saules_zuikuti na ir kurybinga jusu savaite
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 03 14, 23:21)
o tos 2 gelytes kam?zvakutem ismeigti?
taip bus dvi mazytes plonos zvakutes tai tokiu reikejo
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 15, 11:05)
ramune.v, , o kiek lelyte sveria ?
aciu 2.2kg gryno torto (be padeklo ir barbes)
Sveikos, čia mano pirmas gyvenime puoštas tortas. Padengtas marianne masė ir ir puolimas iš marshmallow masė.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(lituke-sypsenele @ 2013 03 15, 18:54)
Sveikos, čia mano pirmas gyvenime puoštas tortas. Padengtas marianne masė ir ir puolimas iš marshmallow masė.
SZ griuuunu
QUOTE(Ulitka @ 2013 03 15, 14:56)
aha, sita as suprantu,kad rastui,bet tai o kazin galima juo pakocioti ta pastilaza,kuris bus dengiamas ant torto kazin?
nu logiskai mastant manyciau,akd turetu buti galima
mastau,ar verta pirkti del vieno karto naudojimo
Pagaliau tortu prikelet
taip pagalvojau, kad Zuikutis su Mingailiux baigia visus Siaulius apkepti Saunuoles:)
ramune.v dailus abudu, sokoladinio spalvytes ir gelytes grazios, barbe grazi
pasta222 visi dailus, tvarkingi, santurus tokie Padekliukai geri, gal parasytumet is kur siunciates?
Mingailiux visi grazus, bet su 3 zmogeliukais toks labai
S_Z kiek tortu! Nu super, ir nei vieno grozis nuo kiekio nenukentejo
Man labai grazu, kai jus padekliukus prie tortu priderinat Gal isduosit paslapti, ka aptraukiat dovanu popieriumi? Man panasu i kartona, nes padekliukai tokie storoki atrodo
taip pagalvojau, kad Zuikutis su Mingailiux baigia visus Siaulius apkepti Saunuoles:)
ramune.v dailus abudu, sokoladinio spalvytes ir gelytes grazios, barbe grazi
pasta222 visi dailus, tvarkingi, santurus tokie Padekliukai geri, gal parasytumet is kur siunciates?
Mingailiux visi grazus, bet su 3 zmogeliukais toks labai
S_Z kiek tortu! Nu super, ir nei vieno grozis nuo kiekio nenukentejo
Man labai grazu, kai jus padekliukus prie tortu priderinat Gal isduosit paslapti, ka aptraukiat dovanu popieriumi? Man panasu i kartona, nes padekliukai tokie storoki atrodo
QUOTE(ing. @ 2013 03 15, 19:03)
aha, sita as suprantu,kad rastui,bet tai o kazin galima juo pakocioti ta pastilaza,kuris bus dengiamas ant torto kazin?
stai seniau darytas tortukas
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 03 15, 19:06)
ka aptraukiat dovanu popieriumi? Man panasu i kartona, nes padekliukai tokie storoki atrodo
as tai kartona aptraukiu.
aciu visoms
QUOTE(ing. @ 2013 03 15, 13:59)
ir dar gal kuri atsakysit, jei nepabodau dar kam reikalingas toks kocelas:
http://www.ebay.co.u...=item231b2743c2
http://www.ebay.co.u...=item231b2743c2
Lygiai tokį patį nusipirkau per kažkurio portalo akcijas-18lt, labai smagus ir darbui su mase, kai reikia gražaus rašto ir sausainukams, kurie labai gražūs gaunasi
Man tas kocelas tai labai patinka, daznai nauduoju bet torto apdengti su rastu nebandziau
pasta222, labai faini pavasariski grazus tortukai
Mingailiux ir *saules_zuikutis* Tortukai FANTASTISKI
Labai grazu, irgi pastebejau , kad puikiai suderinti padekliuka i, tai duoda pamildomo grozio
pasta222, labai faini pavasariski grazus tortukai
Mingailiux ir *saules_zuikutis* Tortukai FANTASTISKI
Labai grazu, irgi pastebejau , kad puikiai suderinti padekliuka i, tai duoda pamildomo grozio
QUOTE(leguska69 @ 2013 03 15, 14:15)
Merginos, pagelbekit man. noriu padaryti torta su zmogaus voro atvaizdu. jis turetu buti nupiestas ant torto. dabar atsisedus krapstau galva, kaip ji reikia nupiesti. ar teisingas mano mastymas:
atsispausdinu paveiksliuka, ant jo dedu kepimo popieriaus, su lydytu sokoladu apvedzioju konturus zmogaus voro ir tada... reikia ji nuspalvinti, o kaip tai padaryti? su kuo? o gal dar yra kazkokiu kitu budu piesimo, kuriu as nezinau? niekur nerandu jokio tutorialo kaip ta zmogu nupiest.
atsispausdinu paveiksliuka, ant jo dedu kepimo popieriaus, su lydytu sokoladu apvedzioju konturus zmogaus voro ir tada... reikia ji nuspalvinti, o kaip tai padaryti? su kuo? o gal dar yra kazkokiu kitu budu piesimo, kuriu as nezinau? niekur nerandu jokio tutorialo kaip ta zmogu nupiest.
as dariau taip-atsispausdinau,paveiksliuka uzdejau ant dengimo mases(as dariau ant saldainines,galima ir ant pastilazo)tik reikia ,kad ta mase pastovetu iskociota,apdziutu,kad popierius nepriliptu,galima vos vos krakmolo uzberti,su tusinuku apvedzioju konturus,o paskui belieka su maistiniais dazais nuspalvoti,galima aplink kontura apipjauti,o galima ir torto skersmens apskrtitima,va ,kaip gaunasi
kokie nuostabus tortai
Nu tortuku grozis
Ar galima saldainių mase dengtą tortą puošti plakta grietinėle?