Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rasiux- @ 2013 03 18, 22:31)
Radau savo "Brolių kietuolių" kloną

Mačiau ir aš jį fb.... drinks_cheers.gif su Ddziuljeta tikrai čia akys atsigauna bežiurint į SM forumiečių darbelius mirksiukas.gif . Fb tai baugu kokiu tik paveikslu yra prisiuvinėta doh.gif aišku yra ir tinkamų ir vykusių mirksiukas.gif

QUOTE(rnikole @ 2013 03 18, 22:38)
cool.gif net ramiau  biggrin.gif  nes jau masciau imti kita kanva ir is naujo siuvineti  blush2.gif

Tikrai vaikui patiks ryškumas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 18 kovo 2013 - 22:22
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 18, 22:38)
o mano siuvinejimai baigėsi cry.gif sulaužiau lankelį verysad.gif  verysad.gif

siuvinek kaip as,visai be nieko mirksiukas.gif

blink.gif per ta susikaupusia namu ruosa visai neturejau net kada pradet skirtuko verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 18, 22:31)
Radau savo "Brolių kietuolių" kloną..

doh.gif kazkoks siaubas,ar jus baiksit mus pirmokes [ pradedanciasias ], siuvinejime gazdint verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 18 kovo 2013 - 22:45
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 22:44)
siuvinek kaip as,visai be nieko mirksiukas.gif

doh.gif kazkoks siaubas,ar jus baiksit mus pirmokes [ pradedanciasias ], siuvinejime gazdint verysad.gif

As tai negaleciau be nieko,medziaga neitempta ir kryzeliai ne tokie lygus vienodi gaunasi...bent man g.gif

A ko cia gasdintis? blink.gif Juk mes visos graziai siuvinejam,ne taip kaip tos kairiarankes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 18, 23:57)
As tai negaleciau be nieko,medziaga neitempta ir kryzeliai ne tokie lygus vienodi gaunasi...bent man  g.gif

A ko cia gasdintis?  blink.gif Juk mes visos graziai siuvinejam,ne taip kaip tos kairiarankes  biggrin.gif

lotuliukas.gif

as kur pries 10metu ta pirma siuvinejau ir pati siuliukus pagal spalvas atsirinkau [kuriau,jaunesne,drasesne ] biggrin.gif nes labai daug turejau tu rusisku muline,ir manau kad geriau gavos nei ju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 18 kovo 2013 - 23:10
pirmieji mano darbai ir buvo be lankelio, tai tada atrode kad cia viskas gerai kad viskas iseina ir pan, bet va savaitgali dar siuvinejau atvirutei velykinei kiski, kur ant lankelio netilpo, tai eina sau doh.gif nemokejau jau be lankelio siuvineti rolleyes.gif tik va gaila, atvirute isnese vyras i darzeli, nespejau nufotografuoti verysad.gif

o suvinejat artejanciu svenciu (kaledu, velyku ir pan.) atvirutes ar kazka tokio?
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2013 03 19, 00:09)
o suvinejat artejanciu svenciu (kaledu, velyku ir pan.) atvirutes ar kazka tokio?

as tai ne,nebelieka laiko tokiem smulkiem darbeliam blush2.gif
Atsakyti
OJ TURIU ir as "perliuku" siuvinetu pries 10metu su pacios pasirinktom spalvom lotuliukas.gif

ar grazu?man tie puodeliai thumbup.gif ilgai kelia psl
pavasario belaukiant
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 18 kovo 2013 - 23:25
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 23:08)
as kur pries 10metu ta pirma siuvinejau ir pati siuliukus pagal spalvas atsirinkau [kuriau,jaunesne,drasesne ]  biggrin.gif  nes labai daug turejau tu rusisku muline,ir manau kad geriau gavos nei ju ax.gif

Cia vadinasi arba turi talenta arba ne lotuliukas.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 18, 23:14)
OJ TURIU ir as "perliuku" siuvinetu pries 10metu su pacios pasirinktom spalvom lotuliukas.gif

ar  grazu?

O as kaiptik bijojau kad parinkus savo spalvas gausis tragiskai,tai iskart pradejau siuvineti teisingai,grieztai pagal spalvu kodus biggrin.gif Tiesa sakant tas metrikas kur ikeliau ir yra mano pirmasis darbelis blush2.gif

Gal ir nieko bet del tokio puodelio desimties spalvu neaukociau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 19, 00:14)

ar  grazu?man tie puodeliai thumbup.gif ilgai kelia psl
pavasario belaukiant

oi labai faini thumbup.gif gal toki ant uzrasines uzdet g.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 23:39)
oi labai faini thumbup.gif gal toki ant uzrasines uzdet g.gif

Puodukas ant uzrasines? Blondiniskai skamba biggrin.gif Gal geriau virtuvej kur pritaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 19, 00:43)
Puodukas ant uzrasines? Blondiniskai skamba  biggrin.gif Gal geriau virtuvej kur pritaikyt  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 19 kovo 2013 - 00:21
QUOTE(zerutis @ 2013 03 19, 00:21)

Nu bet rimtai,gal tu tikrai blonde? biggrin.gif Man toks itarimas kyla hihihi.gif Kuri cia buvo ruda blondine neatgaminu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 19 kovo 2013 - 00:36