labas visoms kepejoms ir puosejoms. kiekviena diena pareigingai vis skaitau ka paraset. vis zaviuosi jusu darbais-visos be isimties esat saunuoles, labai kuribingos cia jums visoms
idedu savo keturiu dienu darba buvo dukrytes gimtadienis, tai priemiau issuki ir labai stengiausi ispildyti jos nora :)zinoma, trukumas praktikos daro savo ir padekliukas islindo ir kita spalva jo galejo buti, kai kur nevisai tiesiai, kai kur celiulitas jei kas nezinot, tai... veikejai vadinasi Octonauts (cia triju pagrindiniu veikeju figureles)ir tai, kame jie sedi, yra vienas is ju komandos povandeniniu laivu "Gup X". viduj medutis, figureles, dekoracija aplink ir padengimas is pirktines mases, svoris apie 5kg.
niekaip nemoku ikelti mazesniu nuotrauku
Okmantes, nu kaip pirmas tortas, tai tikrai labai super
nematau as jokiu celiulitu, svarbiausia,kad mama labai stengesi
o tokio filmuko nezinau
o tokio filmuko nezinau
QUOTE(ing. @ 2013 03 19, 15:39)
o tokio filmuko nezinau
o tokio filmuko nezinau
aciu ing., bet tai ne pirmas tortas...pirmas buvo mazdaug pries metus darau dazniausiai savo seimai ivairiausiom progom, vis pamegindama ka nors nauja-todel ir sakau,kad tos praktikos ne kazikiek
QUOTE(ing. @ 2013 03 18, 20:51)
Merginos, padekit dar
Gal kur Lt galima nusipirkti ta reljefini kocela, su kuriuo mases rastas isgaunamas grazus?
radau ebay ir pan, ale bijau,akd nespes ateit per 3 sav,o poto pasimesiu ir nervuosiuos, jei negausiu
o gal jis kazkaip Lt kitaip vadinas, nes ivedus i paieska, ismeta vos pora variantu imanomu
Gal kur Lt galima nusipirkti ta reljefini kocela, su kuriuo mases rastas isgaunamas grazus?
radau ebay ir pan, ale bijau,akd nespes ateit per 3 sav,o poto pasimesiu ir nervuosiuos, jei negausiu
o gal jis kazkaip Lt kitaip vadinas, nes ivedus i paieska, ismeta vos pora variantu imanomu
Jums atsake,kad yra toks kocelas cake-deko.lt.Paziurejau,bet kaina,tai 54 lt Esu pirkusi is amazon.co.uk tai kaina 5.95 svaro.
As daug ka perku is amazon.co.uk atsiuncia gan greitai,o perkant uz 30 euru atsiuncia nemokamai
QUOTE(okmantes @ 2013 03 19, 17:25)
QUOTE(saintlina @ 2013 03 19, 17:48)
o ar gali šlapia beze persiplakt?
perplakus jos pasidaro maziau ir ji greitai sudziuna-kazka tokio seniau esu pastebejusi
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 19, 17:11)
perplakus jos pasidaro maziau ir ji greitai sudziuna-kazka tokio seniau esu pastebejusi
būtent taip ir yra. Reiškia, reik tiesiog žinot, kada sustot
Ačiū
QUOTE(kr1stute @ 2013 03 19, 13:39)
Man labai labai Sokoladine Pagunda
Tikrai viliojančiai skamba. Einu ieskot receptuko.
QUOTE(ing. @ 2013 03 19, 17:39)
o tokio filmuko nezinau
o tokio filmuko nezinau
QUOTE(šarūnė @ 2013 03 19, 13:52)
Turtingas kavos, švelni naktis, juodas miškas
Ačiū labai. Ieškau jų receptų.
QUOTE(jumakavec @ 2013 03 19, 13:10)
O tai kaip žymimas greitis. jei iš vis kaip nors žymimas
Na, nežinau... man regis, kad jis niekaip nežimymas, turiu du mikserius, vieną 350 W kitą 1000 W abu plaka vienodu greičiu, tik jei reikia ką ilgiau plakti, tai su 1000 W esu tikra, kad neparūks dūmai.
Žiūrėjau išsižiojus - rankų miklumas
http://www.youtube.c...h?v=UCrY0hLeWyU
http://www.youtube.c...h?v=UCrY0hLeWyU