Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 17:16)
Sveikos,

Pažadėjau pasirodyti, tai rodausi

nu man šios tulpės tai grynas žaaavesys user posted image ,nežiūrėsiu į originalą biggrin.gif nes žinau ,kad tikrai skirias nuo originalo,bet geriau pasižavėsiu tavuoju ,nes darbo įdėta daug smile.gif

blogoji pusė puiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2013 03 18, 14:56)
pirmiausia pateiksiu kiek jau esu issiuvinejusi savo darbelio

Praeita karta nejo suprast, kas cia bus, o dabar jau pasistumejai nemazai i prieki 4u.gif O del atvirutes, tai manau, kad vaikiskai atvirutei visai gerai ryskios spalvos biggrin.gif

QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 15:16)
Dimensions Gold Collection© "TULIP TRIO"
Procesai:

Nemazai padirbeta. Tie kreivi tulpiu kampai turetu pasislepti po pasportu.Manau, kai isiremins bus viskas gerai.
Procesai irgi grazus thumbup.gif

QUOTE(Florestina @ 2013 03 18, 15:35)
Grįžo mano RR:

Labai vasariski drugeliai thumbup.gif Kur panaudosi?
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2013 03 18, 16:10)
Labai vasariski drugeliai thumbup.gif Kur panaudosi?

Dar nesugalvojau.
Atsakyti
dekui labai, na sunkiai stumiuosi i prieki, siuvineju tik kai migdau maziuka, gal koki gera pusvalandi i diena blush2.gif nors noretusi ri daugiau, bet tikrai pabaigsiu biggrin.gif o del atvirutes, tai man ir grazu ryskios spalvos, dvejoti tik pradejau kai vyras pasake kad gal per ryskios spalvos doh.gif o va siuvineju dabar meskina ir taip pinasi siulas doh.gif nu baisu rolleyes.gif beje ka darote kad galas siulo neissipesiotu taip? g.gif
Atsakyti
user posted image

doh.gif pagaliau baiktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 16:32)

bigsmile.gif tai gal paskutinis lėktuvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 18, 17:39)
bigsmile.gif tai gal paskutinis lėktuvas biggrin.gif

smile.gif paskutinis,na ten yra dar vienas,toks dydokas ir fonas visas siuvinejasi,tai to nebesiimsiu schmoll.gif ,uzteks ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 18:32)

va kodėl sparnas matos per propelerį,nes sukdamasis ,persimato sparnas smile.gif smagus toks ,o dėl svastikos ,tai mano nuomonė prieštaringa mellow.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 kovo 2013 - 17:28
Cha, tik Uodegytei paminėjus pastebėjau svastiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 14:16)
Dimensions Gold Collection© "TULIP TRIO"

grooožis wub.gif a kodėl nepatiko Dimensions? biggrin.gif man tai labai labai patinka ir tikrai nekaršiu tau kailio, jei kada vėl sugalvosi jų dizainus siuvinėt tongue.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 15:32)
doh.gif pagaliau baigtas ax.gif

thumbup.gif galėsi atsipūst ir kažką moteriškesnio pasiuvinėt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 18, 19:59)
grooožis  wub.gif a kodėl nepatiko Dimensions?  biggrin.gif man tai labai labai patinka ir tikrai nekaršiu tau kailio, jei kada vėl sugalvosi jų dizainus siuvinėt  tongue.gif
thumbup.gif galėsi atsipūst ir kažką moteriškesnio pasiuvinėt  hihihi.gif

turbūt per sunku ,o gal dėl konvertuoto darbo g.gif ,aš net du pradėjus ,bet jų schemos sunkokos (bent jau man) .
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 18, 18:27)
va kodėl sparnas matos per propelerį,nes sukdamasis ,persimato sparnas  smile.gif smagus toks ,o dėl svastikos ,tai mano nuomonė prieštaringa  mellow.gif

na tai kariniu lektuvu serija smile.gif as jo klausiau gal nesiuvinet,bet jis norejo ax.gif
visoms aciu uz issakyta nuomone 4u.gif

dabar imsiuos numatytu smulkmeneliu,o po to vel masinos,na o paskui bus matyt,noru daug biggrin.gif
Atsakyti