Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(keno @ 2013 03 14, 14:32)
bent jau as daryciau taip:
kiausinius,dali pieno ir miltus sumaisyciau i vientisa mase,kita dali pieno su cukrumi,ant virykles,supilti sumaisyta misini i piena ir maisant kaitinti,kol sutirstes,paskui sujungti isplakta iki baltumo sviesta su atvesusia mase(kad butu kambario temp,nes kitaip praskys) tegul mane pataiso,jei darytu kitaip smile.gif

atwesinti ne iki kambario temperaturos o wisiskai...ir tik tuomet sujungti gauta kaip as wadinu miltu kosele su gerai isplaktu swiestu... nes kazkada bandziau imaisyti swiesta i kambario temperaturos kosele tai swiestas wiswien patizo...
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2013 03 14, 11:16)
*saules_zuikutis*

sausainukai nerealūs  wub.gif  wub.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nuostabi mintis  lotuliukas.gif
aciu biggrin.gif

QUOTE(*Keila* @ 2013 03 14, 12:32)

wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
na prasidejo mano bandymai jau,kad atejus lemtingai dienai,nesigautu snipstas is torto puosimo blush2.gif
pabandziau vakar daryti beze...nu ir du kartus dariau,ir abu kartus nesigavo taip,kaip turetu doh.gif
pirma karta isplakus kiausinio baltyma ir supylus cukru, baltymas visai nesukietejo,nes visas cukrus susikristalizavo ir liko ant didelio indo sieneliu (per dideli manau pasiemiau inda plakimui). antrai karta,aki dariau vel,tai jau kiek sukietejo ta visa mase,bet manau,kad dar ne iki tokio laipsnio kaip turetu,nes nu nelaiko man formos,kaip turetu, spaudziant per konditerini svirksta. mastau gal per daug cukru kaitinu? supilu tik tada,kai jis jau pradeda puode ruduoti, o kol pilu i inda, puse jo issitasko ant sieneliu, nes pilu su ijungta plakimo sluotele, ir kol supilu jis pasidaro tooks rudas,o poto susoka i didelius gumulus baltyme...gali buti klaida tame,kad per ilgai verdu cukru? g.gif
reikes penktadieni bandyti vel ir ziuret kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 03 13, 23:28)
As rasiau per FB tai po keliu val. ir gavau atsakyma smile.gif

Jau susiraseme smile.gif

QUOTE(akinukas @ 2013 03 14, 10:31)
mergaites, o kaip padekliukai is tastyfun? gal kuri bandet?

as bandziau, tai yra itin tvirtu thumbup.gif , ir tu plonu, bet kainos doh.gif

QUOTE(*Keila* @ 2013 03 14, 11:32)
Kad greiciau pavasaris ateitu biggrin.gif

SUPER grazi puokste thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu geles tai tikrai bigsmile.gif wub.gif
o dazot su milteliniais dazias gal krastukus g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 03 14, 14:22)
Sveikos,
na prasidejo mano bandymai jau,kad atejus lemtingai dienai,nesigautu snipstas is torto puosimo blush2.gif
pabandziau vakar daryti beze...nu ir du kartus dariau,ir abu kartus nesigavo taip,kaip turetu doh.gif
pirma karta isplakus kiausinio baltyma ir supylus cukru, baltymas visai nesukietejo,nes visas cukrus susikristalizavo ir liko ant didelio indo sieneliu (per dideli manau pasiemiau inda plakimui). antrai karta,aki dariau vel,tai jau kiek sukietejo ta visa mase,bet manau,kad dar ne iki tokio laipsnio kaip turetu,nes nu nelaiko man formos,kaip turetu, spaudziant per konditerini svirksta. mastau gal per daug cukru kaitinu? supilu tik tada,kai jis jau pradeda puode ruduoti, o kol pilu i inda, puse jo issitasko ant sieneliu, nes pilu su ijungta plakimo sluotele, ir kol supilu jis pasidaro tooks rudas,o poto susoka i didelius gumulus baltyme...gali buti klaida tame,kad per ilgai verdu cukru? g.gif

greičiausiai per ilgai verdamas sirupas, jis neturi paruduoti, tada geriau nedavirti (2 kartus dariau beze su nedavirusiu sirupu (išpylus ant dubens sienelių būdavo cukraus). O prieš pilant sirupą kiaušiniai būna gerai išplakti? Sirupą pilti reikia labai palengva į tą vietą kur sukasi šluotelės, ne ant pačių jų (tada niekas nesitaško.)

Vakar dariau šlapią beze tai iškilo toks įdomus pastebėjimas- kodėl šlapiai beze reikia perpus mažiau cukraus?
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 03 14, 15:22)
Sveikos,

O varge. Darykit slapia beze, maza tikimybe, kad nesigaus, svarbu lb gerai isplakti, zodziu laikytis sl beze recepturos 4u.gif

Keilos geles wub.gif
Atsakyti
Jogurtinis su persikais, 2,5kg

user posted image
Atsakyti
ING,
per ilgai virtas sirupas,ir gal siek tiek per daug cukraus,jei soka i gumulus.esu ir as persistengus pervirt,bet viskas gerai...soka i gumulus ,jei cukraus padaugini.jei darai kaip parasyta papuosimu temoj ,tai ten per daug cukraus....gali mazint ,sakykim ne 120 g. vienam baltymui,bet per akis uztenka 100g. Ir tikrai viskas gausis.as kai tik pradeda gelveti sirupas ,tuoj keliu nuo ugnies ir pilu plona srovele i dubeni ,kuriame plakasi baltymai.Man bezas labai patinka,as su juo darau ne tik papuosimus,bet ir pyragelius,Nera buve ,kad nesigautu,tik padauginus cukraus,sunku spausti per antgaliuka,nes buna mazi gumuleliai susoke 4u.gif .Gal padejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 03 14, 16:36)
Jogurtinis su persikais, 2,5kg

good.gif good.gif good.gif neperkrauta,kuklu,dailu,zodziu-tobula... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 14, 15:11)
nu geles tai tikrai  bigsmile.gif  wub.gif
o dazot su milteliniais dazias gal krastukus  g.gif  rolleyes.gif

taip, su milteliais

aciu dar karta visoms
Atsakyti

as bandziau, tai yra itin tvirtu thumbup.gif , ir tu plonu, bet kainos doh.gif

nu kainos tai doh.gif o kur pigiau gauti? minordija rekomendawo dar, bet man iki kauno toli, o pastu nesiucia...nezinau ka cia bedaryt...

Atsakyti