Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rekaliuke @ 2013 03 20, 18:03)

nu labai fainai thumbup.gif is kiekvieno po ideja galima pritaikyti saviems-visi tokie skirtingi,grazus smile.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo gelemis ir svogeriui skirtu tortuku:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 20, 21:20)
na net nezinau jei darysit pirma kart tai sunku spresti kaip ten jum gausis, visos darom pagal ta pati recepta bet skirtingai gaunasi, po to tobulinam pagal save smile.gif
man dazniausiai brandinu taip man geriau darbai pasiskirsto, ypac jei reik ryskiau dazyti nes mase gerokai paminksteja nuo dazu paskirstymo minkant, tai jei ji is kart pats tas, po to gaunasi kose. Jei reik baltos ar siaip is kart geros tada nebrandinu bet darau ne pagal recepta o jau pagal save koreguota smile.gif

darysiu antrą kartą, bet pirmą man nesigavo nes pridėjau per daug pudros blush2.gif nors iškart buvo lyg ir pats tas, o kai pastovėjo sutrupėjo... doh.gif dėl to bijau laikyti ir noriu iškart dengti ax.gif
dažysiu sausais dažais, juos sausus berti į masę ar skiesti? g.gif

QUOTE(Elentari @ 2013 03 21, 00:18)
Fainika, jei darysite pirmą kartą pastilažą, darykite bet kokiu atveju bent jau iš vakaro, o jei nepavyks kas nors, o reikės jau puošti?
Aptepus tortą sviestiniu kremu aš palaikau šaldytuve, kad sustingtų. Tai ypač svarbu, jei tortas minkštas. Tada prieš dengiant mase dar labai labai plonai aptepu,kad masė priliptų. Būtina labai gerai išlyginti sviestinį kremą, nes kitaip apdengus gausis celiulitinis tortas.

tada pasidarysiu vieną iš vakaro, jeigu nesigaus bent jau bus laiko kaip sakote naują pasidaryti, o jai gausis tai dar geriau bigsmile.gif
o jeigu tą sviestinį tiesiog kokia šilta mentele pereiti, ar šiltu vandenuku? nesugadinsiu taip? g.gif
Atsakyti
o sakykit, kaip geriau uzkelt jogurtini torta ant virsaus kito g.gif gal kazkoki padekliuka daryt maziuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 21, 12:31)
o sakykit, kaip geriau uzkelt jogurtini torta ant virsaus kito  g.gif  gal kazkoki padekliuka daryt maziuka  g.gif

aš darydama dviejų aukštų naudosiu ir padėkliuką ir sutvirtinimus darysiu... ax.gif tikiuos teisingai galvoju g.gif na manau pataisys mane labiau patyrę kepėjėlės jei klystu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
tiesa, gyvateles gelyes ir tortukas thumbup.gif thumbup.gif Bandysiu gal ir as kadagelytes pakalnutes. Taip aiskiai nupaveiksluota, supratau kaip mazdaug daryt blush2.gif
Atsakyti
Ateinu su savo garmoske biggrin.gif Tikiuosi panasus gavosi. Aisku gaila, bet tik 40bosu teisejo. Butu didesni dare, buc visa 120b. padarius lotuliukas.gif

Snikersas, 3,7kg
user posted image
Atsakyti
SVEIKOS,
šedevrus darot (respects smile.gif , bet gal man galėsite skubiai patarti elementariu torto apdengimo klausimu?
darau vaikišką varškės/sviesto/cukraus kremo pertepto su sausainiais tortą ir sugalvojau apdengti ta MMG mase. kažkada seniau dariau ir apdengiau su mase iš cukraus pudros- tai apsidengė gerai, tk ryte (išėmus iš šaldytuvo) masė buvo pašlapiavus, bet čia dar nieko. pjaustant ji trupėjo gabalais doh.gif
dabar galvoju apdengt mase is gliukozės miltelių. kažin taip vėl neatsitiks? g.gif kremas tai su sviestu - ar dar papildomai reikia aptept sviestiniu kremu? o gal į šaldytuvą negalima dėt?
ačiu labai už ats
4u.gif
Atsakyti
Mingailiuk, nu pavarei cia polka su raguciais bigsmile.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Hela, aptepk sviestiniu atskirai mirksiukas.gif
Atsakyti
Rekaliukes tortai fantastiski!
Gyvatele, taip ir norisi ciupt bokala ir gurkstelt kol visos putos nenubego smile.gif
Mingailiux, nerealiai smile.gif ir kaip taip galima tikroviskai padaryt.... saunuole!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erdve: 21 kovo 2013 - 16:44
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 21, 15:48)
Ateinu su savo garmoske biggrin.gif Tikiuosi panasus gavosi. Aisku gaila, bet tik 40bosu teisejo. Butu didesni dare, buc visa 120b. padarius  lotuliukas.gif

Snikersas, 3,7kg
user posted image

koks gerulis bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif

Atsakyti
Fainika necituojam nuotrauku 4u.gif

Bet akordeonas tai super.
Gal kas turi ideju kaip lengviau butu apdengti krumpliaracio formos torta? neapsisprendziu ar mase dengti ar lieti sokoladu ar dar kuom nors g.gif gal pagelbes kas 4u.gif
Atsakyti