Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 03 11, 23:16)
Aushrita as ziuriu jog si savaitgali mes abi pagrindines pletkininkes lotuliukas.gif mum nespes namuciu kurt biggrin.gif
neturi ka siuvinet,pagelbek man,paieskok schemutes tinkancios ant arbatos dezutes,na kad butu arbatos puodelis su sriftu,ar ka panasaus 4u.gif

Nekokia is manes ieskotoja,matai kad pati panu prasau schemuciu kokiu atsiust biggrin.gif O ir puslapiu nezinau kur ieskot doh.gif zodziu zalia as schemu paieskoj umn.gif

Ir isvis,einu as jau gult biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 12, 00:41)
Nekokia is manes ieskotoja,matai kad pati panu prasau schemuciu kokiu atsiust  biggrin.gif O ir puslapiu nezinau kur ieskot  doh.gif zodziu zalia as schemu paieskoj umn.gif

tai va ir as zalia,nezinau kur ieskot blush2.gif pasiknaisioju pirmo puslapio nuorodose ir viskas,tiek tezinau ax.gif
labanakt biggrin.gif
Atsakyti
As dar ieskau google vaizduose,tik rasau angliskai nes lietuviskai nieko gero neismeta. Na ir paskui keliauji i puslapi kur paveikslelis yra ir ziuri yra schema ar ne lotuliukas.gif O siaip dek i schemu paieskos tema gal kas tures savo lobynuose ka nors tinkamo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 12, 00:58)
As dar ieskau google vaizduose,tik rasau angliskai nes lietuviskai nieko gero neismeta. Na ir paskui keliauji i puslapi kur paveikslelis yra ir ziuri yra schema ar ne  lotuliukas.gif O siaip dek i schemu paieskos tema gal kas tures savo lobynuose ka nors tinkamo  4u.gif

jei nieko pati nerasiu taip ir reiks padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 11, 23:40)
tai cia dovanosi,kad data nustatyta biggrin.gif dauk darbo prie BS,sekmes darbuojantis 4u.gif

Taip dovana. As tik pradejau siuvinet, tai turiu kam padovanot biggrin.gif Masiniukas bus vyro broliui. Kazkada pasake, kad noretu. Net ir schemos kartu ieskojom ax.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 12 kovo 2013 - 06:34
QUOTE(zerutis @ 2013 03 11, 22:16)
schemutes tinkancios ant arbatos dezutes,na kad butu arbatos puodelis su sriftu,ar ka panasaus 4u.gif

aš turiu tokią, gal tiktų? tik nžn, kokio dydžio pas tave dėžutė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2013 03 12, 00:07)
Kad jau nebutu visiskas offtopic, tai isisuvinejus kazda sita prijuostele musu nekilnojamo turto agentei, siandien padovanosim.

Simpatiška Tavo prijuostėlė ir procesas puikus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 12, 08:58)
aš turiu tokią, gal tiktų? tik nžn, kokio dydžio pas tave dėžutė

dezute 17,5-15-7,5 sitas butu kiek per didelis,bet galima vien puodeli siuvinet ir tarkim viena citrina g.gif o schemute cia kaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 kovo 2013 - 09:27
Ryta laba biggrin.gif

O jeigu toki arbatinuka iskryziavot,galima aplinkui tu visu nesiuvinet ax.gif
user posted image
Atsakyti
zeruti, dar tokius galiu pasiūluyt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 12, 10:33)
zeruti, dar tokius galiu pasiūluyt

na va kokiu jus cia grozybiu man prisiuntet 4u.gif aciu labai,dabar prasau man schemutes atsiust,nes dezutes darysiu 2 viena sesei dovanu,kita sau,bandysiu ant lino siuvinet.Tik reik i Kauna palekt viska susipirkt ax.gif
Atsakyti
As tai schemos neturiu bet atsisiuntus ir pasididinus paveiksleli matosi kryziukai,tai tik persipiest reiketu mirksiukas.gif
O as vel bimbineju,ale kai neturiu ka siuvinet tai taip norisi blink.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti