cia
gal daba gerai ikeliau
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 13:13)
aga dabar gerai
tu cia baik mane tom gelem gundyt
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 18, 14:17)
situ ir 3 yra,tai man laiptinej lipant vietoj triptiko butu,ant triju sienu
bet grazus ane gundykis gundykis
tiek prisiziurejau,kaip reiks issirinkt kuriuos
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 14:13)
gal daba gerai ikeliau
Visai nieko tokia gėlytė
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 18, 14:11)
Man iš jumoristinių tai nebloga urvinė moteris su kuoka ir jos tekstas: Dieve, maldauju suteik man išminties, kad suprasčiau vyrą, meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės jo nuotaikoms. Jėgos, įsidėmėk, neprašau, nes užtvosiu negyvai..."
ACIU, uz minty
aga man ir sitas neblogas, bet kazkokio didesnio noretusi , radau visai nebloga kur Uodegyte imete nuoroda, vyriskio gyvenimas pries vestuviu ir po vestuviu, nes mes kaip ir draugai is jaunikio puses, tai ji pasiept noretusi
ACIU Uodegyte
QUOTE(elzeda @ 2013 03 18, 07:14)
Pasirodau, kad po truputį judu:
na,kad labai jau maza nuotraukyte,neina nieko iziuret,bet jauciu,kazkas grazaus bus
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 18, 11:16)
nu mergos pavarot ir buities reikalus siuvinėjimo temoj aptarinėjat
aha,kartais cia pavaro mergaites ne tik apie lyginimus.atsiverti tema,tiek priplepeta,skaitai per kelis puslapius per pusdieni,o apie kryzelius beveik nieko
mano vyras issikomandiravo iki ketvirtadienio,tai dabar kai ciupsiu savo Adomeli,jauciu,greit pabaigsiu
sveikutes, seniai buvau uzsukus,bet pavartau cia puslapiukus
pirmiausia pateiksiu kiek jau esu issiuvinejusi savo darbelio (jei kas pamena tai siuvinejau mergaite ir berniuka, tada rodziau tik marskiniai berniuko), su ardymais turiu va tiek
o dabar turiu kita klausima, gavau maisa siuvinejimo siulu, penktadieni einam i gimtadieni ir sumasciau kad issiuvineti atvirute, tik va nzn ar gerus siulus atsiinkau, ar ne per ryskus bus?
siuvineju pagal sita
is anksto dekoju
pirmiausia pateiksiu kiek jau esu issiuvinejusi savo darbelio (jei kas pamena tai siuvinejau mergaite ir berniuka, tada rodziau tik marskiniai berniuko), su ardymais turiu va tiek
o dabar turiu kita klausima, gavau maisa siuvinejimo siulu, penktadieni einam i gimtadieni ir sumasciau kad issiuvineti atvirute, tik va nzn ar gerus siulus atsiinkau, ar ne per ryskus bus?
siuvineju pagal sita
is anksto dekoju
Sveikos,
Pažadėjau pasirodyti, tai rodausi
Pradėtas gal 2009-2010... Neprisimenu... Buvo užmestas ir nebeįdomus, bet aš atradau jį ir pagaliau "pribaigiau". TAIP, jis kreivas, TAIP siūlai konvertuoti ir vaizdas ne toks, koks būtų išsiuvinėjus originalų rinkinį, bet pas mamą sienos tuščios, tai vis tiek rėminsiu
Ateičiai:
1. Rekomenduoju pirkti originaų rinkinį, jei pasitikite savo jėgomis (labai daug visko ir pusinių, ir blendingo...)
2. Pasižadėjau sau daugiau Dimensions nebesiuvinėti. Jei nesilaikysiu pažado, tai iškarškit kailį
Dimensions Gold Collection© "TULIP TRIO"
kita pusė
Procesai:
Šitas pradėtas maždaug tuo pačiu laiku kaip ir "Tulip Trio", buvo sulaukęs to paties likimo
kita pusė
O čia pradėtas praeitą savaitę (kai nebeįžlibinu ant juodos kanvos siuvinėt)
kita pusė
Pradėtas gal 2009-2010... Neprisimenu... Buvo užmestas ir nebeįdomus, bet aš atradau jį ir pagaliau "pribaigiau". TAIP, jis kreivas, TAIP siūlai konvertuoti ir vaizdas ne toks, koks būtų išsiuvinėjus originalų rinkinį, bet pas mamą sienos tuščios, tai vis tiek rėminsiu
Ateičiai:
1. Rekomenduoju pirkti originaų rinkinį, jei pasitikite savo jėgomis (labai daug visko ir pusinių, ir blendingo...)
2. Pasižadėjau sau daugiau Dimensions nebesiuvinėti. Jei nesilaikysiu pažado, tai iškarškit kailį
Dimensions Gold Collection© "TULIP TRIO"
kita pusė
Procesai:
Šitas pradėtas maždaug tuo pačiu laiku kaip ir "Tulip Trio", buvo sulaukęs to paties likimo
kita pusė
O čia pradėtas praeitą savaitę (kai nebeįžlibinu ant juodos kanvos siuvinėt)
kita pusė
QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 16:16)
Sveikos,
kaip grazu saunuole o tas ant juodos kanvos tai be zodziu kaip grazu
Grįžo mano RR:
Ui kokie procesiukai ir darbai, miela ziuret As ta paskutini metrikiuka ir numacius krikstasuniui siuvinet
QUOTE(Laura81r @ 2013 03 18, 15:52)
aha,kartais cia pavaro mergaites ne tik apie lyginimus.atsiverti tema,tiek priplepeta,skaitai per kelis puslapius per pusdieni,o apie kryzelius beveik nieko
tai kad kartais netycia koks sakinukas isslysta,ziurek jau ir diskusija prasidejo
QUOTE(rnikole @ 2013 03 18, 15:56)
sveikutes, seniai buvau uzsukus,bet pavartau cia puslapiukus
pirmiausia pateiksiu kiek jau esu issiuvinejusi savo darbelio
pirmiausia pateiksiu kiek jau esu issiuvinejusi savo darbelio
daba jau tikrai aiskiai matosi kas bus,grazu
QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 16:16)
na bet tu cia ir pavarei visai sauniai ziurisi tos geles tik pats fonas gal kiek keistokas
ant juodos man ir labai patinka
antra puse ir tvarkinga
QUOTE(Florestina @ 2013 03 18, 16:35)
labai spalvingi