QUOTE(ramune.v @ 2013 03 20, 21:20)
na net nezinau jei darysit pirma kart tai sunku spresti kaip ten jum gausis, visos darom pagal ta pati recepta bet skirtingai gaunasi, po to tobulinam pagal save
man dazniausiai brandinu taip man geriau darbai pasiskirsto, ypac jei reik ryskiau dazyti nes mase gerokai paminksteja nuo dazu paskirstymo minkant, tai jei ji is kart pats tas, po to gaunasi kose. Jei reik baltos ar siaip is kart geros tada nebrandinu bet darau ne pagal recepta o jau pagal save koreguota
darysiu antrą kartą, bet pirmą man nesigavo nes pridėjau per daug pudros
nors iškart buvo lyg ir pats tas, o kai pastovėjo sutrupėjo...
dėl to bijau laikyti ir noriu iškart dengti
dažysiu sausais dažais, juos sausus berti į masę ar skiesti?
QUOTE(Elentari @ 2013 03 21, 00:18)
Fainika, jei darysite pirmą kartą pastilažą, darykite bet kokiu atveju bent jau iš vakaro, o jei nepavyks kas nors, o reikės jau puošti?
Aptepus tortą sviestiniu kremu aš palaikau šaldytuve, kad sustingtų. Tai ypač svarbu, jei tortas minkštas. Tada prieš dengiant mase dar labai labai plonai aptepu,kad masė priliptų. Būtina labai gerai išlyginti sviestinį kremą, nes kitaip apdengus gausis celiulitinis tortas.
tada pasidarysiu vieną iš vakaro, jeigu nesigaus bent jau bus laiko kaip sakote naują pasidaryti, o jai gausis tai dar geriau
o jeigu tą sviestinį tiesiog kokia šilta mentele pereiti, ar šiltu vandenuku? nesugadinsiu taip?