Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Su beze man irgi keistai gaunasi - kartais gerai, o kartais tokia na greičiau džiūvanti. Nors papuošti vistiek gaunasi, o ta padžiuvusi, trapi man būna skanesnė net smile.gif

Dar bepuošiant vis pagalvoju,kad noriu antgaliuką nusipirkti. Iki šiol švirkštu puošiu ir mano išsirinktas antgalis švirkštui netiks. Noriu paklausti kaip jūs visos darote - ar perkate konditerinius maišelius, ar dar adapterius naudojate? Kaip būtų geriau? O gal galima maišelį susisukti kažkaip iš kepimo popieriaus ir prisitaikyti tada antgaliukui g.gif
Atsakyti
Okmante ,tikrai puikus ir nematytas tortukas saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 18:15)
būtent taip ir yra. Reiškia, reik tiesiog žinot, kada sustot  smile.gif

as stoju plakti,kai matau kada krema taip lyg prie puodo dugno ima traukti.sunku nupasakoti,bet gal kazkiek aiskiau bus kai plaksit ir prisiminsit sita mano parasyma biggrin.gif
Atsakyti
g.gif Reikia patarimo kaip puosti torta "Gausybes ragas".Aciu
Atsakyti
Merginos,o kaip del sviestinio kremo, patarkit ka 4u.gif
kiek jus jo sunaudojat, aptepdamos 30cm ir 26cm tortus?
pirma karta reikes tept, tai nzn kiek pasiruost...
ir ar tarkim,jei raso 2:1, tai imt pvz 200g sviesto ir 100g kondensuoto?
o koks tas kondensuotas turi buti?
paprastas 8proc riebumo tinka?
kitokio neradau musu Maximoj, apart Rududu doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Gal pagelbėsit, su kuo padaromi tie įrėžimai šonuose?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feminell'a: 19 kovo 2013 - 22:27
as naudoju imautes plastikines vietoj maisiuko smile.gif
del kremo - priklauso kaip tepsit, bet manau gal daugiau reiktu g.gif
Gausybes rago idejos:
http://vibraven333.d...-cake-135297422
http://katiescakes1....lenty-cake.html
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 03 19, 21:39)
Merginos,o kaip del sviestinio kremo, patarkit ka 4u.gif
kiek jus jo sunaudojat, aptepdamos 30cm ir 26cm tortus?
pirma karta reikes tept, tai nzn kiek pasiruost...
ir ar tarkim,jei raso 2:1, tai imt pvz 200g sviesto ir 100g kondensuoto?
o koks tas kondensuotas turi buti?
paprastas 8proc riebumo tinka?
kitokio neradau musu Maximoj, apart Rududu doh.gif

aš esu tik pradedančioji kepėja, darausi šarlot kremą ir 28cm tortui aptepti sunaudoju ~220g sviesto, kiaušinį, pusė stiklinės pieno
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 19, 23:23)
Labas vakaras.
Gal pagelbėsit, su kuo padaromi tie įrėžimai šonuose?


va cia info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 19, 21:17)
as stoju plakti,kai matau kada krema taip lyg prie puodo dugno ima traukti.sunku nupasakoti,bet gal kazkiek aiskiau bus kai plaksit ir prisiminsit sita mano parasyma biggrin.gif


suprantu, ką norėjot pasakyt.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 19, 22:47)

ačiū 4u.gif o tikėjaus kad kaip nors prasisuksiu su turimais įrangiai, deja blush2.gif
---

Jeigu darsysiu 2 aukštų tortą, vienas skonis tiramisu, kitas rafaelo, kurį reikėtų dėti į apačią? g.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 20, 09:34)
ačiū 4u.gif  o tikėjaus kad kaip nors prasisuksiu su turimais įrangiai, deja blush2.gif


O gal turit ta ratuka, kur video rodo, kad linijas pataiso? Kazkurioj Cake Boss serijoj rode, kad tiesiog prideda liniuote ir su tuo ratuku pervaziuoja.
Atsakyti