Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

nea schmoll.gif negalima, patiš masė...o kam dengtą mase, dar grietinėle puošti??? jei reikia piešinio kokio, tai aisingu pieškit 4u.gif šokoladu, ta pačia mase per švirškštą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 15, 19:06)

aciu smile.gif
QUOTE(ing. @ 2013 03 15, 19:03)
aha, sita as suprantu,kad rastui,bet tai o kazin galima juo pakocioti ta pastilaza,kuris bus dengiamas ant torto kazin?
nu logiskai mastant manyciau,akd turetu buti galima unsure.gif
mastau,ar verta pirkti del vieno karto naudojimo blush2.gif

nelabai su juo pakociosit, tik perbrauksit smile.gif
o kodel vienam? jei daugiau kepat tikrai rasit kur pritaikyti smile.gif (kai as mokejau apie 10lt tai man jis patinka smile.gif )

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2013 03 16, 06:58)
nea schmoll.gif  negalima, patiš masė...o kam dengtą mase, dar grietinėle puošti??? jei reikia piešinio kokio, tai aisingu pieškit 4u.gif šokoladu, ta pačia mase per švirškštą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš galvoju tik apačioj kremu pabanguot, tikėjausi išsisukt su grietinėle ax.gif
Atsakyti
[quote=leguska69,2013 03 15, 14:15]
Merginos, pagelbekit man. noriu padaryti torta su zmogaus voro atvaizdu.
==========

O gal geriau deti valgoma piesinuka ?
http://www_cake-deco...c...0&Itemid=54
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 kovo 2013 - 09:51
Mingailiux, kaip man patinka Jūsų tortai... Elegantiški, spalvingi, skoningi. Pasaka wub.gif
SZ, laabai gražūs wub.gif ar makvynas apteptas degtine? g.gif drakoniukas koks mielas wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 15, 18:14)
stai seniau darytas tortukas user posted image
as tai kartona aptraukiu.

aciu visoms

Nu kokie visi grazus,labai dailus rastelis 4u.gif

QUOTE(mamusiuka @ 2013 03 15, 19:45)
Lygiai tokį patį nusipirkau per kažkurio portalo akcijas-18lt, labai smagus ir darbui su mase, kai reikia gražaus rašto ir sausainukams, kurie labai gražūs gaunasi thumbup.gif

aciu 4u.gif
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 16, 09:13)
aciu smile.gif

nelabai su juo pakociosit, tik perbrauksit smile.gif
o kodel vienam? jei daugiau kepat tikrai rasit kur pritaikyti smile.gif (kai as mokejau apie 10lt tai man jis patinka smile.gif )

na kepu labai labai retai ir tai tik saviskiu ratui. dazniausiai puosiam tik grietinele ant virsaus,tad rastam isgauti kaip ir nelabai reikalingas mums daiktas.ale si karta norisi tobulo,nuo kurio visi aikciotu (jei aisku kas gausis apskritai unsure.gif ) blush2.gif
tai ir mastau,ar verta pirkti blush2.gif
Atsakyti

i 
Merginos, prašau, necituokite nuotraukų.
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 16, 11:39)
SZ, laabai gražūs wub.gif  ar makvynas apteptas degtine? g.gif drakoniukas koks mielas wub.gif

aciu
vandenuku.tada raudona spalva ryskesne pasidaro
Atsakyti
kaip Jūs tas figūrėles išraitot, nesuprantu...nesusidraugauju aš su jom sad.gif snikersas
user posted image

o šitą šį vakarą pati lapnosiu su grupiokėmis smile.gif
user posted image

geriau kvietkus lipdau... smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 16 kovo 2013 - 12:22
Sveikutes norejau jusu paklausti jei beze puosi torta standartini 30cm formoj kepta kiek reiketu kiausiniu baltymu sunaudoti?
Atsakyti
Gimtadienio tortas, karamelinis - sviestinis kremas , rafaelo biskvitai , pastilazas, figureles is spec. lipdymo mases(pirktines)

user posted image
Atsakyti
Sveikos, ir vėl grožių pridėjot wub.gif

aš vėl su savo kvailais klausimais blush2.gif atsiprašau jei atsibodau jau, bet noriu viską išsiaiškinti, kad kai reikės daryti nepridaryčiau nesamonių ax.gif

kuo prilipinate papuošimus (gelytės, rožes, figūrėles) prie torto dengto pastilažu? g.gif želatina gal?g.gif
Atsakyti