astase, gražūs tortukai.
[/quote]
Minordijoj Kaune perku, yra paprasti auksiniai ir sidabriniai, ir yra auksiniai karpytais krastelais trisluoksniai, man islaiko triju aukstu vestuvinius,super geri. As visus tortus tik ant trisluoksniu dedu.
[/quote]
Mergaites o VILNIUJE kur pirkti??Is kur gauti??I Kauna vaziuoti??? SOS!!Betn kokiu))
Buvo anksciau Thomas Philipse ir tu jau nebera ((
*saules_zuikutis*
sausainukai nerealūs
nuostabi mintis
sausainukai nerealūs
nuostabi mintis
QUOTE(Ramiele @ 2013 03 13, 22:52)
Gal padesit, nesuprantu kaip padaryti krema... reik puses litro pieno, 4saukstu miltu, 1,5 stikl cukraus, veliau imust 2 kiausinius ir 200gr sviesto. Jau nepirma kart darau panasius ir niekaip neiseina kremas....tiesiog skystaliukas ir vsio o receptai visur panasus bet nieks man ten netirsteja idejus miltu
bent jau as daryciau taip:
kiausinius,dali pieno ir miltus sumaisyciau i vientisa mase,kita dali pieno su cukrumi,ant virykles,supilti sumaisyta misini i piena ir maisant kaitinti,kol sutirstes,paskui sujungti isplakta iki baltumo sviesta su atvesusia mase(kad butu kambario temp,nes kitaip praskys) tegul mane pataiso,jei darytu kitaip
QUOTE(kr1stute @ 2013 03 12, 19:03)
OLESTA,oho ,kad padirbejot prie geliu .NOriu paklaust kas per teipas ten pas jus toks tamsus ?
Tuo paciu ikeliu savo cukrinukes
Tuo paciu ikeliu savo cukrinukes
pagal koki pavyzdi darei? labai labai grazios...
Keila,kokios kvietkos
QUOTE(*Keila* @ 2013 03 14, 10:32)
labai grazu
Keila, kaip gyvos
QUOTE(keno @ 2013 03 14, 13:32)
bent jau as daryciau taip:
kiausinius,dali pieno ir miltus sumaisyciau i vientisa mase,kita dali pieno su cukrumi,ant virykles,supilti sumaisyta misini i piena ir maisant kaitinti,kol sutirstes,paskui sujungti isplakta iki baltumo sviesta su atvesusia mase(kad butu kambario temp,nes kitaip praskys) tegul mane pataiso,jei darytu kitaip
visiskai teisingai
aciu merginos.