MERGAITES,REIK PATARIMO;
Paprase iskept jogurtini torta,koks biskvitas tinkamesnis: iprastas tas senobinis? ar tiktu raffaelo biskvitas?ir kokius vaisius naudot konservuotus ar sviezius ?
Aciu
QUOTE(astase @ 2013 03 18, 18:52)
MERGAITES,REIK PATARIMO;
Paprase iskept jogurtini torta,koks biskvitas tinkamesnis: iprastas tas senobinis? ar tiktu raffaelo biskvitas?ir kokius vaisius naudot konservuotus ar sviezius ?
Aciu
Aciu
cia jau jusu pasirinkimas, man asmeniskai skaniau su rafaelo
o vaisius naudoti galima ir sviezius (bet tada nulupti) ir konservuotus, tik nenaudokit kivi ir ananasu, nes praskiedzia krema, nedraugauja su zelatina.
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 18, 19:04)
o vaisius naudoti galima ir sviezius (bet tada nulupti) ir konservuotus, tik nenaudokit kivi ir ananasu, nes praskiedzia krema, nedraugauja su zelatina.
aš kada dėjau kivi, nepraskiedė kremo, bet neskanu buvo nes jie apkarto
QUOTE(Fainika @ 2013 03 18, 19:18)
aš kada dėjau kivi, nepraskiedė kremo, bet neskanu buvo nes jie apkarto
o man kazkada ananasai apkarto.. ir kiviai tikrai nedraugauja su zelatina....
va ir man uzsisake jogurtini. Ir kad butu kalnelis su gelem. Dabar va klausiu ar gerai sumasciau daryt. Galvoju klosiu i bliuda biskvita ir tada pilsiu jogurta, biski biskvito pasluoksniuosiu, vel jogurto ir baigsiu biskvitu. O i bliuda iskarto dar klot maistine plevele ar iskris ir taip biskvitas ar sviestini krema galiu dazyti? nori lengvo, tai mases galvoju nebedet, nudazyciau zaliai sviestini ir deliociau geles ar gerai cia as planuoju
QUOTE(umedyte @ 2013 03 18, 19:29)
o man kazkada ananasai apkarto.. ir kiviai tikrai nedraugauja su zelatina....
taip apkarsta sureaguoja su laktoze, o jei norima deti i zelatina kivi ar svieziu ananasu tai reiktu naudoti tortenguss su ja viskas ok.
Labai atsiprašau mergytės. Viską gaminau pirmą kartą. pažiūrėti cia
Aciu jums mergaites
Lituke sypsenele mielas zuikutis...
Lituke sypsenele mielas zuikutis...
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 18, 19:43)
dekit celofana
Merginos, padekit dar
Gal kur Lt galima nusipirkti ta reljefini kocela, su kuriuo mases rastas isgaunamas grazus?
radau ebay ir pan, ale bijau,akd nespes ateit per 3 sav,o poto pasimesiu ir nervuosiuos, jei negausiu
o gal jis kazkaip Lt kitaip vadinas, nes ivedus i paieska, ismeta vos pora variantu imanomu
Gal kur Lt galima nusipirkti ta reljefini kocela, su kuriuo mases rastas isgaunamas grazus?
radau ebay ir pan, ale bijau,akd nespes ateit per 3 sav,o poto pasimesiu ir nervuosiuos, jei negausiu
o gal jis kazkaip Lt kitaip vadinas, nes ivedus i paieska, ismeta vos pora variantu imanomu
QUOTE(ing. @ 2013 03 18, 21:51)
Merginos, padekit dar
radau ebay ir pan, ale bijau,akd nespes ateit per 3 sav,
radau ebay ir pan, ale bijau,akd nespes ateit per 3 sav,
Gal sitokie tiktu My Webpage ?
QUOTE(astase @ 2013 03 18, 17:52)
MERGAITES,REIK PATARIMO;
Aciu
Aciu
aš pakolkas visiems kepu rafaeolo biskvitą, nes man jis žiauriai skanus ir tikrai tinka prie daugumos tortų