Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Merginos na jus ir pleputes biggrin.gif

Puikus pabaigtukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 18, 18:52)

Laukiam Adomėlio  smile.gif

smagu,kad dar ,merginos,atsimenat ka as dirbineju biggrin.gif dabar vargstu su tuo kalneliu,ant kurio jis guli biggrin.gif

QUOTE(rnikole @ 2013 03 18, 19:30)
nu va, sakiau kad ryskios  biggrin.gif  nu bet vaikui, turi buti rysku  blush2.gif ane? rolleyes.gif

zinoma,kad turi buti ryskios.vaikams labai patinka kas rysku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2013 03 18, 21:30)
nu va, sakiau kad ryskios  biggrin.gif  nu bet vaikui, turi buti rysku  blush2.gif ane? rolleyes.gif

Na manau tikrai ptiks spalvų ryškumas vaikui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2013 03 18, 21:39)
Merginos na jus ir pleputes  biggrin.gif

Puikus pabaigtukai thumbup.gif

paplepam,paplepam biggrin.gif
bet pabaiktukai ir procesai, reiskia kad ne tik plepam,bet dar ir siuvinejam lotuliukas.gif

Dziuljeta aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 18 kovo 2013 - 20:56
QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 21:44)
Dimensions sakiau dėl to nesiuvinėsiu, kad daug visko: pusinių (man labai skersuoja siuvinį, net su lankeliu siuvinėjant), blendingo (daug galiukų lieka, tai kantrybės netekus taip ir palikau juos kybot, tai blogojoj pusėj košmaras) ir apskritai sudėtingos schemos, tai norint gražaus rezultato oi kaip reikia pasistengt...

drinks_cheers.gif taip taip ,dimensions schemos grožiai ,bet knisimasis prie jų doh.gif kaip ir sakei ,pusiniai ,blendingai ,ir mazgeliai.turiu du pradėtus ,vis neprieinu ,prisibijau fear.gif biggrin.gif

QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 21:44)
Dabar artimiausiuose planuose pabaigti šiuos du paveikslėlius ir dar vieną metriką išsiuvinėt, keletą atvirukų ir šiek tiek didesnis Thomas Kinkade "Candlelight Cottage". Dar labai noriu Heaven and Earth Designs "Faery Tales"...

oho kokie užmojai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 kovo 2013 - 21:28
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 18, 20:27)
drinks_cheers.gif taip taip ,dimensions schemos grožiai ,bet knisimasis prie jų doh.gif kaip ir sakei ,pusiniai ,blendingai ,ir mazgeliai.turiu du pradėtus ,vis neprieinu ,prisibijau  fear.gif  biggrin.gif

eikit jau eikit, kalbat apie Dimensions kaip apie kokį baubą biggrin.gif gal kai aš dabar prie 4 jų rinkinio rakinėjuos, man jau nebaisus jis biggrin.gif nors, kai erelį siuvinėjau irgi buvau kokiem metam į šoną jį numetus blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Radau savo "Brolių kietuolių" kloną...čia.....
P.S.- rodytieji darbeliai puikūs wub.gif
Atsakyti
na merginos jus su savo tempais ir darbu dydziais duodat vaizdu
sekit po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o man su dviem maziukais niekaip ir smulkmenoms laiko skirti neisieina jau kelinta diena, o dar suslogavo maziukas...
saunuoles, giriu visas ir toliau lieku stebetoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 18, 21:31)
Radau savo "Brolių kietuolių" kloną...čia.....
P.S.- rodytieji darbeliai puikūs wub.gif

maciau....................................uz tai ir sakau cia ATEJUS AKYS ATSIGAUNA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 18 kovo 2013 - 21:37
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 20:55)
paplepam,paplepam biggrin.gif
bet pabaiktukai ir procesai,  reiskia kad ne tik plepam,bet dar ir siuvinejam lotuliukas.gif

o mano siuvinejimai baigėsi cry.gif sulaužiau lankelį verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 03 18, 21:46)
smagu,kad dar ,merginos,atsimenat ka as dirbineju  biggrin.gif  dabar vargstu su tuo kalneliu,ant kurio jis guli  biggrin.gif
zinoma,kad turi buti ryskios.vaikams labai patinka kas rysku  rolleyes.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 18, 21:47)
Na manau tikrai ptiks spalvų ryškumas vaikui mirksiukas.gif

cool.gif net ramiau biggrin.gif nes jau masciau imti kita kanva ir is naujo siuvineti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 18, 21:38)
o mano siuvinejimai baigėsi cry.gif sulaužiau lankelį verysad.gif  verysad.gif

Galiu paskolint jei nori,turiu atliekama biggrin.gif

Kiek graziu darbeliu ir procesiuku primetet,super thumbup.gif

Ale bet ir prisnekejot,as siandien neprisedu visai prie kompo,va ir dabar per telefona rasau ax.gif
Atsakyti