Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

saules_zuikuti 4u.gif na ir kurybinga jusu savaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 14, 23:21)
o tos 2 gelytes kam?zvakutem ismeigti?

taip smile.gif bus dvi mazytes plonos zvakutes tai tokiu reikejo smile.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 15, 11:05)
ramune.v,  thumbup.gif , o kiek lelyte sveria ?

aciu smile.gif 2.2kg gryno torto (be padeklo ir barbes)
Atsakyti
Sveikos, čia mano pirmas gyvenime puoštas tortas. Padengtas marianne masė ir ir puolimas iš marshmallow masė.
Papildyta:
QUOTE(lituke-sypsenele @ 2013 03 15, 18:54)
Sveikos, čia mano pirmas gyvenime puoštas tortas. Padengtas  marianne masė ir ir puolimas iš marshmallow masė.

Atsakyti
SZ bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif griuuunu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 03 15, 14:56)
rastui
------------

aha, sita as suprantu,kad rastui,bet tai o kazin galima juo pakocioti ta pastilaza,kuris bus dengiamas ant torto kazin?
nu logiskai mastant manyciau,akd turetu buti galima unsure.gif
mastau,ar verta pirkti del vieno karto naudojimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 kovo 2013 - 19:04
Pagaliau tortu prikelet thumbup.gif

taip pagalvojau, kad Zuikutis su Mingailiux baigia visus Siaulius apkepti biggrin.gif Saunuoles:)

ramune.v dailus abudu, sokoladinio spalvytes ir gelytes grazios, barbe grazi thumbup.gif

pasta222 visi dailus, tvarkingi, santurus tokie wub.gif Padekliukai geri, gal parasytumet is kur siunciates? 4u.gif

Mingailiux visi grazus, bet su 3 zmogeliukais toks labai wub.gif

S_Z kiek tortu! Nu super, ir nei vieno grozis nuo kiekio nenukentejo thumbup.gif

Man labai grazu, kai jus padekliukus prie tortu priderinat wub.gif Gal isduosit paslapti, ka aptraukiat dovanu popieriumi? Man panasu i kartona, nes padekliukai tokie storoki atrodo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 03 15, 19:03)
aha, sita as suprantu,kad rastui,bet tai o kazin galima juo pakocioti ta pastilaza,kuris bus dengiamas ant torto kazin?

stai seniau darytas tortukas user posted image

QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 15, 19:06)
ka aptraukiat dovanu popieriumi? Man panasu i kartona, nes padekliukai tokie storoki atrodo 4u.gif

as tai kartona aptraukiu.

aciu visoms
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 03 15, 13:59)
ir dar gal kuri atsakysit, jei nepabodau dar smile.gif kam reikalingas toks kocelas:
http://www.ebay.co.u...=item231b2743c2

Lygiai tokį patį nusipirkau per kažkurio portalo akcijas-18lt, labai smagus ir darbui su mase, kai reikia gražaus rašto ir sausainukams, kurie labai gražūs gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Man tas kocelas tai labai patinka, daznai nauduoju thumbup.gif bet torto apdengti su rastu nebandziau ax.gif

pasta222, labai faini pavasariski grazus tortukai thumbup.gif
Mingailiux ir *saules_zuikutis* Tortukai FANTASTISKI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Labai grazu, irgi pastebejau , kad puikiai suderinti padekliuka thumbup.gif i, tai duoda pamildomo grozio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 03 15, 14:15)
Merginos, pagelbekit man. noriu padaryti torta su zmogaus voro atvaizdu. jis turetu buti nupiestas ant torto. dabar atsisedus krapstau galva, kaip ji reikia nupiesti. ar teisingas mano mastymas:

atsispausdinu paveiksliuka, ant jo dedu kepimo popieriaus, su lydytu sokoladu apvedzioju konturus zmogaus voro ir tada... reikia ji nuspalvinti, o kaip tai padaryti? su kuo? o gal dar yra kazkokiu kitu budu piesimo, kuriu as nezinau? niekur nerandu jokio tutorialo kaip ta zmogu nupiest.

as dariau taip-atsispausdinau,paveiksliuka uzdejau ant dengimo mases(as dariau ant saldainines,galima ir ant pastilazo)tik reikia ,kad ta mase pastovetu iskociota,apdziutu,kad popierius nepriliptu,galima vos vos krakmolo uzberti,su tusinuku apvedzioju konturus,o paskui belieka su maistiniais dazais nuspalvoti,galima aplink kontura apipjauti,o galima ir torto skersmens apskrtitima,va ,kaip gaunasi
user posted image

kokie nuostabus tortai wub.gif
Atsakyti
Nu tortuku grozis karsta.gif
Atsakyti
Ar galima saldainių mase dengtą tortą puošti plakta grietinėle?
Atsakyti