti kur reikia lotuliukas.gif )
Atsakyti
Mingailiuk, nu tikrai bigsmile.gif Man cia maziausiai pusdienio darbas butu doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 03 23, 23:04)

Super, labai gražu

QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 24, 12:19)

Puikus, elegantiškas, vyriškas tortas

Aš vietoj torto, gėles

Magnolijos

[attachmentid=227561]

Gėlės iš cukrinės gėlių masės




Atsakyti