nea negalima, patiš masė...o kam dengtą mase, dar grietinėle puošti??? jei reikia piešinio kokio, tai aisingu pieškit šokoladu, ta pačia mase per švirškštą
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 15, 19:06)
aciu
QUOTE(ing. @ 2013 03 15, 19:03)
aha, sita as suprantu,kad rastui,bet tai o kazin galima juo pakocioti ta pastilaza,kuris bus dengiamas ant torto kazin?
nu logiskai mastant manyciau,akd turetu buti galima
mastau,ar verta pirkti del vieno karto naudojimo
nu logiskai mastant manyciau,akd turetu buti galima
mastau,ar verta pirkti del vieno karto naudojimo
nelabai su juo pakociosit, tik perbrauksit
o kodel vienam? jei daugiau kepat tikrai rasit kur pritaikyti (kai as mokejau apie 10lt tai man jis patinka )
QUOTE(Olesta @ 2013 03 16, 06:58)
nea negalima, patiš masė...o kam dengtą mase, dar grietinėle puošti??? jei reikia piešinio kokio, tai aisingu pieškit šokoladu, ta pačia mase per švirškštą
aš galvoju tik apačioj kremu pabanguot, tikėjausi išsisukt su grietinėle
[quote=leguska69,2013 03 15, 14:15]
Merginos, pagelbekit man. noriu padaryti torta su zmogaus voro atvaizdu.
==========
O gal geriau deti valgoma piesinuka ?
http://www_cake-deco...c...0&Itemid=54
Merginos, pagelbekit man. noriu padaryti torta su zmogaus voro atvaizdu.
==========
O gal geriau deti valgoma piesinuka ?
http://www_cake-deco...c...0&Itemid=54
Mingailiux, kaip man patinka Jūsų tortai... Elegantiški, spalvingi, skoningi. Pasaka
SZ, laabai gražūs ar makvynas apteptas degtine? drakoniukas koks mielas
Sveikos,
Nu kokie visi grazus,labai dailus rastelis
aciu
na kepu labai labai retai ir tai tik saviskiu ratui. dazniausiai puosiam tik grietinele ant virsaus,tad rastam isgauti kaip ir nelabai reikalingas mums daiktas.ale si karta norisi tobulo,nuo kurio visi aikciotu (jei aisku kas gausis apskritai )
tai ir mastau,ar verta pirkti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 15, 18:14)
Nu kokie visi grazus,labai dailus rastelis
QUOTE(mamusiuka @ 2013 03 15, 19:45)
Lygiai tokį patį nusipirkau per kažkurio portalo akcijas-18lt, labai smagus ir darbui su mase, kai reikia gražaus rašto ir sausainukams, kurie labai gražūs gaunasi
aciu
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 16, 09:13)
aciu
o kodel vienam? jei daugiau kepat tikrai rasit kur pritaikyti (kai as mokejau apie 10lt tai man jis patinka )
na kepu labai labai retai ir tai tik saviskiu ratui. dazniausiai puosiam tik grietinele ant virsaus,tad rastam isgauti kaip ir nelabai reikalingas mums daiktas.ale si karta norisi tobulo,nuo kurio visi aikciotu (jei aisku kas gausis apskritai )
tai ir mastau,ar verta pirkti
QUOTE(feminell'a @ 2013 03 16, 11:39)
aciu
vandenuku.tada raudona spalva ryskesne pasidaro
Sveikutes norejau jusu paklausti jei beze puosi torta standartini 30cm formoj kepta kiek reiketu kiausiniu baltymu sunaudoti?
Sveikos, ir vėl grožių pridėjot
aš vėl su savo kvailais klausimais atsiprašau jei atsibodau jau, bet noriu viską išsiaiškinti, kad kai reikės daryti nepridaryčiau nesamonių
kuo prilipinate papuošimus (gelytės, rožes, figūrėles) prie torto dengto pastilažu? želatina gal?
aš vėl su savo kvailais klausimais atsiprašau jei atsibodau jau, bet noriu viską išsiaiškinti, kad kai reikės daryti nepridaryčiau nesamonių
kuo prilipinate papuošimus (gelytės, rožes, figūrėles) prie torto dengto pastilažu? želatina gal?