Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Reikaliuke ,super tortukai 4u.gif Saunuole .Makita nusikopinau savo vyriskio sventei smile.gif .Jis pas mane visu galu meistras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 22, 00:24)
SUPER SUPER grazi garmoske thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
o kokio svorio? ar ilgai uztrukai, kuriant toki grozi ?

Aciu aciu smile.gif
Svoris 3,7kg

QUOTE(Pintikė @ 2013 03 22, 13:02)
Mingailiux,akordeonas is koto verciantis thumbup.gif  o kazin yra ,, c" mygtuko duobute?  lotuliukas.gif (juokauju)

Tai ne tik C turetu buti smile.gif Trys su duobutem. Nu bet ka as zinau 40 bosu akordeone kur ta duobute yra lotuliukas.gif . As visad su 80-96-120bosu grojau. Tuos tai pazystu. O fotkese nesimato duobuciu lotuliukas.gif

Mano siandieninis toks naujesnis (kitu nedesiu, nes nieko idomaus, naujo, kartojasi ir panasus)
Maskarpone su persikais, 2,8kg

user posted image
Atsakyti
laaaaabai gražus tortas!!!

na, o aš ne su tortu, dukrytei į pavasario mugę kepiau paprastus mano akimis keksiukus, bet visai jie nepaprasti buvo pirkėjams mokinukams smile.gif dukrytė gavo paklausiausios prekės apdovanojimą, neliko nei vieno keksiuko, visus pardavė labai greitai, o vaikui laimės kiek wub.gif kitais metais žinosiu, ką jai paruošti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
olesta ! blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Olesta thumbup.gif super - super)) labai grazus spalvoti popieriukai) kur pirkote???

Mingailiux mmm... kaip grazu wub.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif nu pavaret, Olesta wub.gif wub.gif

Mingailiuk ir tu saunuole, kaip visada thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2013 03 17, 12:54)
sokoladiniai tortai

sakykit o kaip darot sokolada tortui apdenkti,labai gražiai ir lygiai atrodo ir blizga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 kovo 2013 - 19:08
MEILIKATYTE ,Kad gautusi lygiai visu pirma reikia gerai islygint kokiu jums megstamu sviestiniu kremuku tortuka. Cia ne sokoladu lieta kaip suprantu ,Nes sokoladas ,kad ir koks butu sitaip neblizges...
OLESTA SUPER SUPER SUPER 4u.gif 4u.gif 4u.gif KIek daug ir kokios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
Mingailiux, esu Jūsų tortų gerbėja wub.gif
Olesta, kiek gražių keksiukų wub.gif

šiandienos darbas. Tie išraižymai gražiau žiūrėtųsi jei tortas aukštesnis būtų mano nuomone, kitą kartą reikės pasitaisyti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Feminella, grazu man vistiek wub.gif
O kaip darei juosteliu sujungima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 22, 20:29)
Feminella, grazu man vistiek  wub.gif
O kaip darei juosteliu sujungima  ax.gif

paprastai klijukais patepiau ir priklijavau smile.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=Rakelė,
cia idejau daugiau pvz, yra ir video http://www.supermama...?...&p=61617633 reikes paciai kuria diena po svenciu, bandyti israityti gelyciu ax.gif

[quote=Mingailiux, ir vel super tortucias thumbup.gif

[quote=Olesta, pasiseke dukrytei, isivaizduoju kaip jai patiko priekiauti tokiais gruoziais wub.gif
tik noriu paklausti, ziuriu vienu keksiuku graziai apvalios formeles, o kitu kreivoki, ar tai nuo popieriuku kokybes priklauso ? ar tiesiog transportojant, truputi prisispaude ?
as tai pastebejau, kad visdelto, tos brangesnes yra geresnes kokybes, as tik kelis kart kepiau, tai pigios labai prisigere tauku, ir jokio rasto nesimate, ir isikreivino verysad.gif

[quote=feminell'a, o man labai patiko tavo tortukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 kovo 2013 - 21:18