Zeruti, su pabaigtuvem bet man debeseliai vis tiek graziausi
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 18, 19:47)
Zeruti, su pabaigtuvem bet man debeseliai vis tiek graziausi
QUOTE(rnikole @ 2013 03 18, 13:56)
oi,man siti vaikuciai kokie faini!
QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 14:16)
eina sau,kaip grazu
QUOTE(Florestina @ 2013 03 18, 14:35)
kas cia bus?
Papildyta:
zeruti,as irgi iskart svastika pamaciau,bet man jokiu asociaciju nekelia o debeselis ir man labai patiko.toks minkstutis,purutis.
oj merginos duodat kalbos, nespeju as su jumis ne tai kad siuvinet bet ir forumo skaityt dekit kuo daugiau foto ideju pavasariui kviesti
Jūs daug gražesnių darbų prisiuvinėjat
rnikole, zeruti, Sela, Laura81r, labai ačiū
Jos labai gražios, bet konvertuotos šalia originalo atrodo lyg ta baisi siuvinėta foto šalia gražios
Su pabaigtuvėmis Gražu
Dimensions sakiau dėl to nesiuvinėsiu, kad daug visko: pusinių (man labai skersuoja siuvinį, net su lankeliu siuvinėjant), blendingo (daug galiukų lieka, tai kantrybės netekus taip ir palikau juos kybot, tai blogojoj pusėj košmaras) ir apskritai sudėtingos schemos, tai norint gražaus rezultato oi kaip reikia pasistengt...
Dabar artimiausiuose planuose pabaigti šiuos du paveikslėlius ir dar vieną metriką išsiuvinėt, keletą atvirukų ir šiek tiek didesnis Thomas Kinkade "Candlelight Cottage". Dar labai noriu Heaven and Earth Designs "Faery Tales"...
rnikole, zeruti, Sela, Laura81r, labai ačiū
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 18, 17:04)
nu man šios tulpės tai grynas žaaavesys ,nežiūrėsiu į originalą nes žinau ,kad tikrai skirias nuo originalo,bet geriau pasižavėsiu tavuoju ,nes darbo įdėta daug
blogoji pusė puiki
blogoji pusė puiki
Jos labai gražios, bet konvertuotos šalia originalo atrodo lyg ta baisi siuvinėta foto šalia gražios
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 17:32)
pagaliau baiktas
Su pabaigtuvėmis Gražu
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 18, 18:59)
grooožis a kodėl nepatiko Dimensions? man tai labai labai patinka ir tikrai nekaršiu tau kailio, jei kada vėl sugalvosi jų dizainus siuvinėt
Dimensions sakiau dėl to nesiuvinėsiu, kad daug visko: pusinių (man labai skersuoja siuvinį, net su lankeliu siuvinėjant), blendingo (daug galiukų lieka, tai kantrybės netekus taip ir palikau juos kybot, tai blogojoj pusėj košmaras) ir apskritai sudėtingos schemos, tai norint gražaus rezultato oi kaip reikia pasistengt...
Dabar artimiausiuose planuose pabaigti šiuos du paveikslėlius ir dar vieną metriką išsiuvinėt, keletą atvirukų ir šiek tiek didesnis Thomas Kinkade "Candlelight Cottage". Dar labai noriu Heaven and Earth Designs "Faery Tales"...
QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 16:16)
Sveikos,
Pažadėjau pasirodyti, tai rodausi
Pradėtas gal 2009-2010... Neprisimenu... Buvo užmestas ir nebeįdomus, bet aš atradau jį ir pagaliau "pribaigiau". TAIP, jis kreivas, TAIP siūlai konvertuoti ir vaizdas ne toks, koks būtų išsiuvinėjus originalų rinkinį, bet pas mamą sienos tuščios, tai vis tiek rėminsiu
Ateičiai:
