O as vis pagalvoju, kodel jus darot Sarlot krema, o ne paprasta, kad ir sviestas su pudra Geresne iseiga, skanesnis? Niekad Sarlot nebandziau, bet ten kiausinis, pienas dedasi, tai pagal mane greiciau kremas genda, ai nieko nesuprantu
Okmantes
QUOTE(ing. @ 2013 03 20, 14:16)
sakot geriau su Sarlot nei paprastu...
nu apgalvosiu ir si varianta,aciu kad dalinates patirtimi
nu apgalvosiu ir si varianta,aciu kad dalinates patirtimi
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 20, 15:32)
O as vis pagalvoju, kodel jus darot Sarlot krema, o ne paprasta,
visada darau tik sarlot krema.o kodel...nezinau man jis tinka ir tiek
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 20, 15:13)
visada darau tik sarlot krema.o kodel...nezinau man jis tinka ir tiek
Ir aš darydavau šarlot kremą, geras jis, bet paskui ėmiau ir sutingau Tai darau paprastą, sviestas su kondensuotu, lygiomis dalimis dedu.
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 20, 14:32)
O as vis pagalvoju, kodel jus darot Sarlot krema, o ne paprasta, kad ir sviestas su pudra Geresne iseiga, skanesnis? Niekad Sarlot nebandziau, bet ten kiausinis, pienas dedasi, tai pagal mane greiciau kremas genda, ai nieko nesuprantu
Okmantes
Okmantes
as irgi anksciau dariau kelis kart su sarlot, bet man dar ir prisvila jisai, ir per daug laiko uzima terliotis, o beto dauguma mase nuima kartu su to sviestu, tai koks skirtumas ka deti, sviesta + pudra, arba kond.piena, greiciau ir prasciau
Sveikos kepejeles
Nezinau ar i tema, bet labai reik patarimo.. Pirma kart gyvenime sunui kepsiu torta Kadangi jis rafaelo tai virsu galvoju barstyti kokoso drozlem, pirksiu marcipanu mase ir bandysiu konstruot masinas, ir va noreciau dar padaryti tom masinom trasa ant torto.. gal kur galetu patarti is ko man ta trasa padaryti?
Nezinau ar i tema, bet labai reik patarimo.. Pirma kart gyvenime sunui kepsiu torta Kadangi jis rafaelo tai virsu galvoju barstyti kokoso drozlem, pirksiu marcipanu mase ir bandysiu konstruot masinas, ir va noreciau dar padaryti tom masinom trasa ant torto.. gal kur galetu patarti is ko man ta trasa padaryti?
QUOTE(DoVi @ 2013 03 20, 16:58)
Sveikos kepejeles
Nezinau ar i tema, bet labai reik patarimo.. Pirma kart gyvenime sunui kepsiu torta Kadangi jis rafaelo tai virsu galvoju barstyti kokoso drozlem, pirksiu marcipanu mase ir bandysiu konstruot masinas, ir va noreciau dar padaryti tom masinom trasa ant torto.. gal kur galetu patarti is ko man ta trasa padaryti?
Nezinau ar i tema, bet labai reik patarimo.. Pirma kart gyvenime sunui kepsiu torta Kadangi jis rafaelo tai virsu galvoju barstyti kokoso drozlem, pirksiu marcipanu mase ir bandysiu konstruot masinas, ir va noreciau dar padaryti tom masinom trasa ant torto.. gal kur galetu patarti is ko man ta trasa padaryti?
tai arba is tos pacios mases...kazkas tokio
arba is trupinuku ar pirktiniu sokoladiniu pabarstuku kaip cia
Sveikos
Kada tortus aptepti sviestiniu geriau, prieš pat dengiant pastilažu ar iš vakaro? ir kiek laiko tortas gali stovėti apdengtas pastilažu?
Kada tortus aptepti sviestiniu geriau, prieš pat dengiant pastilažu ar iš vakaro? ir kiek laiko tortas gali stovėti apdengtas pastilažu?
