mano vyras pagrinde baltinius nesioja,ka galeciau tai prismaugciau,kai lygint reik
is kur jus tokiu grozybiu traukiat tik plaukai ir verti demesio
tokiu prisiziurejus jau ir persasi mintis,kad mano taip atrodo,ir adatos greit nebesinores imti i rankas
nu mergos pavarot ir buities reikalus siuvinėjimo temoj aptarinėjat
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 18, 13:16)
nu mergos pavarot ir buities reikalus siuvinėjimo temoj aptarinėjat
nepyk bet ir sakinuka apie siuvinukus pridedam
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 14:20)
nepyk bet ir sakinuka apie siuvinukus pridedam
niekas ir nepyksta
Amiyra jumoras
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 18, 13:23)
niekas ir nepyksta
lyginau siuvnuka gelsva deme is kazi kur issimuso,gerai kad po paspartu pasisleps
Papildyta:
noriu situ
Uodegyt jei nera uzraso skacet tai tada kaip schemute gaut,tik nesakyk kad ir situos reiktu prie kompo siuvinet
turbut ir siuliukai bus neaiskus kokie,nes paveiksliukas kazkoks japonu-kinieciu
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 12:34)
lyginau siuvnuka gelsva deme is kazi kur issimuso,gerai kad po paspartu pasisleps
Papildyta:
noriu situ
Uodegyt jei nera uzraso skacet tai tada kaip schemute gaut,tik nesakyk kad ir situos reiktu prie kompo siuvinet
cia uzeik ir spausk Роза в сумраке
arba jei esi FB pas mus grupej keliu ten
siulai normalus dmc arba anchor
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 18, 13:44)
cia uzeik ir spausk Роза в сумраке
fb nesu,reiks pabandyt pirma varianta,tie paveiksliukai yra 3 jei gautusi normali shemute su siuliukais tikrai siuvineciau,nu man jie
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 13:07)
2kart ta pati idejai
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 18, 14:09)
2kart ta pati idejai
turbut kazko neisjungiau
Man iš jumoristinių tai nebloga urvinė moteris su kuoka ir jos tekstas: Dieve, maldauju suteik man išminties, kad suprasčiau vyrą, meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės jo nuotaikoms. Jėgos, įsidėmėk, neprašau, nes užtvosiu negyvai..."