Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Zeruti, su pabaigtuvem 4u.gif bet man debeseliai vis tiek graziausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 18, 19:47)
Zeruti, su pabaigtuvem  4u.gif bet man debeseliai vis tiek graziausi  lotuliukas.gif

aciuks.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2013 03 18, 13:56)

oi,man siti vaikuciai kokie faini!

QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 14:16)

eina sau,kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Florestina @ 2013 03 18, 14:35)

kas cia bus? g.gif
Papildyta:
zeruti,as irgi iskart svastika pamaciau,bet man jokiu asociaciju nekelia smile.gif o debeselis ir man labai patiko.toks minkstutis,purutis.
Atsakyti
oj merginos duodat kalbos, nespeju as su jumis ne tai kad siuvinet bet ir forumo skaityt biggrin.gif dekit kuo daugiau foto ideju pavasariui kviesti 4u.gif
Atsakyti
Jūs daug gražesnių darbų prisiuvinėjat 4u.gif

rnikole, zeruti, Sela, Laura81r, labai ačiū 4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 18, 17:04)
nu man šios tulpės tai grynas žaaavesys user posted image ,nežiūrėsiu į originalą  biggrin.gif nes žinau ,kad tikrai skirias nuo originalo,bet geriau pasižavėsiu tavuoju ,nes darbo įdėta daug  smile.gif

blogoji pusė puiki  smile.gif

Jos labai gražios, bet konvertuotos šalia originalo atrodo lyg ta baisi siuvinėta foto šalia gražios lotuliukas.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 17:32)
doh.gif pagaliau baiktas ax.gif

Su pabaigtuvėmis 4u.gif Gražu wub.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 18, 18:59)
grooožis  wub.gif a kodėl nepatiko Dimensions?  biggrin.gif man tai labai labai patinka ir tikrai nekaršiu tau kailio, jei kada vėl sugalvosi jų dizainus siuvinėt  tongue.gif

Dimensions sakiau dėl to nesiuvinėsiu, kad daug visko: pusinių (man labai skersuoja siuvinį, net su lankeliu siuvinėjant), blendingo (daug galiukų lieka, tai kantrybės netekus taip ir palikau juos kybot, tai blogojoj pusėj košmaras) ir apskritai sudėtingos schemos, tai norint gražaus rezultato oi kaip reikia pasistengt...

Dabar artimiausiuose planuose pabaigti šiuos du paveikslėlius ir dar vieną metriką išsiuvinėt, keletą atvirukų ir šiek tiek didesnis Thomas Kinkade "Candlelight Cottage". Dar labai noriu Heaven and Earth Designs "Faery Tales"...
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 16:16)
Sveikos,

Pažadėjau pasirodyti, tai rodausi

Pradėtas gal 2009-2010... Neprisimenu... Buvo užmestas ir nebeįdomus, bet aš atradau jį ir pagaliau "pribaigiau". TAIP, jis kreivas, TAIP siūlai konvertuoti ir vaizdas ne toks, koks būtų išsiuvinėjus originalų rinkinį, bet pas mamą sienos tuščios, tai vis tiek rėminsiu blush2.gif
Ateičiai:
1. Rekomenduoju pirkti originaų rinkinį, jei pasitikite savo jėgomis (labai daug visko ir pusinių, ir blendingo...)
2. Pasižadėjau sau daugiau Dimensions nebesiuvinėti. Jei nesilaikysiu pažado, tai iškarškit kailį lotuliukas.gif

Na gražus darbeliai wub.gif ir blogoji pusė visai nieko mirksiukas.gif Saunuolė jog pabaigei gėles siuvinėti o nepalikai numetusi mirksiukas.gif thumb_yello.gif

QUOTE(Florestina @ 2013 03 18, 16:35)
Grįžo mano RR:

Gražu ir spalvinga wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 18, 11:57)
thumbup.gif jau kojas pradejai taip?

Aha, pradėjau smile.gif Ir kojas, ir suknelę. Tik postūmis nedaug matosi, nes plotis darbo 210 kryželių.

QUOTE(Katusik @ 2013 03 18, 12:15)
čia mano kompas mane apgauna, ar ant tavo aidos matosi kažkokių žiedų šešėliai?  g.gif bent jau fotkėj "buvo" labai matosi

Ale ir įmatai biggrin.gif Nuo lyginimo lentos ten gėlės persišviečia smile.gif

QUOTE(Laura81r @ 2013 03 18, 16:52)
na,kad labai jau maza nuotraukyte,neina nieko iziuret,bet jauciu,kazkas grazaus bus  smile.gif
Adomeli,jauciu,greit pabaigsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kitąsyk įdėsiu didesnę. Čia bus Lanarte Day.
Laukiam Adomėlio smile.gif

QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 17:16)

Šaunuolė, tulpės vertos dėmesio thumbup.gif Kitų darbelių puikūs procesai, laukiam užbaigtų.

QUOTE(Florestina @ 2013 03 18, 17:35)
Grįžo mano RR:

Labai faini. Mano favoritai tas didelis ir mėlynas.

QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 18:32)

Labai gražus, šitas man gal fainiausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2013 03 18, 15:56)
sveikutes, seniai buvau uzsukus,bet pavartau cia puslapiukus blush2.gif
pirmiausia pateiksiu kiek jau esu issiuvinejusi savo darbelio (jei kas pamena tai siuvinejau mergaite ir berniuka, tada rodziau tik marskiniai berniuko), su ardymais turiu va tiek
o dabar turiu kita klausima, gavau maisa siuvinejimo siulu, penktadieni einam i gimtadieni ir sumasciau kad issiuvineti atvirute, tik va nzn ar gerus siulus atsiinkau, ar ne per ryskus bus?

Nemažai pajudėjei su darbeliu wub.gif Šiek tiek ryškios spalvos bet manau tinka ir riškesnės spalvytės šiam darbeliui mirksiukas.gif thumbup.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 17:32)

Na va koks gražutis wub.gif šaunu , kad pabaigei thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 18 kovo 2013 - 19:59
dar karta aciu visoms 4u.gif sitas ir man graziausias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 18, 19:52)
Ale ir įmatai  biggrin.gif Nuo lyginimo lentos ten gėlės persišviečia smile.gif

o aš jau pagalvojau, gal čia Aida kokia spec. tokiam darbui rolleyes.gif
Atsakyti
jetus ateini cia ir akys atsigauna wub.gif thumbup.gif grazios tulpes ir kiti darbeliai bei procesai thumbup.gif
zeruti su pabaigtuvem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 18, 20:57)
Nemažai pajudėjei su darbeliu wub.gif Šiek tiek ryškios spalvos bet manau tinka ir riškesnės spalvytės šiam darbeliui mirksiukas.gif  thumbup.gif
Na va koks gražutis wub.gif šaunu , kad pabaigei thumbup.gif  mirksiukas.gif

nu va, sakiau kad ryskios biggrin.gif nu bet vaikui, turi buti rysku blush2.gif ane? rolleyes.gif
Atsakyti