Su beze man irgi keistai gaunasi - kartais gerai, o kartais tokia na greičiau džiūvanti. Nors papuošti vistiek gaunasi, o ta padžiuvusi, trapi man būna skanesnė net
Dar bepuošiant vis pagalvoju,kad noriu antgaliuką nusipirkti. Iki šiol švirkštu puošiu ir mano išsirinktas antgalis švirkštui netiks. Noriu paklausti kaip jūs visos darote - ar perkate konditerinius maišelius, ar dar adapterius naudojate? Kaip būtų geriau? O gal galima maišelį susisukti kažkaip iš kepimo popieriaus ir prisitaikyti tada antgaliukui
Okmante ,tikrai puikus ir nematytas tortukas saunuole
QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 18:15)
būtent taip ir yra. Reiškia, reik tiesiog žinot, kada sustot
as stoju plakti,kai matau kada krema taip lyg prie puodo dugno ima traukti.sunku nupasakoti,bet gal kazkiek aiskiau bus kai plaksit ir prisiminsit sita mano parasyma
Merginos,o kaip del sviestinio kremo, patarkit ka
kiek jus jo sunaudojat, aptepdamos 30cm ir 26cm tortus?
pirma karta reikes tept, tai nzn kiek pasiruost...
ir ar tarkim,jei raso 2:1, tai imt pvz 200g sviesto ir 100g kondensuoto?
o koks tas kondensuotas turi buti?
paprastas 8proc riebumo tinka?
kitokio neradau musu Maximoj, apart Rududu
kiek jus jo sunaudojat, aptepdamos 30cm ir 26cm tortus?
pirma karta reikes tept, tai nzn kiek pasiruost...
ir ar tarkim,jei raso 2:1, tai imt pvz 200g sviesto ir 100g kondensuoto?
o koks tas kondensuotas turi buti?
paprastas 8proc riebumo tinka?
kitokio neradau musu Maximoj, apart Rududu
as naudoju imautes plastikines vietoj maisiuko
del kremo - priklauso kaip tepsit, bet manau gal daugiau reiktu
Gausybes rago idejos:
http://vibraven333.d...-cake-135297422
http://katiescakes1....lenty-cake.html
del kremo - priklauso kaip tepsit, bet manau gal daugiau reiktu
Gausybes rago idejos:
http://vibraven333.d...-cake-135297422
http://katiescakes1....lenty-cake.html
QUOTE(ing. @ 2013 03 19, 21:39)
Merginos,o kaip del sviestinio kremo, patarkit ka
kiek jus jo sunaudojat, aptepdamos 30cm ir 26cm tortus?
pirma karta reikes tept, tai nzn kiek pasiruost...
ir ar tarkim,jei raso 2:1, tai imt pvz 200g sviesto ir 100g kondensuoto?
o koks tas kondensuotas turi buti?
paprastas 8proc riebumo tinka?
kitokio neradau musu Maximoj, apart Rududu
kiek jus jo sunaudojat, aptepdamos 30cm ir 26cm tortus?
pirma karta reikes tept, tai nzn kiek pasiruost...
ir ar tarkim,jei raso 2:1, tai imt pvz 200g sviesto ir 100g kondensuoto?
o koks tas kondensuotas turi buti?
paprastas 8proc riebumo tinka?
kitokio neradau musu Maximoj, apart Rududu
aš esu tik pradedančioji kepėja, darausi šarlot kremą ir 28cm tortui aptepti sunaudoju ~220g sviesto, kiaušinį, pusė stiklinės pieno
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 19, 21:17)
as stoju plakti,kai matau kada krema taip lyg prie puodo dugno ima traukti.sunku nupasakoti,bet gal kazkiek aiskiau bus kai plaksit ir prisiminsit sita mano parasyma
suprantu, ką norėjot pasakyt.
Ačiū
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 19, 22:47)
ačiū o tikėjaus kad kaip nors prasisuksiu su turimais įrangiai, deja
---
Jeigu darsysiu 2 aukštų tortą, vienas skonis tiramisu, kitas rafaelo, kurį reikėtų dėti į apačią?
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 20, 09:34)
ačiū o tikėjaus kad kaip nors prasisuksiu su turimais įrangiai, deja
O gal turit ta ratuka, kur video rodo, kad linijas pataiso? Kazkurioj Cake Boss serijoj rode, kad tiesiog prideda liniuote ir su tuo ratuku pervaziuoja.