labas, pleputes
rasau cia, ne i paiesku tema, nes man kol kas reik idejos, o po to reikes schemos. Zodziu, name virs isejimo i galini kiema labai nors 4 paveiksliuku. Ir nesugalvoju, kas juose turetu but. siuvinukas turetu but ne didelis, gal 10x10 cm. Noreciau 4 vienodu remeliu kvadratiniu.
Bet va nesugalvoju, ka siuvinet, ar kokias geles, ar kazka, atitinkancio metu laikus, ar is tu vienspalviu kavos puodeliu kazka? help
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 18, 23:57)
A ko cia gasdintis? Juk mes visos graziai siuvinejam,ne taip kaip tos kairiarankes
prasyciau apie kairiarankes arba gerai, arba nieko
sveikutės,
aš su prašymu norėčiau išsiuvinėti kažkokį nedidelį motyvą, tinkantį krikštynų kvietimams, gal kas kokių idėjų turit, kas tiktų ir scemučių turit?
aš su prašymu norėčiau išsiuvinėti kažkokį nedidelį motyvą, tinkantį krikštynų kvietimams, gal kas kokių idėjų turit, kas tiktų ir scemučių turit?
sveikos,
labai grazios ir tulpes (nesvarbu, kad neorginalas), ir lektuvelis ir visi kiti
Alateja, tiktu manau mazi angeliukai,
O cia mano procesas. kazkuri klausete, kur panaudosiu, tai dar nezinau
Papildyta:
Na labai nedideli paveiksleliai..
kavos puodeliai prie isejimo gal siek tiek ne prie ko tikrai kogero grazu butu mini metu laikai pavaizduoti. arba kokios geles nuo pumpuro iki prasiskleidusio ziedo
labai grazios ir tulpes (nesvarbu, kad neorginalas), ir lektuvelis ir visi kiti
Alateja, tiktu manau mazi angeliukai,
O cia mano procesas. kazkuri klausete, kur panaudosiu, tai dar nezinau
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2013 03 19, 05:59)
labas, pleputes
rasau cia, ne i paiesku tema, nes man kol kas reik idejos, o po to reikes schemos. Zodziu, name virs isejimo i galini kiema labai nors 4 paveiksliuku. Ir nesugalvoju, kas juose turetu but. siuvinukas turetu but ne didelis, gal 10x10 cm. Noreciau 4 vienodu remeliu kvadratiniu.
Bet va nesugalvoju, ka siuvinet, ar kokias geles, ar kazka, atitinkancio metu laikus, ar is tu vienspalviu kavos puodeliu kazka? help
Na labai nedideli paveiksleliai..
kavos puodeliai prie isejimo gal siek tiek ne prie ko tikrai kogero grazu butu mini metu laikai pavaizduoti. arba kokios geles nuo pumpuro iki prasiskleidusio ziedo
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 18, 22:03)
Galiu paskolint jei nori,turiu atliekama
Kiek graziu darbeliu ir procesiuku primetet,super
Ale bet ir prisnekejot,as siandien neprisedu visai prie kompo,va ir dabar per telefona rasau
Kiek graziu darbeliu ir procesiuku primetet,super
Ale bet ir prisnekejot,as siandien neprisedu visai prie kompo,va ir dabar per telefona rasau
MB suklijavo, žiūrėsiu kiek tarnaus o prie progos ieškosiuos naujo, ačiū už pasiūlymą
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 22:44)
siuvinek kaip as,visai be nieko
kazkoks siaubas,ar jus baiksit mus pirmokes [ pradedanciasias ], siuvinejime gazdint
kazkoks siaubas,ar jus baiksit mus pirmokes [ pradedanciasias ], siuvinejime gazdint
bandžiau vakar, ale sunkiai sekasi nors iš pradžių kai siuvinėjau be lankelio visai normaliai atrodė
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 18, 23:38)
oho , o mano šis metrikas trečiasis darbelis taip kad ir aš dar tik pradedančioji kol laukiausi visiškai negalejau siuvinėti, iš karto sukdavosi galva
labas rytas , gal kas zinot taip sita schema atsisiust, ar as cia nemoku bet man jinai neatsidaro
http://club.osinka.r...74179?p=7149438
Labas rytas
aš siuvinėju
bet tik pernai prieš Kalėdas pradėjau. tai tada tiek prisiuvinėjau, kad pritrūkau, kam dovanoti liks dabar kitoms Kalėdoms
antivirusinė nepraleidžia puslapio
man patiko idėja su metų laikais
nors pirma mintis buvo pasiūlyt siuvinėt kokius gyvūnus (kažkaip tas "galinis išėjimas" sukėlė asociaciją su tikru ūkiu na, tokiu, kur pro galinį išėjimą patenki į kiemą su vištomis, karvėmis, kiaulėmis... )
QUOTE(rnikole @ 2013 03 18, 23:09)
o suvinejat artejanciu svenciu (kaledu, velyku ir pan.) atvirutes ar kazka tokio?
aš siuvinėju
bet tik pernai prieš Kalėdas pradėjau. tai tada tiek prisiuvinėjau, kad pritrūkau, kam dovanoti liks dabar kitoms Kalėdoms
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 18, 23:14)
[url=http://lyublyu-vyshivat.ru/category/vidy-vyshivok/tsvety?page=1]ar grazu?
antivirusinė nepraleidžia puslapio
QUOTE(Katu @ 2013 03 19, 04:59)
man patiko idėja su metų laikais
nors pirma mintis buvo pasiūlyt siuvinėt kokius gyvūnus (kažkaip tas "galinis išėjimas" sukėlė asociaciją su tikru ūkiu na, tokiu, kur pro galinį išėjimą patenki į kiemą su vištomis, karvėmis, kiaulėmis... )
Merginos, papasakokit, kaip patogiai prie rėmo tvirtinat schemas? Aš adatėlėm prismaigstau, plyšinėja,adatėlės išlenda Arba tiesiog kerėpliškai kažką padarau.
QUOTE(amiyra @ 2013 03 19, 09:01)
labas rytas , gal kas zinot taip sita schema atsisiust, ar as cia nemoku bet man jinai neatsidaro
desiniam kampe spausti В Пм ir nukreipia i deposit puslapi,ten antras laikrodukas tada min laukimo tada suvest raides ir skaicius ir skaciat
o jei parsiuntus neatsidaro tai persivadink faila lotyniskais rastmenim
QUOTE(Katusik @ 2013 03 19, 09:12)
tavo antivirusinei vaidenas
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2013 03 19, 09:15)
Merginos, papasakokit, kaip patogiai prie rėmo tvirtinat schemas? Aš adatėlėm prismaigstau, plyšinėja,adatėlės išlenda Arba tiesiog kerėpliškai kažką padarau.
esu izoliacinia juosta horizontaliai pora kart pervyniojus virsuj ir ten segtukais prisegu lapus prie tos juosteles
sitoj foto virsuj truputi matos
Labas rytas merginos, gal kuri zinote, kokios cia firmos siuliukai . Stai numeriukai :: a- 076, a-075, 803, 2130, 2135, 216, 217, 220, a-100. Labai reikia , ir niekaip nerandu