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 20, 15:32)
O as vis pagalvoju, kodel jus darot Sarlot krema, o ne paprasta, kad ir sviestas su pudra Geresne iseiga, skanesnis? Niekad Sarlot nebandziau, bet ten kiausinis, pienas dedasi, tai pagal mane greiciau kremas genda, ai nieko nesuprantu
Okmantes
Okmantes
Pigiau. Maziau sviesto ir kiausinis su pienu nekainuoja kaip kondensuoto indelis
Tiesa sakant net ir nebandziau kitokio
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 20, 18:51)
Pigiau. Maziau sviesto ir kiausinis su pienu nekainuoja kaip kondensuoto indelis
Tiesa sakant net ir nebandziau kitokio
Tiesa sakant net ir nebandziau kitokio
Na, jei pigiau ir jeigu dar daugiau gaunasi, tai gal ir susigundyciau sita daryt. Bet kiek dariau, tai sviesta su pudra i vsio. Eisiu pasiskaiciuoti
Papildyta:
QUOTE(Fainika @ 2013 03 20, 18:19)
Sveikos
Kada tortus aptepti sviestiniu geriau, prieš pat dengiant pastilažu ar iš vakaro? ir kiek laiko tortas gali stovėti apdengtas pastilažu?
Kada tortus aptepti sviestiniu geriau, prieš pat dengiant pastilažu ar iš vakaro? ir kiek laiko tortas gali stovėti apdengtas pastilažu?
Pries pat dengiant. O apdengtas 4paras saldytuve tai tikrai, bet jauciu gal ir daug daugiau, nes pastilazas greitai negenda.
kai man nei pienas, nei kiaušiniai nekainuoja tai aš mieliau renkuosi šarlot kremą...
ir nereikia palikti pastovėti aptepus?
nes reikia torto šeštadieniui tai bandau susidėlioti ką kurią dieną darytis darant tortą, kad viskas gautūsi puikiai ir nereikėtų per galvą verstis
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 20, 18:09)
Pries pat dengiant. O apdengtas 4paras saldytuve tai tikrai, bet jauciu gal ir daug daugiau, nes pastilazas greitai negenda.
ir nereikia palikti pastovėti aptepus?
nes reikia torto šeštadieniui tai bandau susidėlioti ką kurią dieną darytis darant tortą, kad viskas gautūsi puikiai ir nereikėtų per galvą verstis
QUOTE(Fainika @ 2013 03 20, 18:18)
kai man nei pienas, nei kiaušiniai nekainuoja tai aš mieliau renkuosi šarlot kremą...
ir nereikia palikti pastovėti aptepus?
nes reikia torto šeštadieniui tai bandau susidėlioti ką kurią dieną darytis darant tortą, kad viskas gautūsi puikiai ir nereikėtų per galvą verstis
ir nereikia palikti pastovėti aptepus?
nes reikia torto šeštadieniui tai bandau susidėlioti ką kurią dieną darytis darant tortą, kad viskas gautūsi puikiai ir nereikėtų per galvą verstis
siandien kepti biskvitus,
ryt sutepti + galima pasidaryt pastilaza jei ji brandinsit,
penktad. aptepti sviestiniu ir puosti,
sestad bus jau rami galva ar dar ka biski pakoreguosit jei reiks
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 20, 19:11)
siandien kepti biskvitus,
ryt sutepti + galima pasidaryt pastilaza jei ji brandinsit,
penktad. aptepti sviestiniu ir puosti,
sestad bus jau rami galva ar dar ka biski pakoreguosit jei reiks
ryt sutepti + galima pasidaryt pastilaza jei ji brandinsit,
penktad. aptepti sviestiniu ir puosti,
sestad bus jau rami galva ar dar ka biski pakoreguosit jei reiks
labai ačiū
Dar turiu savaitę iki to šeštadienio (nes ne šiam reikia),tai stengiuos viską išsiaiškinti
pastilažo galvoju nebrandinti, skaičiau kur buvo anksčiau rašyta, kad jo brandinti nebūtina
o gal geriau brandinti? kaip geriau?