Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aushrita @ 2013 03 11, 17:55)
Neturiu ko dar pakazyvat gi  lotuliukas.gif

slapuke tu biggrin.gif
o as pati lektuveli jau baigiau katik clap.gif doh.gif dabar dar dydeli debesi iveikt ir bus su lektuvais viskas ax.gif
Atsakyti
nu panos duodat, tik neprisijunk para, jau ir sena tema uzbaigta ir naujos 5 lapai priplepeti... rolleyes.gif
as savo tropine puokste kryziuoju, nuvogdama laiko nuo seimynos... mazajam atemem si savaitgali ciulptuka, tai visas iseigines namie dramos burelis....... ir "smagios" naktys
liko viena zieda bet tooooki dideli issiuvinet ir jau galesiu demonstruotis biggrin.gif bet tikrai ne siandien.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2013 03 11, 15:54)
mano mažiukas niekiukas  biggrin.gif  kadangi man su pritaikymu nekas, tai net neįsivaizduoju, kur dėsiu..  smile.gif

Fainai atrodytų ant kavos indelio rolleyes.gif

QUOTE(Florestina @ 2013 03 11, 18:19)
Dar vienas darbelis grįžo namo. TT Me to you serijos meškiukas-ančiukas:

Fainas thumbup.gif Nematytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 03 11, 18:17)
as savo tropine puokste kryziuoju, nuvogdama laiko nuo seimynos... mazajam atemem si savaitgali ciulptuka,

kodel taip negailestingai atemet ? reikejo per langa katei atiduot jam matant lotuliukas.gif as taip su abiem dariau 100 % pasitvirtino,jokiu isteriju,katyte nusinese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 11, 17:36)
kodel taip negailestingai atemet ? reikejo per langa katei atiduot jam matant  lotuliukas.gif as taip su abiem dariau 100 % pasitvirtino,jokiu isteriju,katyte nusinese  biggrin.gif

geriausiai kai nieko nereik atiminet ir atidavinėt biggrin.gif

koks mažius šiandien geras, leidžia truoutį pasiuvinėti bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 11, 18:28)

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 11, 17:09)
slapuke tu biggrin.gif
o as pati lektuveli jau baigiau katik clap.gif  doh.gif  dabar dar dydeli debesi iveikt ir bus su lektuvais viskas ax.gif

Aj nu ka cia nuslepsi,mazas darbelis tai greit ir procesas judes ax.gif

Nu bet tu su tais lektuvais uzsimojai,speju jau atsibodo blush2.gif

Jau apie tutes kalba atejo net biggrin.gif dziaugiuos kad manoji neima,nors katina turim bet neteks jam atidavinet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 11, 21:17)
Nu bet tu su tais lektuvais uzsimojai,speju jau atsibodo  blush2.gif

doh.gif ne tas zodis kaip atsibodo,bet laimei tas paskutinis blush2.gif ,masinike smagiau siuvinejos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2013 03 11, 14:54)
mano mažiukas niekiukas  biggrin.gif  kadangi man su pritaikymu nekas, tai net neįsivaizduoju, kur dėsiu..  smile.gif

Mielas niekutis 4u.gif tiktu kavos indeliui pritaikyt ax.gif

QUOTE(Florestina @ 2013 03 11, 17:19)
Dar vienas darbelis grįžo namo. TT Me to you serijos meškiukas-ančiukas:

Meilutis koks wub.gif wub.gif ir nematytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 11, 17:28)

drinks_cheers.gif o kaip vaikui nykštį atimt? doh.gif kam atiduot? lotuliukas.gif dičkei nieko nereikėjo, o mažius "nykštukinis" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 11, 15:22)
drinks_cheers.gif o kaip vaikui nykštį atimt?  doh.gif kam atiduot?  lotuliukas.gif dičkei nieko nereikėjo, o mažius "nykštukinis"  doh.gif

Offtopic mes cia aisku, bet pas mane ta pati probleme - maze ciulpia nyksti ir jis jau daros negrazus. Tai mano nuomone, soske atpratint buvo daug paprasciau...
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 11, 22:22)
drinks_cheers.gif o kaip vaikui nykštį atimt?  doh.gif kam atiduot?  lotuliukas.gif dičkei nieko nereikėjo, o mažius "nykštukinis"  doh.gif

Panasaus amziaus maniskis ciulpe. Pirkau spec. nagu laka. nzn ar jis padejo, bet po keliu savaiciu nustojo ciulpt. Pirstois burnos netraukiau , nebariau, negedinau. Pasiulydavau koki nors daikta paimt su ta rankyte. Gal tai padejo...netapo iprociu unsure.gif
zerutis masiniukas ir manes laukia, turiu raudona ir taviske biggrin.gif Kol kas neapsisprendziu, bet birzelio pradzioj turiu issiuvinet ax.gif
Atsakyti