Reikaliuke ,super tortukai Saunuole .Makita nusikopinau savo vyriskio sventei .Jis pas mane visu galu meistras
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 22, 00:24)
SUPER SUPER grazi garmoske
o kokio svorio? ar ilgai uztrukai, kuriant toki grozi ?
o kokio svorio? ar ilgai uztrukai, kuriant toki grozi ?
Aciu aciu
Svoris 3,7kg
QUOTE(Pintikė @ 2013 03 22, 13:02)
Mingailiux,akordeonas is koto verciantis o kazin yra ,, c" mygtuko duobute? (juokauju)
Tai ne tik C turetu buti Trys su duobutem. Nu bet ka as zinau 40 bosu akordeone kur ta duobute yra . As visad su 80-96-120bosu grojau. Tuos tai pazystu. O fotkese nesimato duobuciu
Mano siandieninis toks naujesnis (kitu nedesiu, nes nieko idomaus, naujo, kartojasi ir panasus)
Maskarpone su persikais, 2,8kg
laaaaabai gražus tortas!!!
na, o aš ne su tortu, dukrytei į pavasario mugę kepiau paprastus mano akimis keksiukus, bet visai jie nepaprasti buvo pirkėjams mokinukams dukrytė gavo paklausiausios prekės apdovanojimą, neliko nei vieno keksiuko, visus pardavė labai greitai, o vaikui laimės kiek kitais metais žinosiu, ką jai paruošti
na, o aš ne su tortu, dukrytei į pavasario mugę kepiau paprastus mano akimis keksiukus, bet visai jie nepaprasti buvo pirkėjams mokinukams dukrytė gavo paklausiausios prekės apdovanojimą, neliko nei vieno keksiuko, visus pardavė labai greitai, o vaikui laimės kiek kitais metais žinosiu, ką jai paruošti
olesta !
Olesta super - super)) labai grazus spalvoti popieriukai) kur pirkote???
Mingailiux mmm... kaip grazu
Mingailiux mmm... kaip grazu
nu pavaret, Olesta
Mingailiuk ir tu saunuole, kaip visada
Mingailiuk ir tu saunuole, kaip visada
QUOTE(agu0na @ 2013 03 17, 12:54)
sakykit o kaip darot sokolada tortui apdenkti,labai gražiai ir lygiai atrodo ir blizga
MEILIKATYTE ,Kad gautusi lygiai visu pirma reikia gerai islygint kokiu jums megstamu sviestiniu kremuku tortuka. Cia ne sokoladu lieta kaip suprantu ,Nes sokoladas ,kad ir koks butu sitaip neblizges...
OLESTA SUPER SUPER SUPER KIek daug ir kokios spalvos
OLESTA SUPER SUPER SUPER KIek daug ir kokios spalvos
Feminella, grazu man vistiek
O kaip darei juosteliu sujungima
O kaip darei juosteliu sujungima
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 22, 20:29)
paprastai klijukais patepiau ir priklijavau
ačiū
[quote=Rakelė,
cia idejau daugiau pvz, yra ir video http://www.supermama...?...&p=61617633 reikes paciai kuria diena po svenciu, bandyti israityti gelyciu
[quote=Mingailiux, ir vel super tortucias
[quote=Olesta, pasiseke dukrytei, isivaizduoju kaip jai patiko priekiauti tokiais gruoziais
tik noriu paklausti, ziuriu vienu keksiuku graziai apvalios formeles, o kitu kreivoki, ar tai nuo popieriuku kokybes priklauso ? ar tiesiog transportojant, truputi prisispaude ?
as tai pastebejau, kad visdelto, tos brangesnes yra geresnes kokybes, as tik kelis kart kepiau, tai pigios labai prisigere tauku, ir jokio rasto nesimate, ir isikreivino
[quote=feminell'a, o man labai patiko tavo tortukas
cia idejau daugiau pvz, yra ir video http://www.supermama...?...&p=61617633 reikes paciai kuria diena po svenciu, bandyti israityti gelyciu
[quote=Mingailiux, ir vel super tortucias
[quote=Olesta, pasiseke dukrytei, isivaizduoju kaip jai patiko priekiauti tokiais gruoziais
tik noriu paklausti, ziuriu vienu keksiuku graziai apvalios formeles, o kitu kreivoki, ar tai nuo popieriuku kokybes priklauso ? ar tiesiog transportojant, truputi prisispaude ?
as tai pastebejau, kad visdelto, tos brangesnes yra geresnes kokybes, as tik kelis kart kepiau, tai pigios labai prisigere tauku, ir jokio rasto nesimate, ir isikreivino
[quote=feminell'a, o man labai patiko tavo tortukas