Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

O as vis pagalvoju, kodel jus darot Sarlot krema, o ne paprasta, kad ir sviestas su pudra g.gif Geresne iseiga, skanesnis? Niekad Sarlot nebandziau, bet ten kiausinis, pienas dedasi, tai pagal mane greiciau kremas genda, ai nieko nesuprantu blink.gif

Okmantes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 20 kovo 2013 - 14:33
QUOTE(ing. @ 2013 03 20, 14:16)
sakot geriau su Sarlot nei paprastu...
nu apgalvosiu ir si varianta,aciu kad dalinates patirtimi 4u.gif



QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 20, 15:32)
O as vis pagalvoju, kodel jus darot Sarlot krema, o ne paprasta,

visada darau tik sarlot krema.o kodel...nezinau biggrin.gif man jis tinka ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 20, 15:13)
visada darau tik sarlot krema.o kodel...nezinau  biggrin.gif  man jis tinka ir tiek smile.gif

Ir aš darydavau šarlot kremą, geras jis, bet paskui ėmiau ir sutingau lotuliukas.gif Tai darau paprastą, sviestas su kondensuotu, lygiomis dalimis dedu.
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 20, 14:32)
O as vis pagalvoju, kodel jus darot Sarlot krema, o ne paprasta, kad ir sviestas su pudra g.gif  Geresne iseiga, skanesnis? Niekad Sarlot nebandziau, bet ten kiausinis, pienas dedasi, tai pagal mane greiciau kremas genda, ai nieko nesuprantu blink.gif

Okmantes thumbup.gif

drinks_cheers.gif
as irgi anksciau dariau kelis kart su sarlot, bet man dar ir prisvila jisai, ir per daug laiko uzima terliotis, o beto dauguma mase nuima kartu su to sviestu, tai koks skirtumas ka deti, sviesta + pudra, arba kond.piena, greiciau ir prasciau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles wink.gif
Nezinau ar i tema, bet labai reik patarimo.. Pirma kart gyvenime sunui kepsiu torta biggrin.gif Kadangi jis rafaelo tai virsu galvoju barstyti kokoso drozlem, pirksiu marcipanu mase ir bandysiu konstruot masinas, ir va noreciau dar padaryti tom masinom trasa ant torto.. g.gif gal kur galetu patarti is ko man ta trasa padaryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 03 20, 16:58)
Sveikos kepejeles wink.gif
Nezinau ar i tema, bet labai reik patarimo.. Pirma kart gyvenime sunui kepsiu torta biggrin.gif Kadangi jis rafaelo tai virsu galvoju barstyti kokoso drozlem, pirksiu marcipanu mase ir bandysiu konstruot masinas, ir va noreciau dar padaryti tom masinom trasa ant torto..  g.gif  gal kur galetu patarti is ko man ta trasa padaryti?  unsure.gif

tai arba is tos pacios mases...kazkas tokio
user posted image
arba is trupinuku ar pirktiniu sokoladiniu pabarstuku kaip cia
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kada tortus aptepti sviestiniu geriau, prieš pat dengiant pastilažu ar iš vakaro? ir kiek laiko tortas gali stovėti apdengtas pastilažu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 20, 15:32)
O as vis pagalvoju, kodel jus darot Sarlot krema, o ne paprasta, kad ir sviestas su pudra g.gif  Geresne iseiga, skanesnis? Niekad Sarlot nebandziau, bet ten kiausinis, pienas dedasi, tai pagal mane greiciau kremas genda, ai nieko nesuprantu blink.gif

Okmantes thumbup.gif

Pigiau. Maziau sviesto ir kiausinis su pienu nekainuoja kaip kondensuoto indelis
Tiesa sakant net ir nebandziau kitokio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 20, 18:51)
Pigiau. Maziau sviesto ir kiausinis su pienu nekainuoja kaip kondensuoto indelis
Tiesa sakant net ir nebandziau kitokio  blush2.gif


Na, jei pigiau ir jeigu dar daugiau gaunasi, tai gal ir susigundyciau sita daryt. Bet kiek dariau, tai sviesta su pudra i vsio. Eisiu pasiskaiciuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fainika @ 2013 03 20, 18:19)
Sveikos 4u.gif

Kada tortus aptepti sviestiniu geriau, prieš pat dengiant pastilažu ar iš vakaro? ir kiek laiko tortas gali stovėti apdengtas pastilažu? g.gif


Pries pat dengiant. O apdengtas 4paras saldytuve tai tikrai, bet jauciu gal ir daug daugiau, nes pastilazas greitai negenda.
Atsakyti
kai man nei pienas, nei kiaušiniai nekainuoja tai aš mieliau renkuosi šarlot kremą... ax.gif

QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 20, 18:09)
Pries pat dengiant. O apdengtas 4paras saldytuve tai tikrai, bet jauciu gal ir daug daugiau, nes pastilazas greitai negenda.


ir nereikia palikti pastovėti aptepus? g.gif

nes reikia torto šeštadieniui tai bandau susidėlioti ką kurią dieną darytis darant tortą, kad viskas gautūsi puikiai ir nereikėtų per galvą verstis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 03 20, 18:18)
kai man nei pienas, nei kiaušiniai nekainuoja tai aš mieliau renkuosi šarlot kremą... ax.gif
ir nereikia palikti pastovėti aptepus? g.gif

nes reikia torto šeštadieniui tai bandau susidėlioti ką kurią dieną darytis darant tortą, kad viskas gautūsi puikiai ir nereikėtų per galvą verstis doh.gif


siandien kepti biskvitus,
ryt sutepti + galima pasidaryt pastilaza jei ji brandinsit,
penktad. aptepti sviestiniu ir puosti,
sestad bus jau rami galva ar dar ka biski pakoreguosit jei reiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 20, 19:11)
siandien kepti biskvitus,
ryt sutepti + galima pasidaryt pastilaza jei ji brandinsit,
penktad. aptepti sviestiniu ir puosti,
sestad bus jau rami galva ar dar ka biski pakoreguosit jei reiks smile.gif


labai ačiū 4u.gif 4u.gif

Dar turiu savaitę iki to šeštadienio (nes ne šiam reikia),tai stengiuos viską išsiaiškinti ax.gif

pastilažo galvoju nebrandinti, skaičiau kur buvo anksčiau rašyta, kad jo brandinti nebūtina g.gif
o gal geriau brandinti? g.gif kaip geriau?
Atsakyti