Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

cia
gal daba gerai ikeliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 13:13)
cia

aga dabar gerai ax.gif
tu cia baik mane tom gelem gundyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 18, 14:17)
aga dabar gerai ax.gif
tu cia baik mane tom gelem gundyt doh.gif  lotuliukas.gif

situ ir 3 yra,tai man laiptinej lipant vietoj triptiko thumbup.gif butu,ant triju sienu biggrin.gif

bet grazus ane mirksiukas.gif gundykis gundykis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tiek prisiziurejau,kaip reiks issirinkt kuriuos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 18 kovo 2013 - 13:39
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 14:13)

Visai nieko tokia gėlytė 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 18, 14:11)
Man iš jumoristinių tai nebloga urvinė moteris su kuoka ir jos tekstas: Dieve, maldauju suteik man išminties, kad suprasčiau vyrą, meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės jo nuotaikoms. Jėgos, įsidėmėk, neprašau, nes užtvosiu negyvai..."  lotuliukas.gif

ACIU, uz minty 4u.gif

aga man ir sitas neblogas, bet kazkokio didesnio noretusi , radau visai nebloga kur Uodegyte imete nuoroda, vyriskio gyvenimas pries vestuviu ir po vestuviu, nes mes kaip ir draugai is jaunikio puses, tai ji pasiept noretusi smile.gif

ACIU Uodegyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 18, 07:14)
Pasirodau, kad po truputį judu:

na,kad labai jau maza nuotraukyte,neina nieko iziuret,bet jauciu,kazkas grazaus bus smile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 18, 11:16)
nu mergos pavarot  blink.gif ir buities reikalus siuvinėjimo temoj aptarinėjat  unsure.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif aha,kartais cia pavaro mergaites ne tik apie lyginimus.atsiverti tema,tiek priplepeta,skaitai per kelis puslapius per pusdieni,o apie kryzelius beveik nieko lotuliukas.gif
mano vyras issikomandiravo iki ketvirtadienio,tai dabar kai ciupsiu savo Adomeli,jauciu,greit pabaigsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, seniai buvau uzsukus,bet pavartau cia puslapiukus blush2.gif
pirmiausia pateiksiu kiek jau esu issiuvinejusi savo darbelio (jei kas pamena tai siuvinejau mergaite ir berniuka, tada rodziau tik marskiniai berniuko), su ardymais turiu va tiek
user posted image
o dabar turiu kita klausima, gavau maisa siuvinejimo siulu, penktadieni einam i gimtadieni ir sumasciau kad issiuvineti atvirute, tik va nzn ar gerus siulus atsiinkau, ar ne per ryskus bus?
user posted image
siuvineju pagal sita
user posted image
is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rnikole: 18 kovo 2013 - 15:09
Sveikos,

Pažadėjau pasirodyti, tai rodausi

Pradėtas gal 2009-2010... Neprisimenu... Buvo užmestas ir nebeįdomus, bet aš atradau jį ir pagaliau "pribaigiau". TAIP, jis kreivas, TAIP siūlai konvertuoti ir vaizdas ne toks, koks būtų išsiuvinėjus originalų rinkinį, bet pas mamą sienos tuščios, tai vis tiek rėminsiu blush2.gif
Ateičiai:
1. Rekomenduoju pirkti originaų rinkinį, jei pasitikite savo jėgomis (labai daug visko ir pusinių, ir blendingo...)
2. Pasižadėjau sau daugiau Dimensions nebesiuvinėti. Jei nesilaikysiu pažado, tai iškarškit kailį lotuliukas.gif

Dimensions Gold Collection© "TULIP TRIO"
user posted image
kita pusė
user posted image

Procesai:
Šitas pradėtas maždaug tuo pačiu laiku kaip ir "Tulip Trio", buvo sulaukęs to paties likimo doh.gif
user posted image
kita pusė
user posted image

O čia pradėtas praeitą savaitę (kai nebeįžlibinu ant juodos kanvos siuvinėt)
user posted image
kita pusė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 16:16)
Sveikos,

Pradėtas gal 2009-2010... Neprisimenu... Buvo užmestas ir nebeįdomus, bet aš atradau jį ir pagaliau "pribaigiau". TAIP, jis kreivas, TAIP siūlai konvertuoti ir vaizdas ne toks, koks būtų išsiuvinėjus originalų rinkinį, bet pas mamą sienos tuščios, tai vis tiek rėminsiu blush2.gif

bigsmile.gif wub.gif kaip grazu thumbup.gif saunuole o tas ant juodos kanvos tai be zodziu kaip grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Grįžo mano RR:

user posted image
Atsakyti
Ui kokie procesiukai ir darbai, miela ziuret wub.gif As ta paskutini metrikiuka ir numacius krikstasuniui siuvinet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 03 18, 15:52)

thumbup.gif  aha,kartais cia pavaro mergaites ne tik apie lyginimus.atsiverti tema,tiek priplepeta,skaitai per kelis puslapius per pusdieni,o apie kryzelius beveik nieko  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tai kad kartais netycia koks sakinukas isslysta,ziurek jau ir diskusija prasidejo biggrin.gif

QUOTE(rnikole @ 2013 03 18, 15:56)
sveikutes, seniai buvau uzsukus,bet pavartau cia puslapiukus blush2.gif
pirmiausia pateiksiu kiek jau esu issiuvinejusi savo darbelio

daba jau tikrai aiskiai matosi kas bus,grazu 4u.gif

QUOTE(tildushka @ 2013 03 18, 16:16)
Sveikos,

na bet tu cia ir pavarei thumbup.gif visai sauniai ziurisi tos geles 4u.gif tik pats fonas gal kiek keistokas ax.gif
ant juodos man ir labai patinka 4u.gif
antra puse ir tvarkinga mirksiukas.gif

QUOTE(Florestina @ 2013 03 18, 16:35)
Grįžo mano RR:

labai spalvingi wub.gif
Atsakyti