QUOTE(keno @ 2013 03 14, 14:32)
bent jau as daryciau taip:
kiausinius,dali pieno ir miltus sumaisyciau i vientisa mase,kita dali pieno su cukrumi,ant virykles,supilti sumaisyta misini i piena ir maisant kaitinti,kol sutirstes,paskui sujungti isplakta iki baltumo sviesta su atvesusia mase(kad butu kambario temp,nes kitaip praskys) tegul mane pataiso,jei darytu kitaip
kiausinius,dali pieno ir miltus sumaisyciau i vientisa mase,kita dali pieno su cukrumi,ant virykles,supilti sumaisyta misini i piena ir maisant kaitinti,kol sutirstes,paskui sujungti isplakta iki baltumo sviesta su atvesusia mase(kad butu kambario temp,nes kitaip praskys) tegul mane pataiso,jei darytu kitaip
atwesinti ne iki kambario temperaturos o wisiskai...ir tik tuomet sujungti gauta kaip as wadinu miltu kosele su gerai isplaktu swiestu... nes kazkada bandziau imaisyti swiesta i kambario temperaturos kosele tai swiestas wiswien patizo...