Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Katu @ 2013 03 11, 23:07)
Kad jau nebutu visiskas offtopic, tai isisuvinejus kazda sita prijuostele musu nekilnojamo turto agentei, siandien padovanosim.

Manau patiks turto agentei šis darbelis 4u.gif ax.gif

QUOTE(Katu @ 2013 03 11, 23:19)
Nu ir mano procesiukas. Einas sunkiai, nes schema ne itin maloniai skaitos, bet judu i prieki. Kokiom 3 savaitelem numesiu, bet balandi vel imsiuos:

Puikiai judi į priekį thumbup.gif 4u.gif kodėl numesi šį darbelį 3savaitėlėm? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 12, 10:45)
O as vel bimbineju,ale kai neturiu ka siuvinet tai taip norisi  blink.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

ar neturi kas leliu prizvelgtu,kol siuliuku sulakstytum ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 11, 23:58)
As dar ieskau google vaizduose,tik rasau angliskai nes lietuviskai nieko gero neismeta. Na ir paskui keliauji i puslapi kur paveikslelis yra ir ziuri yra schema ar ne  lotuliukas.gif O siaip dek i schemu paieskos tema gal kas tures savo lobynuose ka nors tinkamo  4u.gif

geriau rusiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 09:59)
ar neturi kas leliu prizvelgtu,kol siuliuku sulakstytum ? ax.gif

Na yra kaimyne bet tai kaip atrodys,sakysiu man labai reikia nubegt siulu nusipirkt lotuliukas.gif sakys tai ryt nueisi kai vyras bus namie lotuliukas.gif nesiuvinejanti manes nesupras... biggrin.gif
Eisiu su vaiku ko gero tik laukiu kol bus silciau truputi,dabar dar salta labai ax.gif
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 12, 10:02)
geriau rusiskai mirksiukas.gif

Nemoku rusiskai rasyt blush2.gif nebent guglo verteju reiktu pasinaudot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 12, 11:12)
Na yra kaimyne bet tai kaip atrodys,sakysiu man labai reikia nubegt siulu nusipirkt  lotuliukas.gif  sakys tai ryt nueisi kai vyras bus namie  lotuliukas.gif nesiuvinejanti manes nesupras...  biggrin.gif

tai tu sakyk kad duonos reikia,del vaizdo nusigriepsi kepaliuka ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

Alateja alio,kur dingai lotuliukas.gif prasau su tu grozybiu schemutem man pagelbek 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 kovo 2013 - 10:22
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 12, 10:12)

Nemoku rusiskai rasyt  blush2.gif nebent guglo verteju reiktu pasinaudot  g.gif

butent 4u.gif

zeruti lauk AZ tuoj imesiu nuorodu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 12, 11:20)
butent 4u.gif

zeruti lauk AZ tuoj imesiu nuorodu 4u.gif

aciu 4u.gif doh.gif ,nepaziurejau tai kiek zinuciu priejusiu hihihi.gif

ACIU LABAI visoms uz pagalba,is sitokio gausybes tikrai kanors issirinksiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 kovo 2013 - 10:30
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 10:19)
tai tu sakyk kad duonos reikia,del vaizdo nusigriepsi kepaliuka ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

Tai duonos galiu ir salia i parduotuve uzsukt o cia kol nueisiu iki siulu kol atgal,tai sakys kur bludijai pusvalandi o parsinesei tik duonos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ziuriu grazus oras saulute sviecia tai su vaiku krapstysiuos i lauka,dviguba nauda bus,ir as siulu gausiu ir vaikas svieziu oru pakvepuos,gal bus laiminga paskui ir leis mamai pasiuvinet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 11, 17:26)
Fainas  thumbup.gif  Nematytas smile.gif

Man jis irgi pasirodė dar nematytas, o kadangi tos merginos darbelio paskirtis- paveiksliukai vaiko kambariui. Tai man pasirodė labai tinkamas, radau jį rusų puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 09:1)
Alateja alio,kur dingai lotuliukas.gif prasau su tu grozybiu schemutem man pagelbek 4u.gif  ax.gif

niekur nedingau, dvi neklaužados ant galvos lipa lotuliukas.gif tuoj atsiųsiu
Atsakyti
na jus su tom grozybem man taip galva susukot thumbup.gif kaip reiks issirinkt user posted image aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 kovo 2013 - 11:18
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 11:17)
na jus su tom grozybem man taip galva susukot thumbup.gif kaip reiks issirinkt user posted image aciuks.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti