QUOTE(*Keila* @ 2013 03 11, 11:27)
tai gal per daug dazu ipylet? skysti ar geliniai? as naudoju gelinius. idedu pries plakant i grietinele ir issiplaku, niekas netezta
dazai buvo skysti Dr.Oetker'io.
o ilasinom i 250ml vos viena lasiuka.
o geliniai tai cia kur piestukuose tokie buna po 4 spalvas gal?
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2009 02 17, 22:34)
Rugiagele, bandysiu tau padet del juodo misko, aisku jei noresi taip daryt. Man juodasis miskas ir beze visiskai nesuderinamieji skoniai. Labiau ten tiktu papuosimas grietinele, nes kremas tai is grietineles, tai taip skoniai nesipjaus. Idedu tau viena torciuka, man jis begalo graziai atrodo, cia puosta plakta grietinele. Skaiciukus galima padaryti tarkim is balto sokolado, bei ta sokolada padazyti su dazais.

Cia ne mano tortas
Norejom va taip va papuosti kaip sitoje Asseni idetoje nuotraukoje, bet gavosi snipstas

gal dar galit parasyti, is ko tie "makaroniukai" daryti buvo? negi irgi grietinele?
Papildyta:
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2009 11 20, 11:12)
gaminu šokoladinius lapus, ant apatinės lapo pusės tepu šiltą šokoladą
Dar pasakykit prasau, kur gaunate tokiu lapu, noriu ir as tokiu lapuku pasidaryt
Is anksto dekui visoms atsakiusioms