Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Katusik @ 2013 03 18, 11:15)
čia mano kompas mane apgauna, ar ant tavo aidos matosi kažkokių žiedų šešėliai?  g.gif bent jau fotkėj "buvo" labai matosi

drinks_cheers.gif ir as seselius geliu matau
elzeda thumbup.gif pirmyn

as tai vakar griestai darbe susiemiau,jokiu kompu,tai uzbaigiau pagaliau tuos lektuvus,ryt reiks nuvezt priduot remint ax.gif o siandien lygintuvas laukia,[ dvieju savaiciu skalbiniai ],per kryzelius nebuvo kada issilygint biggrin.gif
Atsakyti
O as nieko nelyginu-lieka daugiau laiko kryzeliams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 18, 11:39)
O as nieko nelyginu-lieka daugiau laiko kryzeliams  lotuliukas.gif

tai pasidalink savo gudriais isradimais g.gif na vakare tikiuos prisest jau prie skirtuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 18, 10:42)
tai pasidalink savo gudriais isradimais g.gif na vakare tikiuos prisest jau prie skirtuku ax.gif

Nera ju,tiesiog nieko nelyginu ir tiek,arba tik praeinu su garais tongue.gif as vakare irgi gal prisesiu,diena kazkaip man nesisiuvineja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 18, 10:39)
O as nieko nelyginu-lieka daugiau laiko kryzeliams  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir as nelyginu schmoll.gif yr skalbiankej tokia funkcija nesiglamzymas tai uztenka irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 18, 11:49)
drinks_cheers.gif ir as nelyginu schmoll.gif yr skalbiankej tokia funkcija nesiglamzymas tai uztenka irnesakyk.gif lotuliukas.gif

doh.gif kaip jum gerai,as geruosius lyginu,o naminiu ne,bet ir tu per laika prisikaupia ax.gif
Atsakyti
aš lyginu viską, išskyrus kojines blush2.gif

bet man tai visiškai nesunkus darbas. tiesiog kartais tingisi. bet kai prisikaupia kokių 8 skalbimų kalnas ar jau nebėr ką apsirengt - tada tik greit lygintuvą į rankas, serialą pasileidžiu ir per kokias 2-3 val. viską išlyginu biggrin.gif
Atsakyti
As tai nekenciu lyginimo schmoll.gif o ir marskiniu vyras nesideda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 18, 11:32)
As tai nekenciu lyginimo  schmoll.gif o ir marskiniu vyras nesideda  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir pas mane tas pats biggrin.gif num sunelio marskinius pralyginu kokiai progai kai reikia juos uzsidet,bet taip kad atsistociau su kalnu lyginimo tai schmoll.gif rekiau vyrui kad nelyginsiu nes neturiu kur patogiai isikurt tai nupirko lyginimo lenta tai taip ir stovi kampe lotuliukas.gif patalyne ir isskalbus tik sulankstau graziai ir tvaka buna smile.gif vasara truputi buna daugiau kokios maikutes, suknes mazosios doh.gif bet seip drasiai sakau nelyginu schmoll.gif
Atsakyti
Ir as taip pat,turbut tik mazosios rubelius lyginsiu vasarai ax.gif
Kaip jum nuotraukike ? lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 18 kovo 2013 - 11:47
Labas rytas smile.gif

Labai reik pagalbos ideju daug smile.gif vestuvems reik kazkokio siuvinuku linksmo, jaunieji su puikiu humaro jausmu , jauniukiui pries kelius metus siuvinejau si darbeli , tai net nzn gal sitos serijos dar kas nors yra, nes seimininke jau rado ,io gal daug vaikuciu ...jau reiktu ....tiesiog minciu daug ... bet schemos nei vienos ... g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 18 kovo 2013 - 11:52
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 18, 11:46)

kaip man, tai plaukai visai neblogai gavosi rolleyes.gif
Atsakyti