Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(gummy bear @ 2013 03 20, 08:53)
O gal turit ta ratuka, kur video rodo, kad linijas pataiso? Kazkurioj Cake Boss serijoj rode, kad tiesiog prideda liniuote ir su tuo ratuku pervaziuoja.

turiu panašų, gal ką nors išmislysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 19, 23:30)
aš esu tik pradedančioji kepėja, darausi šarlot kremą ir 28cm tortui aptepti sunaudoju ~220g sviesto, kiaušinį,  pusė stiklinės pieno

As su sarlot kremu aptepu du tortus 21-22cm (tokius aukstesnius) is 1pak. sviesto, 1 kiausinio... Dar trupinuku dedu truputi. Tai padideja kiekis to sviestinio kremo, daugiau galima tortu patepti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 20, 09:16)
As su sarlot kremu aptepu du tortus 21-22cm (tokius aukstesnius) is 1pak. sviesto, 1 kiausinio... Dar trupinuku dedu truputi. Tai padideja kiekis to sviestinio kremo, daugiau galima tortu patepti wink.gif

pilnai tikiu, bet man kaip tik kelis tortus dar tetepus, tai reik daugiau blush2.gif o jei įdedat trupinukų nepalieka tas sviestinis grublėtas? Ta prasme išeina lygiai išlygint? g.gif

Norėjau paklausti dar, kažkur esu mačiusi kad biskvitą apverčia, t.y. kad apačia palieka viršuj, ir tada gaunasi gražus kvadratinis tortas, nebereik tiek lyginti. Darot kas nors taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feminell'a: 20 kovo 2013 - 09:21
Sveiki

as visada sutepu tortus, aplieku juos saldytuve sustingt ir kai imu aptepinet ir lygint, apverciu aukstyn kojom.Tada pavirsius lygus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 20, 10:20)
pilnai tikiu, bet man kaip tik kelis tortus dar tetepus, tai reik daugiau blush2.gif o jei įdedat trupinukų nepalieka tas sviestinis grublėtas? Ta prasme išeina lygiai išlygint? g.gif

Norėjau paklausti dar, kažkur esu mačiusi kad biskvitą apverčia, t.y. kad apačia palieka viršuj, ir tada gaunasi gražus kvadratinis tortas, nebereik tiek lyginti. Darot kas nors taip?

Trupinukus smulkiai sublenderiuoju. Nielieka jokiu grudeliu

O del biskvito apvertimo as irgi apverciu dauguma
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif Atsiprasau,jeigu pasikartosiu su klausimu. Dariau slapia beze,bet tik idejus citrinos sulciu ji man tokia lygtai sutraukta gabaliukasi liko blink.gif ir niekaip nebeissiplake schmoll.gif Gal galit patarti ka ne taip darau? JUs naudojat citrinos sultis ar citrinos rugstele?
Dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2013 03 20, 11:54)
Sveikos kepejeles 4u.gif Atsiprasau,jeigu pasikartosiu su klausimu. Dariau slapia beze,bet  tik idejus citrinos sulciu ji man tokia lygtai sutraukta gabaliukasi liko blink.gif ir niekaip nebeissiplake schmoll.gif Gal galit patarti ka ne taip darau? JUs naudojat citrinos sultis ar citrinos rugstele?
Dekui uz atsakyma 4u.gif

Nors ir nesu profė, dar tik mokausi, bet dedu tik rūgštį, nuo sulčių išskystėja jei neklystu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif Atsiprasau,jeigu pasikartosiu su klausimu. Dariau slapia beze,bet  tik idejus citrinos sulciu ji man tokia lygtai sutraukta gabaliukasi liko blink.gif ir niekaip nebeissiplake schmoll.gif Gal galit patarti ka ne taip darau? JUs naudojat citrinos sultis ar citrinos rugstele?
Dekui uz atsakyma 4u.gif

citrinos rugstele(deti pries gala),del sulciu nezinau
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 03 20, 10:01)
Nors ir nesu profė, dar tik mokausi, bet dedu tik rūgštį, nuo sulčių išskystėja jei neklystu  blush2.gif

QUOTE(Pintikė @ 2013 03 20, 10:04)
citrinos rugstele(deti pries gala),del sulciu nezinau

Nu reiks nepatingeti ir eiti pabandyti su citrinos rugstele g.gif
Atsakyti
tik citrinos rugstele (kruopeles)
Atsakyti
Dekui uz atsakyma 4u.gif

dedu dauguma rugstele, bet dedu iskart, o gale jau pataisau, jej truksta dadedu.
o jej sultys, tai reiktu iskart deti i NEplaktus baltimus
as darau pagal si recepta, kur dedama dar 3 saukstus vandens, tai vietoje vandens dedu sulciu kaikada ax.gif
http://www.foodclub.ru/detail/6252/
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 19, 22:30)
aš esu tik pradedančioji kepėja, darausi šarlot kremą ir 28cm tortui aptepti sunaudoju ~220g sviesto, kiaušinį,  pusė stiklinės pieno

aciu 4u.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 20, 09:16)

aciu 4u.gif

sakot geriau su Sarlot nei paprastu...
nu apgalvosiu ir si varianta,aciu kad dalinates patirtimi 4u.gif
Atsakyti