Merginos na jus ir pleputes
Puikus pabaigtukai
QUOTE(elzeda @ 2013 03 18, 18:52)
Laukiam Adomėlio
smagu,kad dar ,merginos,atsimenat ka as dirbineju dabar vargstu su tuo kalneliu,ant kurio jis guli
QUOTE(rnikole @ 2013 03 18, 19:30)
nu va, sakiau kad ryskios nu bet vaikui, turi buti rysku ane?
zinoma,kad turi buti ryskios.vaikams labai patinka kas rysku
QUOTE(rnikole @ 2013 03 18, 21:30)
nu va, sakiau kad ryskios nu bet vaikui, turi buti rysku ane?
Na manau tikrai ptiks spalvų ryškumas vaikui
QUOTE(Višniukė @ 2013 03 18, 21:39)
paplepam,paplepam
bet pabaiktukai ir procesai, reiskia kad ne tik plepam,bet dar ir siuvinejam
Dziuljeta aciu
QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 21:44)
Dimensions sakiau dėl to nesiuvinėsiu, kad daug visko: pusinių (man labai skersuoja siuvinį, net su lankeliu siuvinėjant), blendingo (daug galiukų lieka, tai kantrybės netekus taip ir palikau juos kybot, tai blogojoj pusėj košmaras) ir apskritai sudėtingos schemos, tai norint gražaus rezultato oi kaip reikia pasistengt...
taip taip ,dimensions schemos grožiai ,bet knisimasis prie jų kaip ir sakei ,pusiniai ,blendingai ,ir mazgeliai.turiu du pradėtus ,vis neprieinu ,prisibijau
QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 21:44)
Dabar artimiausiuose planuose pabaigti šiuos du paveikslėlius ir dar vieną metriką išsiuvinėt, keletą atvirukų ir šiek tiek didesnis Thomas Kinkade "Candlelight Cottage". Dar labai noriu Heaven and Earth Designs "Faery Tales"...
oho kokie užmojai
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 18, 20:27)
taip taip ,dimensions schemos grožiai ,bet knisimasis prie jų kaip ir sakei ,pusiniai ,blendingai ,ir mazgeliai.turiu du pradėtus ,vis neprieinu ,prisibijau
eikit jau eikit, kalbat apie Dimensions kaip apie kokį baubą gal kai aš dabar prie 4 jų rinkinio rakinėjuos, man jau nebaisus jis nors, kai erelį siuvinėjau irgi buvau kokiem metam į šoną jį numetus
na merginos jus su savo tempais ir darbu dydziais duodat vaizdu
sekit po
o man su dviem maziukais niekaip ir smulkmenoms laiko skirti neisieina jau kelinta diena, o dar suslogavo maziukas...
saunuoles, giriu visas ir toliau lieku stebetoja.
sekit po
o man su dviem maziukais niekaip ir smulkmenoms laiko skirti neisieina jau kelinta diena, o dar suslogavo maziukas...
saunuoles, giriu visas ir toliau lieku stebetoja.
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 18, 21:31)
maciau....................................uz tai ir sakau cia ATEJUS AKYS ATSIGAUNA
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 20:55)
paplepam,paplepam
o mano siuvinejimai baigėsi sulaužiau lankelį
QUOTE(Laura81r @ 2013 03 18, 21:46)
smagu,kad dar ,merginos,atsimenat ka as dirbineju dabar vargstu su tuo kalneliu,ant kurio jis guli
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 18, 21:47)
Na manau tikrai ptiks spalvų ryškumas vaikui
net ramiau nes jau masciau imti kita kanva ir is naujo siuvineti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 18, 21:38)
o mano siuvinejimai baigėsi sulaužiau lankelį
Galiu paskolint jei nori,turiu atliekama
Kiek graziu darbeliu ir procesiuku primetet,super
Ale bet ir prisnekejot,as siandien neprisedu visai prie kompo,va ir dabar per telefona rasau