1. Rekomenduoju pirkti originaų rinkinį, jei pasitikite savo jėgomis (labai daug visko ir pusinių, ir blendingo...)
2. Pasižadėjau sau daugiau Dimensions nebesiuvinėti. Jei nesilaikysiu pažado, tai iškarškit kailį
Pažadėjau pasirodyti, tai rodausi
Pradėtas gal 2009-2010... Neprisimenu... Buvo užmestas ir nebeįdomus, bet aš atradau jį ir pagaliau "pribaigiau". TAIP, jis kreivas, TAIP siūlai konvertuoti ir vaizdas ne toks, koks būtų išsiuvinėjus originalų rinkinį, bet pas mamą sienos tuščios, tai vis tiek rėminsiu
Ateičiai:
1. Rekomenduoju pirkti originaų rinkinį, jei pasitikite savo jėgomis (labai daug visko ir pusinių, ir blendingo...)
2. Pasižadėjau sau daugiau Dimensions nebesiuvinėti. Jei nesilaikysiu pažado, tai iškarškit kailį
Na gražus darbeliai ir blogoji pusė visai nieko Saunuolė jog pabaigei gėles siuvinėti o nepalikai numetusi
QUOTE(Florestina @ 2013 03 18, 16:35)
Grįžo mano RR:
Gražu ir spalvinga
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 18, 11:57)
jau kojas pradejai taip?
Aha, pradėjau Ir kojas, ir suknelę. Tik postūmis nedaug matosi, nes plotis darbo 210 kryželių.
QUOTE(Katusik @ 2013 03 18, 12:15)
čia mano kompas mane apgauna, ar ant tavo aidos matosi kažkokių žiedų šešėliai? bent jau fotkėj "buvo" labai matosi
Ale ir įmatai Nuo lyginimo lentos ten gėlės persišviečia
QUOTE(Laura81r @ 2013 03 18, 16:52)
na,kad labai jau maza nuotraukyte,neina nieko iziuret,bet jauciu,kazkas grazaus bus
Adomeli,jauciu,greit pabaigsiu
Adomeli,jauciu,greit pabaigsiu
Kitąsyk įdėsiu didesnę. Čia bus Lanarte Day.
Laukiam Adomėlio
QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 17:16)
Sveikos,
Šaunuolė, tulpės vertos dėmesio Kitų darbelių puikūs procesai, laukiam užbaigtų.
QUOTE(Florestina @ 2013 03 18, 17:35)
Grįžo mano RR:
Labai faini. Mano favoritai tas didelis ir mėlynas.
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 18:32)
pagaliau baiktas
Labai gražus, šitas man gal fainiausias
QUOTE(rnikole @ 2013 03 18, 15:56)
sveikutes, seniai buvau uzsukus,bet pavartau cia puslapiukus
pirmiausia pateiksiu kiek jau esu issiuvinejusi savo darbelio (jei kas pamena tai siuvinejau mergaite ir berniuka, tada rodziau tik marskiniai berniuko), su ardymais turiu va tiek
o dabar turiu kita klausima, gavau maisa siuvinejimo siulu, penktadieni einam i gimtadieni ir sumasciau kad issiuvineti atvirute, tik va nzn ar gerus siulus atsiinkau, ar ne per ryskus bus?
pirmiausia pateiksiu kiek jau esu issiuvinejusi savo darbelio (jei kas pamena tai siuvinejau mergaite ir berniuka, tada rodziau tik marskiniai berniuko), su ardymais turiu va tiek
o dabar turiu kita klausima, gavau maisa siuvinejimo siulu, penktadieni einam i gimtadieni ir sumasciau kad issiuvineti atvirute, tik va nzn ar gerus siulus atsiinkau, ar ne per ryskus bus?
Nemažai pajudėjei su darbeliu Šiek tiek ryškios spalvos bet manau tinka ir riškesnės spalvytės šiam darbeliui
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 17:32)
pagaliau baiktas
Na va koks gražutis šaunu , kad pabaigei
dar karta aciu visoms sitas ir man graziausias
QUOTE(elzeda @ 2013 03 18, 19:52)
Ale ir įmatai Nuo lyginimo lentos ten gėlės persišviečia
o aš jau pagalvojau, gal čia Aida kokia spec. tokiam darbui
jetus ateini cia ir akys atsigauna grazios tulpes ir kiti darbeliai bei procesai
zeruti su pabaigtuvem
zeruti su pabaigtuvem
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 18, 20:57)
Nemažai pajudėjei su darbeliu Šiek tiek ryškios spalvos bet manau tinka ir riškesnės spalvytės šiam darbeliui
nu va, sakiau kad ryskios nu bet vaikui, turi buti rysku ane?