kiek planu,skirtukai,uzrasine,dezutes,tik spek suktis,o dar tas zaltys atostogas pasieme ir bamba atsistojas kad kompa atims
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 13:13)
kiek planu,skirtukai,uzrasine,dezutes,tik spek suktis,o dar tas zaltys atostogas pasieme ir bamba atsistojas kad kompa atims
Nepasiduok Liepk viniu sienose prikalt, kad paveikslus galetum kabint ar vamzdynus lai pravalo O gal durys girgzdet pradejo reikia sutept
QUOTE(rituker @ 2013 03 12, 14:09)
Nepasiduok Liepk viniu sienose prikalt, kad paveikslus galetum kabint ar vamzdynus lai pravalo O gal durys girgzdet pradejo reikia sutept
isejo i malkine malku tvarkyt ,bet iseidamas, kada valgyt bus taip dar siandien ir nebuvau prie debeselio prisedus
Labas mamytem!
Sakykite, gal kas gali man padeti padaryti su programele nuotrauka, kad galeciau siuvineti? Nes man niekaip nepavyksta, atsisiunciau kruva visokiausiu programikiu, bet nera prasmes, spalvos nekokios, dydziau siaubingi.. O man taip reikia issiuvineti dukrytes nuotrauka...
Buciau labau dekinga.. Rasykit prasau i AZ arba i marijcik@gmail.com
Sakykite, gal kas gali man padeti padaryti su programele nuotrauka, kad galeciau siuvineti? Nes man niekaip nepavyksta, atsisiunciau kruva visokiausiu programikiu, bet nera prasmes, spalvos nekokios, dydziau siaubingi.. O man taip reikia issiuvineti dukrytes nuotrauka...
Buciau labau dekinga.. Rasykit prasau i AZ arba i marijcik@gmail.com
Aushrita, buvau aš toj žardėj, ale ten dmc siulai po 2,09 ,su nuolaida po 1,99 kai prie vaikų pasaulio po 1,90 jei kam reik rašykit eisiu sau pirkt, taii galiu urmu ten papirkti o vat su linu nekokios naujienos, neturi jo nei ten nei ten
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 12, 18:19)
Aushrita, buvau aš toj žardėj, ale ten dmc siulai po 2,09 ,su nuolaida po 1,99 kai prie vaikų pasaulio po 1,90 jei kam reik rašykit eisiu sau pirkt, taii galiu urmu ten papirkti o vat su linu nekokios naujienos, neturi jo nei ten nei ten
kaip pigu,idomu o kaip atsiustum
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 18:31)
kazin ar su siuntimu pigiau gautusi, nebent nemaza kieki siuliuku imtumei
tai darbstuolej po 20vnt po 1,90 internetu turiu omeny;)
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 17:31)
o po kiek tu perki?
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 12, 17:42)
nu jei koperuojantis, manau kad apsimoketu daug perkant bandyciau dar pasidereti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 12, 18:42)
tai as ir juokiuosi ,zinoma kad tas pats gautusi as moku 2lt bet ten nevisada visu spalvu turi ,o kitose pardese po 2,20lt
pagavau ,merginos uzsidejusios vienodus paveiksliukus,uztat ir galvojau kad Aushrita Siauliete
Averita tu prie Visinskio perki
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 17:56)
tai as ir juokiuosi ,zinoma kad tas pats gautusi as moku 2lt bet ten nevisada visu spalvu turi ,o kitose pardese po 2,20lt
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 12, 17:19)
Ane,nu gal dabar pabrango Aha as siandien pirkau po 1,90,bet neturejo aidos gabaliukais teko kerpama imt,nors gal net ir pigiau gavos nei gabaliukais supakuotasi pirkti
Na o dabar man daugiau siulu nereik,nezinau ka paskui siuvinesiu
Nu ka tikiuosi siandien vakare iseis prisest prie kryzeliu
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 17:56)
pagavau ,merginos uzsidejusios vienodus paveiksliukus,uztat ir galvojau kad Aushrita Siauliete