Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

doh.gif kiek planu,skirtukai,uzrasine,dezutes,tik spek suktis,o dar tas zaltys atostogas pasieme ir bamba atsistojas kad kompa atims lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 13:13)
doh.gif kiek planu,skirtukai,uzrasine,dezutes,tik spek suktis,o dar tas zaltys atostogas pasieme ir bamba atsistojas kad kompa atims lotuliukas.gif

Nepasiduok biggrin.gif Liepk viniu sienose prikalt, kad paveikslus galetum kabint ar vamzdynus lai pravalo lotuliukas.gif O gal durys girgzdet pradejo g.gif reikia sutept lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 03 12, 14:09)
Nepasiduok  biggrin.gif Liepk viniu sienose prikalt, kad paveikslus galetum kabint ar vamzdynus lai pravalo  lotuliukas.gif O gal durys girgzdet pradejo  g.gif reikia sutept  lotuliukas.gif

isejo i malkine malku tvarkyt doh.gif ,bet iseidamas, kada valgyt bus lotuliukas.gif taip dar siandien ir nebuvau prie debeselio prisedus ax.gif
Atsakyti
Labas mamytem! 4u.gif
Sakykite, gal kas gali man padeti padaryti su programele nuotrauka, kad galeciau siuvineti? Nes man niekaip nepavyksta, atsisiunciau kruva visokiausiu programikiu, bet nera prasmes, spalvos nekokios, dydziau siaubingi.. O man taip reikia issiuvineti dukrytes nuotrauka...

Buciau labau dekinga.. Rasykit prasau i AZ arba i marijcik@gmail.com
4u.gif
Atsakyti
Aushrita, buvau aš toj žardėj, ale ten dmc siulai po 2,09 doh.gif ,su nuolaida po 1,99 kai prie vaikų pasaulio po 1,90 biggrin.gif jei kam reik rašykit eisiu sau pirkt, taii galiu urmu ten papirkti biggrin.gif o vat su linu nekokios naujienos, neturi jo nei ten nei ten g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 12 kovo 2013 - 17:19
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 12, 18:19)
Aushrita, buvau aš toj žardėj, ale ten dmc siulai po 2,09 doh.gif ,su nuolaida po 1,99 kai prie vaikų pasaulio po 1,90 biggrin.gif  jei kam reik rašykit eisiu sau pirkt, taii galiu urmu ten papirkti biggrin.gif o vat su linu nekokios naujienos, neturi jo nei ten nei ten g.gif

blink.gif kaip pigu,idomu o kaip atsiustum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 18:31)

kazin ar su siuntimu pigiau gautusi, nebent nemaza kieki siuliuku imtumei ax.gif
Atsakyti
tai darbstuolej po 20vnt po 1,90 ax.gif internetu turiu omeny;)
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 17:31)

o po kiek tu perki?

QUOTE(RasuteK @ 2013 03 12, 17:42)
kazin ar su siuntimu pigiau gautusi, nebent nemaza kieki siuliuku imtumei  ax.gif

nu jei koperuojantis, manau kad apsimoketu g.gif daug perkant bandyciau dar pasidereti g.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 12, 18:42)
kazin ar su siuntimu pigiau gautusi, nebent nemaza kieki siuliuku imtumei  ax.gif

tai as ir juokiuosi lotuliukas.gif ,zinoma kad tas pats gautusi ax.gif as moku 2lt bet ten nevisada visu spalvu turi doh.gif ,o kitose pardese po 2,20lt

blink.gif pagavau ,merginos uzsidejusios vienodus paveiksliukus,uztat ir galvojau kad Aushrita Siauliete
lotuliukas.gif Averita tu prie Visinskio perki ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 kovo 2013 - 18:04
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 17:56)
tai as ir juokiuosi lotuliukas.gif ,zinoma kad tas pats gautusi ax.gif as moku 2lt bet ten nevisada visu spalvu turi  doh.gif ,o kitose pardese po 2,20lt

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 12, 17:19)
Aushrita, buvau aš toj žardėj, ale ten dmc siulai po 2,09 doh.gif ,su nuolaida po 1,99 kai prie vaikų pasaulio po 1,90 biggrin.gif  jei kam reik rašykit eisiu sau pirkt, taii galiu urmu ten papirkti biggrin.gif o vat su linu nekokios naujienos, neturi jo nei ten nei ten g.gif

Ane,nu gal dabar pabrango g.gif doh.gif Aha as siandien pirkau po 1,90,bet neturejo aidos gabaliukais teko kerpama imt,nors gal net ir pigiau gavos nei gabaliukais supakuotasi pirkti smile.gif
Na o dabar man daugiau siulu nereik,nezinau ka paskui siuvinesiu ax.gif

Nu ka tikiuosi siandien vakare iseis prisest prie kryzeliu biggrin.gif
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 17:56)

blink.gif pagavau ,merginos uzsidejusios vienodus paveiksliukus,uztat ir galvojau kad Aushrita Siauliete

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti