Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

labas visoms kepejoms ir puosejoms. kiekviena diena pareigingai vis skaitau ka paraset. vis zaviuosi jusu darbais-visos be isimties esat saunuoles, labai kuribingos smile.gif cia jums visoms 4u.gif
idedu savo keturiu dienu darba doh.gif buvo dukrytes gimtadienis, tai priemiau issuki ir labai stengiausi ispildyti jos nora :)zinoma, trukumas praktikos daro savo blush2.gif ir padekliukas islindo ir kita spalva jo galejo buti, kai kur nevisai tiesiai, kai kur celiulitas ax.gif jei kas nezinot, tai... veikejai vadinasi Octonauts (cia triju pagrindiniu veikeju figureles)ir tai, kame jie sedi, yra vienas is ju komandos povandeniniu laivu "Gup X". viduj medutis, figureles, dekoracija aplink ir padengimas is pirktines mases, svoris apie 5kg.
user posted image
user posted image
user posted image
niekaip nemoku ikelti mazesniu nuotrauku g.gif
Atsakyti
Okmantes, nu kaip pirmas tortas, tai tikrai labai super 4u.gif
nematau as jokiu celiulitu, svarbiausia,kad mama labai stengesi wink.gif
o tokio filmuko nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 03 19, 15:39)

aciu ing., bet tai ne pirmas tortas...pirmas buvo mazdaug pries metus smile.gif darau dazniausiai savo seimai ivairiausiom progom, vis pamegindama ka nors nauja-todel ir sakau,kad tos praktikos ne kazikiek ax.gif
Atsakyti
o ar gali šlapia beze persiplakt? Kartais galvoju, kad lyg ir pavyko susidraugaut su ja, o kartais ir vėl sugadinu. Lyg ir atrodo, kad gerai, tik ji tokia šlapia ir lieka.

user posted image

O jei bandau ilgiau plakt, beze pakeičia konsistenciją.. Gal ne plakime esmė, gal ką nors kita ne taip darau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 03 18, 20:51)
Merginos, padekit dar smile.gif
Gal kur Lt galima nusipirkti ta reljefini kocela, su kuriuo mases rastas isgaunamas grazus?
radau ebay ir pan, ale bijau,akd nespes ateit per 3 sav,o poto pasimesiu ir nervuosiuos, jei negausiu smile.gif
o gal jis kazkaip Lt kitaip vadinas, nes ivedus i paieska, ismeta vos pora variantu imanomu unsure.gif

Jums atsake,kad yra toks kocelas cake-deko.lt.Paziurejau,bet kaina,tai 54 lt doh.gif Esu pirkusi is amazon.co.uk tai kaina 5.95 svaro.
As daug ka perku is amazon.co.uk atsiuncia gan greitai,o perkant uz 30 euru atsiuncia nemokamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2013 03 19, 17:25)

blink.gif thumbup.gif
QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 17:48)
o ar gali šlapia beze persiplakt?

perplakus jos pasidaro maziau ir ji greitai sudziuna-kazka tokio seniau esu pastebejusi
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 19, 17:11)
perplakus jos pasidaro maziau ir ji greitai sudziuna-kazka tokio seniau esu pastebejusi

būtent taip ir yra. Reiškia, reik tiesiog žinot, kada sustot smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 03 19, 13:39)
Man labai labai  wub.gif Sokoladine Pagunda

Tikrai viliojančiai skamba. Einu ieskot receptuko.
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 03 19, 17:39)

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2013 03 19, 13:52)
Turtingas kavos, švelni naktis, juodas miškas  wub.gif

Ačiū labai. Ieškau jų receptų.
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2013 03 19, 13:10)
O tai kaip žymimas greitis. jei iš vis kaip nors žymimas g.gif

Na, nežinau... man regis, kad jis niekaip nežimymas, turiu du mikserius, vieną 350 W kitą 1000 W abu plaka vienodu greičiu, tik jei reikia ką ilgiau plakti, tai su 1000 W esu tikra, kad neparūks dūmai. smile.gif
Atsakyti
Žiūrėjau išsižiojus - rankų miklumas bigsmile.gif
http://www.youtube.c...h?v=UCrY0hLeWyU
Atsakyti